Θανατική ποινή , Ναι ή Όχι;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Θανατική ποινή , Ναι ή Όχι;

H Kοινη Λογικη ειναι φυσικη ροπη. Ομως, δεν μπορει να υπερισχυσει της κτηνωδιας που ΑΚΟΜΑ κουβαλαμε ολοι μεσα μας.
Ειτε σ'αρεσει ειτε οχι .... ειμαστε και Κτηνη και Αγγελοι ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ... καθε δευτερολεπτο της ζωης μας και παραπαιουμε
διαρκως. Ευτυχως για τους περισσοτερους απο εμας υπαρχει ενας φυσικος αποτροπιασμος (που δεν ενηκει σε λογικες αλλα σε
ΕΝΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ) στο να πραξουμε αυτα που ... πραττουν καποιοι "συνανθρωποι" μας. Αυτη η ενσυναισθηση προερχεται απο
τα γονιδια που κουβαλαει καθε θηλαστικο μεσα του, που το φρεναρουν απο το να κανει αυτα ... που κανουν καποιοι "δικοι" μας.
Δεν ηθελα να τους πω δικους μας (χωρις εισαγωγικα) γιατι θα ηταν ο ιεροσυλια απεναντι στην μνημη των θυματων και κυριως
στην αθωοτητα των θυματων αυτων.

Αν με εχεις παρακολουθησει εστω και λιγο (που δεν υποχρεουσαι) ΠΟΤΕ δεν ειρωνευομαι ατομα που δεν ... το εχουν στο αιμα τους.

ΟΚ το τερμάτισες.
Ή μήπως όχι? Μπορεί να το τερμάτισα εγώ..... αρχίζω να σκέφτομαι την ευγονική σαν λύση.

Πως .... απο την Κοινη Λογικη και Στοιχειωδη Προνοια .... εφτασες σ'αυτο το συμπερασμα .... με ξεπερναει.

Εμένα πάλι με τόση κοινή λογική που έχεις μου κάνει εντύπωση που δεν συμφωνεί το 95% του κόσμου μαζί σου..

Re: Απάντηση: Re: Θανατική ποινή , Ναι ή Όχι;

auschwitz_425x.jpg

Οντως με εχουν ξεπερασει οι συνειρμοι σας ... κατα κρατος !

Η Κοινη Λογικη ισουται με στρατοπεδα συγκεντρωσης .... ΟΚ !
Η κουβεντα γινεται αναπαντεχα σουρεαλιστικη.

Μπορείς να αποδείξεις ότι αυτό έχει συμβεί; Ότι κάποιος απετράπη από τη διάπραξη μίας δολοφονίας επειδή φοβήθηκε τη θανατική ποινή;

Μπορεις να αποδειξεις οτι φοβάται κάτι άλλο για να μην το κάνει ;;; (πρόσεξε τι θα απαντησεις)

Δεν χρειαζεται να συμφωνει κανεις μαζι μου. Δεν γραφω για να συμφωνει το 95% μαζι μου.

Συνδιαλεγομαστε, και οποιος εχει επιχειρηματα (οτι η Θανατικη Ποινη σε συγκεκριμενες περιπτωσεις
δεν αποτρεπει τιποτα) ... τα καταθετει. Επιχειρημα παντως δεν ειναι τα γκοσπελ των αρχων του αιωνα
στις νοτιες πολιτειες των ΗΠΑ.

Οντως με εχουν ξεπερασει οι συνειρμοι σας ... κατα κρατος !

Η Κοινη Λογικη ισουται με στρατοπεδα συγκεντρωσης .... ΟΚ !
Η κουβεντα γινεται αναπαντεχα σουρεαλιστικη.

Ρε συ εγώ να σε βοηθήσω θέλω, να καταλήξεις με την μια στον τελικό προορισμό. Τι το παιδεύεις το πράγμα??

Εμένα πάλι με τόση κοινή λογική που έχεις μου κάνει εντύπωση που δεν συμφωνεί το 95% του κόσμου μαζί σου..

Εκανες γκάλοπ και ξέρεις ;
Εγινε γκαλοπ επι του θεματος στην Ελλάδα με αυτο το ποσοστο ;
Γνωρίζεις ποσοστα απο αυτη την ερωτηση σε γκάλοπ που κυκλοφορουν σε διάφορες χωρες ;

Μου κάνει εντυπωση που εχετε τόσο πιστέψει τις ιδέες σας ακλόνητες γραμμένες στον γρανιτη...Ουτε ο Μωυσης...
95% ????

Ρε συ εγώ να σε βοηθήσω θέλω, να καταλήξεις με την μια στον τελικό προορισμό. Τι το παιδεύεις το πράγμα??

Λυπαμαι .... γιαυτο που νομιζεις οτι εχεις καταλαβει για μενα. Δεν μπορω να κανω κατι αλλο !

