Και τι μυνημα δινει στον επομενο ?
Κανε οτι διαστροφη και ανοσιουργημα θες ... στο τελος μια δις ισοβια θα φας.
Θα σε εχουν και σε προσωπικη σουιτα. Ολα καλα .... !
Θανατου ?
ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ !!!!!!
...
Συνελήφθη ο τύπος. Δεν είναι πια απειλή.
Θανατικη ποινη... χμμμμμ....
Strange Fruit?
"Southern trees bear strange fruit,
Blood on the leaves and blood at the root,
Black bodies swinging in the southern breeze,
Strange fruit hanging from the poplar trees.
Pastoral scene of the gallant south,
The bulging eyes and the twisted mouth,
Scent of magnolias, sweet and fresh,
Then the sudden smell of burning flesh.
Here is fruit for the crows to pluck,
For the rain to gather, for the wind to suck,
For the sun to rot, for the trees to drop,
Here is a strange and bitter crop."
ΤΣΟΥΚΟΥ!
Καθόλου δεν το παίρνει το μήνυμα.
Αν ήταν έτσι σε χώρες που υπάρχει θανατική ποινή δεν θα υπήρχαν διεστραμμένοι.
Η πραγματικότητα δείχνει ότι και διεστραμμένους έχουν, και θύματα έχουν και τους θανατώνουν και λάθος ανθρώπους έχουν θανατώσει πολλάκις.
μια και ειδα το θέμα και με αγγιζει πολύ να πω κι εγώ τη γνώμη μου.
δεν μετράει κανενός μας η γνωμη βεβαια αλλά εγώ μετα την μικρη αννι που την εκοψε και την μαγειρεψε με ρυζι και μετά την μικρή που της έλιωσε το κεφάλι στα βραχια ο πακιστανος στην Παρο και μετά τα μαχαιρόματα του φουκαρα που πηγαινε για γεννα και του πήραν την κάμερα και τον σκοτωσαν λεω ναι στην θανατικη ποινη.
Δεν τους αξιζει τιποτα λιγοτερο.
Τρομερό τραγούδι, τρομερός στίχος, απίστευτη ερμηνεία.
Δυστυχώς το μόνο μυνημα που παίρνουν ειναι αυτο, κανένα αλλο μυνημα. Ο φοβος και το τελος.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Και τετοια δυστυχως ειναι πλεον καθημερινά. Πρωτα ενα κανιβαλλο του Μιλγουκη τον ειχαμε αναφορά για 15 χρονια...τωρα σχεδων καθε βδομάδα πετάγεται κατι τέτοιο τερατωδες.
Τελικα ειμαι υπερ εφόσον η κατηγορία ειναι αποδεδειγμένη και δεν υπάρχει καμμία αμφιβολία.
Πάντα γίνονταν γίνονται και θα γίνονται εγκλήματα που δεν τα φαντάζεται ο "κοινός" νους.
Ποτέ μα ποτέ όμως ο φόβος δεν σταμάτησε κάποιον. Ο σωφρονισμός (όταν εφαρμόζεται) είναι το μόνο που αλλάζει τον άνθρωπο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.