Θάψτε ελεύθερα - Το σκάψιμο δωρεάν

19 June 2006
8,661
oldstepsnosf.jpg

Eπειδή έχουμε γίνει πολύ αγαπησιάρηδες και με αφορμή μία συζήτηση που είχα με τον Λύμπε, αποφάσισα να ανοίξω ένα θέμα τίγκα στην υγρασία και το φρέσκο χώμα.

graveyard%20nine.jpg

Kατά καιρούς έχουμε ''τοποθετήσει'' κάτω από το έδαφος μεγάλες ή μικρότερες μπάντες αλλά νομίζω ότι υπάρχει μία έντονη ανάγκη να φτιάξουμε το δικό μας ''νεκροταφείο'' μπαντών και μουσικών.

heskullani.gif

Λοιπόν εδώ μπορείτε ελεύθερα να ''θάψετε'' τις μπάντες ή τους μουσικούς που δεν γουστάρετε καθόλου, με επιχειρήματα ή χωρίς.
Αυτό που ενδιαφέρει είναι και η ανταλλαγή απόψεων πάνω σε συγκεκριμένες απόψεις (θαψίματα).
Εξάλλου είμαστε τρελά ώριμοι για να μη βγάλουμε τα μάτια μας.

thisway.gif

SIX FEET UNDER ΚΥΡΙΟΙ. ΚΑΛΗ ΔΙΑΜΟΝΗ.

Last edited:
Απάντηση: ΘΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ- ΤΟ ΣΚΑΨΙΜΟ ΔΩΡΕΑΝ

Tέλεια . Θάχουμε πολλή δουλειά .

1. The Beach Boys . Γλυκανάλατα υπερφορτωμένα τραγουδάκια , ενός μεγαλομανούς ζηλόφθονου , ημίτρελλου και κωφού-τουλάχιστον κατά το ήμισυ -τα οποία όταν δεν τρελλαίνουν στο χασμουρητό κουκουβάγια στα άγρια μεσάνυχτα , μπορούν να σκοτώσουν από πλήξη. Φήμες ότι προσφέρονται μεγάλα χρηματικά ποσά σε όποιον αντέξει να ακούσει και την β´πλευρά του Pet Sounds , ελέγχονται ως αναπόδεικτες ( προφανώς γιατί κανείς δεν κέρδισε και ντρέπονται να το παραδεχθούν ) .

Re: Απάντηση: ΘΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ- ΤΟ ΣΚΑΨΙΜΟ ΔΩΡΕΑΝ

Tέλεια . Θάχουμε πολλή δουλειά .

1. The Beach Boys . Γλυκανάλατα υπερφορτωμένα τραγουδάκια , ενός μεγαλομανούς ζηλόφθονου , ημίτρελλου και κωφού-τουλάχιστον κατά το ήμισυ -τα οποία όταν δεν τρελλαίνουν στο χασμουρητό κουκουβάγια στα άγρια μεσάνυχτα , μπορούν να σκοτώσουν από πλήξη. Φήμες ότι προσφέρονται μεγάλα χρηματικά ποσά σε όποιον αντέξει να ακούσει και την β´πλευρά του Pet Sounds , ελέγχονται ως αναπόδεικτες ( προφανώς γιατί κανείς δεν κέρδισε και ντρέπονται να το παραδεχθούν ) .

Δημητρη επειδη εχω καταμπερδευτει με το συγκεκριμενο...
Αληθεια το λες???
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι, ειχα την εντυπωση οτι το ειχες μεσα στις κορυφες σου!!!
Το ακουσα λοιπον προσφατα και απορουσα με την επιλογη σου.
Δηλ.τωρα ειμαι οκ?????:ernaehrung004::ernaehrung004:

Re: ΘΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ- ΤΟ ΣΚΑΨΙΜΟ ΔΩΡΕΑΝ

SEX PISTOLS

Η επανάσταση των χαλβάδων , προτιμήστε τα original stuff

τσιμπάς βρε? εγώ με τα δικά σου κρατάω ψύχραιμη στάση...:flipout:

BEATLES (τι να κάνουμε δεν είναι του γούστου μου)
THE BEACH BOYS (γλυκανάλατα όπως λέει και ο MDVQ )
SEX PISTOLS (θα προτιμούσα η επανάσταση να συνοδεύεται και από μουσική)
OASIS (ναι ειναι η καλύτερη μπάντα στον κόσμο όπως και οι ίδιοι λενε...από το τέλος όμως)....

αυτά για αρχή γιατί πρέπει να πάμε και για δουλεία

2. Μy Bloody Valentine . Διότι ουδέποτε ο άσκοπος θόρυβος κατέστη κάτι περισσότερο από άσκοπος θόρυβος

3. Scott Walker . Από ,βαρύγδουπα ενορχηστρωμένων τραγουδιών , τροβαδούρος , κατάφερε να μετεξελιχθεί σε "avant garde" συνθέτη , κρύβοντας έτσι την ολοσχερή έλλειψη ταλέντου του , πίσω από την ταμπελίτσα του "πρωτοποριακού" . Φήμες ότι ο γάϊδαρος που γκαρίζει στο τελευταίο του πόνημα , έχει περισσότερο ταλέντο , είναι απολύτως αληθείς .

4. Eyeless in Gaza. Χωρίς σχόλια , διότι ο Maverick μου είναι συμπαθής

5. Bauhaus : Οι βαρώνοι του βαρύγδουπου. Τέτοια πόζα στην σκοτεινιά τους , αμαν πιά .

6. Gustav Mahler . Και πάλι δεν λέω τίποτα , αφ' ενός διότι θα στεναχωρηθεί ο Δημοκηδής κι αφ' ετέρου θα μου την πέσει ο Σούρλας

7. Cecil Taylor . Αμα θέλω να μου πονέσουν τα αυτιά , τα πειράζω με μπατονέτες . Και πιό οικονομικό και πιό γρήγορο.

....

springsteen (πλην nebraska) αυτή η γαιδουρινή χροιά της φωνής..:rifle:

8. Michael Jackson. Ασπρόμαυρο υβρίδιο , όπως και η μουσική του

9. Mars Volta . Καλύτερα μιά βόλτα στον Αρη.

10.Rage against the machine

11.System of a down .

Springsteen με τίποτα, καμία του στιγμή δεν με ενθουσιάζει, μου κάθεται σαν broth (νερόσουπα με όλα τα είδη ζαρζαβατικών αχταρμά).

Oasis, ό,τι πιο υπερφουσκωμένο βγήκε ποτέ, σπρώχτηκαν περισσότερο απ'οτι ο Τράγκας τον Καραμανλή προεκλογικά. Αν αυτό είναι η brit pop oι Jam τι ήταν?

Eagles, για μένα ό,τι σημαίνει η λέξη χάμπουργκερ. Τρως τρως τρως, γεμίζεις λιπαρά και κονομάνε τρελά τα McDonalds. Άσε που είναι και μπασμένοι σε "άλλα" κόλπα.

...ακολουθούν κι άλλα (πρέπει να σκεφτώ καλά όμως, δεν θα αναφέρω κανέναν που μου τη δίνει λίγο... μόνο υπερβολικά).

Deep Purple. Μόνο το Soldier of fortune ακούγεται.
Σχεδόν σύσσωμο το Southern Rock. Sweet home Kalabaka!
Progresszzzzzzz...