Θάψτε ελεύθερα - Το σκάψιμο δωρεάν

Re: Απάντηση: ΘΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ- ΤΟ ΣΚΑΨΙΜΟ ΔΩΡΕΑΝ

Οscar Peterson: Γιατι παίζει τα πάντα βαρύγδουπα, βαρυφορτωμένα, βαρυ-δεξιοτεχνικά, λες κι αυτη ειναι όλη η ουσία στο jazz piano

Evgeny Kissin: Γιατί δεν υποφέρεται ο ακαδημαϊσμός του. Ασε που στις συνεντεύξεις μιλάει σα να 'χει μάθει τις απαντήσεις απ' εξω.

Πυξ - Λαξ: ...μια ζωή οι ίδιες συγχορδίες αναμασημένες.

2. Μy Bloody Valentine . Διότι ουδέποτε ο άσκοπος θόρυβος κατέστη κάτι περισσότερο από άσκοπος θόρυβος

Κακίες... :flipout:

Re: ΘΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ- ΤΟ ΣΚΑΨΙΜΟ ΔΩΡΕΑΝ

...Scorpions, πλέον βάζω τα γέλια μόνο (πιτσιρίκος γούσταρα τα σόλα του Uli Roth):flipout:
Βαράνε στο γάμο του καραγκιόζη (και παλιά το κάνανε, αλλά τότε είχαν εναν ενθουσιασμό έστω), ερμηνεύουν με σύστημα Τερλέγκα (κομένες λέξεις, άιντε, ώπα κτλ) και οι πόζες επί σκηνής θυμίζουν Τσάκωνα - Παπαναστασίου στο Δελφινάριο:flipout::flipout::flipout:

Λυπάμαι, δεν συμμετέχω στο θρεντ, εγώ αγαπώ όλο τον κόσμο .......

Ας αφήσω τους γλυκύτατους φίλους μου να κάνουν όλη την δουλειά ....

1) Led Zeppelin. Ίσως ότι πιο βαρετό και ανούσιο μουσικά έχει κυκλοφορήσει ever.
2) Him. Απλώς τους μισώ! Ατάλαντοι!
3) Pearl Jam. Ανέμπευστοι..
4) Motley Crue, KISS, Whitesnake κλπ κλπ κλπ...Αυτά τα τέλη 70's-80's κατέστρεψαν τη μουσική.
ΥΓ. ΑΣΧΕΤΟ: ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΠΑΝΤΑ EVER: BLACK SABBATH (ME OZZY)!!!!!!!

Re: Απάντηση: ΘΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ- ΤΟ ΣΚΑΨΙΜΟ ΔΩΡΕΑΝ

Evgeny Kissin: Γιατί δεν υποφέρεται ο ακαδημαϊσμός του. Ασε που στις συνεντεύξεις μιλάει σα να 'χει μάθει τις απαντήσεις απ' εξω.

Πυξ - Λαξ: ...μια ζωή οι ίδιες συγχορδίες αναμασημένες.

Κακίες... :flipout:

+1 :SFGSFGSF:

Λίγο με τον Peterson μου τα χάλασες αλλά τι να γίνει...

Κατά τα άλλα με κάποια από αυτά που διαβάζω αρχίζω να βγάζω χρήσιμα συμπεράσματα...:flipout:

τους ξέχασα αυτούς.

και έλεγα πως και ξέφυγαν απ' τις δαγκάνες σου..
top of the list πρέπει ναναι αυτοί:violent-smiley-030:

Απάντηση: ΘΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ- ΤΟ ΣΚΑΨΙΜΟ ΔΩΡΕΑΝ

Noμίζω πως το θρεντ θα πρέπει να μετονομασθεί σε One man's food is another man's poison. Hδη μέσα στην λίστα θαψίματος , έχω διακρίνει πέντε - έξη γκρούπ και καλλιτέχνες που μου αρέσουν ακόμη και τους ακούω ακόμη.

Απάντηση: Re: ΘΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ- ΤΟ ΣΚΑΨΙΜΟ ΔΩΡΕΑΝ

"κλέβει" ο Ντοκ ή νομίζω;:icon15:
βάζουμε και τους αδιάφορους;:huh2:
εγώ βάζω μόνο τη hate list :nounder:

μα από τα δικά σου , εγώ ακούω άνετα τα τέσσερα .

Οι Joy Division ειναι στα κορυφαία συγκροτήματα στις προτιμήσεις μου...αλλά τι να κάνουμε; Τα φτυάρια επ' ωμου λοιπόν...

Αdriano Celentano: Για ενα διάστημα τον άκουγα στο γραφείο θέλοντας και μη...Απλά δεν υποφέρεται!

ο Κώστας χρειάζεται επειγόντως μια μελετημένη δίωρη φλουντική
συνεδρία για να στανιάρει...:ADFAD2:

Joy division και bauhaus στο hate list Δημητρη (Ντοκ). Και υπογραφη υμνος στο Wagner. Σε μια προσπαθεια να σου αλλαξω γνωμη:flipout:σου προτεινω το walk in line. Ειναι εξισου "επικο" με τις βαλκυρίες.

Απάντηση: ΘΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ- ΤΟ ΣΚΑΨΙΜΟ ΔΩΡΕΑΝ

Πρώτοι και καλύτεροι οι JETHRO TULL. Μία αιώνια προσπάθεια επίδειξης συνθετικής ικανότητας. Για κλωτσιές.

DEEP PURPLE. Πάνω κάτω τα ίδια αλλά επίδειξη τεχνικής.

Αλλοι άθλιοι:

TOTO
QUEEN
MEAT LOAF (για ξύλο)

..

Last edited:

Οσο για μενα, επειδη δεν ειμαι κριτικος μουσικης και δυστυχως δεν εχω μαθει να ακουω με "αντικειμενικα" κριτηρια μου τη δινουν οι pink floyd. Πολυ pink για τα γουστα μου. Δεν αναφερω αδιαφορα γκρουπ οπως επισημανε ο Λυμπε.

abba
Τι κατορθωνεις με το να βαλεις 2 λεγομενες ομορφουλες, που δειχνουν λιγο παραπανω απο οτι πρεπει τα καλη τους, σε ενα χορευτικο συγκροτημα της οκας.

Οι Deep purple ειναι οτι πιο ρηχο εχει βγει ever. Ταν ταν ταν , τα τα τα τα, ταν ταν ταν τατα. Ουτε ο Butthead δεν εχει ασχοληθει μαζι τους. Εξαιρω το soldier of fortune γιατι και εμεις αγαπησαμε μικροι...

ο Κώστας χρειάζεται επειγόντως μια μελετημένη δίωρη φλουντική
συνεδρία για να στανιάρει...:ADFAD2:

αν δεσμευθείς πως με τη σειρά σου θα αντέξεις 2 ώρες Stooges δέχομαι.
αν και δεν ξέρω αν συμπληρώνεται δίωρο με τα αλάνια του Detroit. φοβάμαι πως όχι: 3 άλμπουμ έβγαλαν όλα κι όλα, το τελευταίο μεταθανάτιο και τους το χαντάκωσε αγρίως στο mix ο ...Δράκουλας (Bowie - κατά το youth vampire). :rolleyes: