ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
Support Admin
Αν και η μέχρι τώρα ιστορία έχει αποδείξει ότι για πραγματικές αλλαγές αξίζει να παίρνεις το μεθεπόμενο μοντέλο και όχι το αμέσως επόμενο, ψηφίζω την τρίτη επιλογή με επιφύλαξη.
Έχω ένα Sony Ericsson K850i απ'το 2008 το οποίο βγήκε αρχές με μέσα 2007.Μα το ότι αλλάζουν κάθε χρόνο οι συσκευές, είναι στην ουσία ότι κάνουν όλοι οι κατασκευαστές...nokia, ericsson, motorola κτλ...
Έχω ένα Sony Ericsson K850i απ'το 2008 το οποίο βγήκε αρχές με μέσα 2007.
Το 2007 επίσης βγήκε και το Nokia n82.
Μπορεί να έχουν βγει άλλα 100 μοντέλα απ'την Sony και απ'την Nokia σε Java και Symbian όπως και απ'την HTC άλλα χίλια Windows Powered Diamonds,όμως τα συγκεκριμένα τηλέφωνα όχι μόνο δεν έχουν πεθάνει,αλλά ανταγωνίζονται στα ίσια και τα αντίστοιχα νέα μοντέλα που για να τα πάρεις δεν θες μόνο 100-200ε.
Τι θα μπορούσαμε να πούμε για το iPhone 2g του 2007,οτι είναι ισάξιο με το 3g,ή για το 3g με το 4g?
ειναι ομως ενα παρα πολυ καλο τηλεφωνο ... για νεα αγορα ... για αναβαθμιση ομως απο 3gs οχι ... ( αμα παει ετσι θα πρεπει να δινεις 560 ευρω το χρονο ... )
Δεν είναι και μεγάλο πόσο τα 560 το χρόνο (κάποιοι το παίρνουν και με επιδότηση)!
Εγώ προσωπικά είμαι υπέρ καλυμμένος με το iphone (και ακόμα περισσότερο με το νέο), να φανταστείς μου έκανε οικονομία
και στην τσέπη μου(2008: 8 συσκευές, 2009: 6 συσκευές, 2010: 2 συσκευές (μαζί με το νέο iphone4 όταν βγει).
Για να παίζω :ADFADF1::marchmellow:Καλά τις συσκευές τις αγοράζεις για να παίρνεις τηλέφωνο ή κάνεις συλλογή; :Banane0:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.