Θάψτε ελεύθερα - Το σκάψιμο δωρεάν

Re: ΘΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ- ΤΟ ΣΚΑΨΙΜΟ ΔΩΡΕΑΝ

αν δεσμευθείς πως με τη σειρά σου θα αντέξεις 2 ώρες Stooges δέχομαι.
αν και δεν ξέρω αν συμπληρώνεται δίωρο με τα αλάνια του Detroit. φοβάμαι πως όχι: 3 άλμπουμ έβγαλαν όλα κι όλα, το τελευταίο μεταθανάτιο και τους το χαντάκωσε αγρίως στο mix ο ...Δράκουλας (Bowie - κατά το youth vampire). :rolleyes:
Με κανα δυο iggy αναμεσα αντεχω εγω:drummer:

Διακρίνω ενα δισταγμό από μερικούς, φοβούμενοι τυχόν κόντρες/παρεξηγήσεις. Λάθος πιστεύω.
Κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να παίξει, γνωριζόμαστε πλέον τόσο καλά που τίποτα πια δεν προκαλεί τριγμούς.
Μόνο που στο τοπικ αυτό, οι αντιρρήσεις θα έχουν μια επισημότερη μορφή λίστας.
Βουαλά λοιπόν!

Απάντηση: ΘΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ- ΤΟ ΣΚΑΨΙΜΟ ΔΩΡΕΑΝ

1. ΒEATLESS

Πρώτα απ' όλα γιατί ήταν και είναι ακόμη ( ήμαρτον) η μεγαλύτερη μπίζνα στην ιστορία της μουσικής.
Οι άνθρωποι έγραψαν κάτι δεκάδες ομπλαντί-ομπλαντά βουτηγμένα στην ανουσιότητα και στη ελαφρομάρα.
Εντάξει και λίγα καλά.
Είναι υπερεκτιμημένοι σε βαθμό αηδίας.

Είναι και καρακλέφτες για πολλούς.
Το μεγαλύτερο έργο τους είναι το καταλληλότερο για να συνοδεύει ψώνια σε σούπερμαρκετ.
Το ότι αρέσουν σε ολόκληρες οικογένειες (Παππού, γιαγιά, παιδιά, σκυλιά, φυτά) τα εξηγεί όλα.

Οι περισσότεροι φαν τους (κυρίως στο νησί), λατρεύουν την λαίδη Ντιάνα, τις περούκες του Έλτον Τζών, οδηγούν ανάποδα και είναι μόνιμοι λούζερς στα αντρικά αθλήματα.

Το ότι επηρέασαν και καλά χιλιάδες μπάντες έχει την εξήγηση του πίσω στα sixties.
Οι νέοι της εποχής έλεγαν : '' Aφού τα κατάφεραν 4 ηλίθιοι , εμείς γιατί όχι; ''

Six feet under εύκολα.

αν και δεν ξέρω αν συμπληρώνεται δίωρο με τα αλάνια του Detroit

α κατάλαβα θα μας φάνε οι ''επαναλήψεις'':bigcry:

1. ΒEATLESS

Πρώτα απ' όλα γιατί ήταν και είναι ακόμη ( ήμαρτον) η μεγαλύτερη μπίζνα στην ιστορία της μουσικής.
Οι άνθρωποι έγραψαν κάτι δεκάδες ομπλαντί-ομπλαντά βουτηγμένα στην ανουσιότητα και στη ελαφρομάρα.
Εντάξει και λίγα καλά.
Είναι υπερεκτιμημένοι σε βαθμό αηδίας

οh boy this is heavy...

Βλέπω συμφωνούμε όλοι για τους Deep Purple.
Για τους Jethro Tull δε με νοιάζει - τουλάχιστον αρέσουν και στον Ντοκ.
Αλλά γιατί τόσο μίσος για τους Queen; Μόνο σε μένα αρέσουν;

Re: Απάντηση: ΘΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ- ΤΟ ΣΚΑΨΙΜΟ ΔΩΡΕΑΝ

1. ΒEATLESS

Εντάξει και λίγα καλά.
Είναι υπερεκτιμημένοι σε βαθμό αηδίας.

Είναι και καρακλέφτες για πολλούς.
Το μεγαλύτερο έργο τους είναι το καταλληλότερο για να συνοδεύει ψώνια σε σούπερμαρκετ.
Το ότι αρέσουν σε ολόκληρες οικογένειες (Παππού, γιαγιά, παιδιά, σκυλιά, φυτά) τα εξηγεί όλα.

Οι περισσότεροι φαν τους (κυρίως στο νησί), λατρεύουν την λαίδη Ντιάνα, τις περούκες του Έλτον Τζών, οδηγούν ανάποδα και είναι μόνιμοι λούζερς στα αντρικά αθλήματα.

Το ότι επηρέασαν και καλά χιλιάδες μπάντες έχει την εξήγηση του πίσω στα sixties.
Οι νέοι της εποχής έλεγαν : '' Aφού τα κατάφεραν 4 ηλίθιοι , εμείς γιατί όχι; ''

Six feet under εύκολα.

Θα συμφωνουσα αλλα μολις παω να γραψω μουρχετε αυτο "Well the Ukraine girls really knock me out
They leave the west behind
And Moscow girls make me sing and shout
They Georgia's always on my my my my my my my my my mind
Oh, come on " και καπως μου'ρχετε:flipout:

Να κι εγώ...

Frank Ζappa

Captain Beefheart...

μου είναι αφόρητα βαρετοί πλέον....δεν το παλεύω με τίποτα...

Πάντα είχα την ελπίδα πλην του "μπάρ Ναυάγιο" η Αρλέτα να βρισκόταν σε κάποιο πραγματικό ναυάγιο ή έστω να την περιποιόταν ξεσαλωμένη με τα νύχια της η γάτα η σερενάτα.

Το απόλυτο βλαχοsynth γκρουπ στην δεκαετία του 80 ErasureΚρίμα στον Vince Clark.O άλλος δεν τρωγότανε με τίποτα

Οι Oasis επίσης

Η Diana Ross που έλαμπε πάντα με την απουσία της ή με τον περιορισμό της.

Ολο το AOR απο το 80 - 85

Και πολλά άλλα
Θα επανέλθω......

2. GUNS AND ROSES.

H απόλυτη αμερικάνικη βλαχιά και ο ατάλαντος που τραγουδάει έχει μία από τις πιο εκνευριστικές χροιές ever.
Έχουν γράψει δύο καλά τραγούδια και έγιναν δισεκατομμυριούχοι. Απίστευτο και άκρως αμερικάνικο.

Ο τελειωμένος προσπαθεί να γράψει 5 νέα τραγούδια πάνω από 15 χρόνια.
Όταν μιλάμε για υπερεκτίμηση, οι τύποι είναι ο ορισμός.

Ο κιθαρίστας Γιοκαρίνης το πάλευε αλλά το ταλέντο του σταμάταγε σε ανούσια σόλα επίδειξης.
Ποζεράδες με την κακή έννοια.

Μπροστά τους ο Τομ Τζόουνς που έβγαινε με ανοιχτά πουκάμισα, τρίχα κάγκελο και μεγάλο σταυρό στο στήθος ,θα μπορούσε να παίζει στους παπαροκάδες.

Το Paradise city είναι η πιο εφιαλτική επανάληψη μετά το 12 της Βίσση.

3. Γιώργος Νταλάρας.

Είναι απίστευτο το γεγονός ότι όταν τον ακούω να τραγουδάει ακόμη και μεγάλα κομμάτια προσπαθώ να κλεισω την όποια συσκευή.
Είναι μία απέχθεια ανεξήγητη στο χρόνο.
Ένα καθεστώς που έχει επιβληθεί σε όλους τους Έλληνες σχεδόν με το έτσι θέλω.
Όξω από την παράγκα.
Φτάνει πια.

ας είμαι περιεκτικός....

1. punk

συνεχίζεται....

και μιά διαπίστωση....

Κανονικά δεν πρέπει να μιλάω με κανέναν σας....

(..άντε εκτός από έναν....):award:

4. JOE COCKER.

Κάποια ελάχιστα παλιά του δε μπορούν να τον σώσουν από τη σεμνή τελετή.
Μας φλόμωσε στις διασκευές (ακόμη και Beatles).
Προσπάθησε να εξαργυρώσει το woodstock.
Eίναι απίστευτο ότι ακόμη τραγουδάει ο τύπος.

Καλά να μη μιλήσω για κάτι You can leave your hat on...
Αν μάλιστα ακούσετε και το unchain my heart από garage-punk μπάντα στα sixties ,θα πετάξετε στα σκουπίδια τη δική του εκδοχή.

Μόλις ακούσα και τον θείο μου τον Στεφανή που πουλάει ψάρια να φωνάζει με την μπάσα βαριά φωνή του, ο τροβαδούρος μου τελείωσε αμέσως.