Λυπαμαι .... γιαυτο που νομιζεις οτι εχεις καταλαβει για μενα. Δεν μπορω να κανω κατι αλλο !

Το ζήτημα είναι πότε εσύ θα εξοικειωθείς με αυτή την πλευρά του εαυτού σου. Εγώ πάντως να σε βοηθήσω να απελεύθερώσεις τα ένστικτα σου προσπαθώ. Μην τα κρατάς μέσα σου.

Απάντηση: Re: Θανατική ποινή , Ναι ή Όχι;

Εκανες γκάλοπ και ξέρεις ;
Εγινε γκαλοπ επι του θεματος στην Ελλάδα με αυτο το ποσοστο ;
Γνωρίζεις ποσοστα απο αυτη την ερωτηση σε γκάλοπ που κυκλοφορουν σε διάφορες χωρες ;

Μου κάνει εντυπωση που εχετε τόσο πιστέψει τις ιδέες σας ακλόνητες γραμμένες στον γρανιτη...Ουτε ο Μωυσης...
95% ????
Αν δεν κάνω λάθος, απαγορεύονται οι θρησκευτικές συζήσεις.

Επί της ουσίας βέβαια, 3 παιδιά Βολιώτικα .............. στην άκρη στο ποτάμι.

Η Θανατικη Ποινη δεν ειναι για να ελευθερωσει τον ανθρωπο απο τα παθη του
ειναι για να εμπνευσει μια ελαχιστη αποτροπη σ'αυτους που δεν ανηκουν στο ανθρωπινο ειδος (homo sapiens).
Εσεις τωρα βγαζετε ολα τα λυσακα σας επειδη η παραπανω διατυπωση θυμιζει εκκαθαρισεις λαων και εθνων.
Θελει ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ και μονο για να καταλαβετε οτι αυτος που ξεφτιλησε την εννοια του ανθρωπινου ειδους
στο αγουρο κορμακι της Αννυ .... ΔΕΝ εκανε κατακραυγη για το χαλι της κοινωνιας. Εκανε το ΚΕΦΙ του !!!!

Αλλα δεν ξερω αν ακομα και αυτο .... μπορει να γινει κρυσταλλινο και σαφες.
Χαοτικο εργαλειο ο εγκεφαλος του καθενος !

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εγώ πάντως να σε βοηθήσω να απελεύθερώσεις τα ένστικτα σου προσπαθώ. Μην τα κρατάς μέσα σου.

Αλλαξε πρωτα avatar ..... γιατι δεν εμπνεει καθολου αυτο που εχεις.
Τουλαχιστον, το δικο μου ΔΕΝ πυροδοτησε ουτε ενα βλημα η πυραυλο.

Αν δεν κάνω λάθος, απαγορεύονται οι θρησκευτικές συζήσεις.

Επί της ουσίας βέβαια, 3 παιδιά Βολιώτικα .............. στην άκρη στο ποτάμι.

Eισαι σιγουρος ;

...Χαοτικο εργαλειο ο εγκεφαλος του καθενος !...

Αν δεν αβαντάρεις την αυτοοργάνωση της φυλακής και τον αυτοπεριορισμό του κάθε εγκληματία, όπου ο καθένας θα αποφασίζει μόνος του για την ποινή του και το πως θα την εκτίσει, δεν κάνεις τίποτα...

Μου αρέσει οτι οι ίδιοι που εμφανίζονται ως υπέρμαχοι της θανατικής ποινής σε άλλα νήματα δήθεν αποτροπιάζουν με τους τζιχαντιστές-εφαρμοστές της Σαρίας.Πόσο υποκρισία πιά;
Και για να ξεκαθαρίσω τη θέση μου,την αυτοδικία εν βρασμώ την κατανοώ σε ένα βαθμό τη συγχωρώ,και θα την εφάρμοζα,κούφια η ώρα.Τη θανατική ποινή τη θεωρώ ότι πιο άρρωστο έχει συλλάβει ο ανθρώπινος νούς.

Απάντηση: Re: Θανατική ποινή , Ναι ή Όχι;

Που κολλαει αυτο τωρα ? ... :chinscratch:

Δεν το πιασα ....

Στην ελευθερία του ατόμου και στην αξία της ανθρώπινης ζωής ελλείψει οποιασδήποτε μορφής εξουσίας... :)

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μου αρέσει οτι οι ίδιοι που εμφανίζονται ως υπέρμαχοι της θανατικής ποινής σε άλλα νήματα δήθεν αποτροπιάζουν με τους τζιχαντιστές-εφαρμοστές της Σαρίας.Πόσο υποκρισία πιά;
...

Tαυτίζεις ή φέρνεις στο περίπου, τους αδίστακτους εγκληματίες για τους οποίους ζητείται η καταδίκη σε θάνατο, με τα αθώα θύματα των τζιχαντιστών και συνήθως και της σαρία ?