Θάψτε ελεύθερα - Το σκάψιμο δωρεάν

Oχι ρε συ .... ενα τεστ εκανα.
Δοκιμασα με το url του παροντος thread.

Aν θελει ο Shakinen (η οποιος αλλος) σβηνει τα ασχετα με το θεμα.

Κωστα .... a zillion thanks !!! -bye-

Παντως το βρηκα παιδια μη σκοτιζεστε...A ρε blackbird τι μου θυμηζεις...μου ρχονται δακρυα στα ματια. Αυτο το φορητο κασσετοφωνο National το ειχα και γω οταν ημουν παιδι. Και πηγαιναμε στο εξωχικο που δεν ειχε ακομα ηλεκτρικο και ακουγα τις κασσετς των γονιων μου στην βεραντα γιατι βαριομουν. Οποτε εμαθα να ακουω μουσικη ωρες μονος μου γιατι δεν ειχε γειτονοπουλα (ακομα) να παιξω ολο το σαββατοκυριακο. Σα μηχανη του χρονου ειναι για μενα.

Οχι δε το προσεξα...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

AHA !!! Βρηκα και αυτο μεσα στο νημα, για να επανερθουμε στο αντικειμενο του παροντος (θαψιμο)
Αν εννοεις οτι οι Steely Dan ακουγονταν disco,ετοιμασου να αντιμετωπισεις την οργη του supersonic (και αρκετων αλλων εδω μεσα)...
Για μενα ηταν ενα ΑΝΕΝΤΑΧΤΟ ειδος μουσικης.
Ειτε σου αρεσε, ειτε οχι. Δεν υπηρχε ενδιαμεση θεση.
Εγω προσωπικα, την ειχα καταβρει μαζι τους.

Εντελως ανενατχτο ε ; Για να μη πουμε οτι ψιλοκαρεκλιαζομαστε χαχαχα

Ασε ρε αυτος χορευε με το do it again.....
(Μεταξύ μας ....άλλοι αργότερα με Donald Fagen)

Ασε ρε αυτος χορευε με το Do It Again.....
(Μεταξύ μας ....άλλοι αργότερα με Donald Fagen)

Μητσο μ ...... με νιωθεις ...... :love:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

AHA !!! Βρηκα και αυτο μεσα στο νημα, για να επανερθουμε στο αντικειμενο του παροντος (θαψιμο)

Εντελως ανενταχτο ε ; Για να μη πουμε οτι ψιλοκαρεκλιαζομαστε χαχαχα

Γιατι να το κρυψωμεν αλλωστε ..... ΝΙΕ :p

Αληθεια,
τι γνωμη εχεις για το παλιο progressive/psychedelic rock (δεκαετια 70, mostly) ?

Ακουγεται ακομα και σημερα ? Η παει στο μνημα ακλαφτο ?
Εγω παντως, ΣΗΜΕΡΑ, δεν μπορω να ακουσω ELO, oυτε Camel, ουτε Κing Crimson ...
Ενω κοιμομουν και ξυπνουσα μαζι τους. Σαν να προσθετω δυο κουταλακια κανελα
σε μια σοκολατα που εχει ηδη δυο κουταλιες ζαχαρη (τροπον τινα :p)

Last edited:
Εγω ακουω παντα. Χθες το βραδυ για παραδειγμα οταν εκανα περιηγηση στο φορουμ και σας εγραφα ακουγα τους Epitaph. Με ακουστικα βεβαια για να μην εχω διπλωματικο επισοδειο με τη συζηγο.
Προσοχη !!! Το γκρουπ Epitaph οχι το κομματι των Crimson.
Ακουω πολυ Genesis τελευταια και να σκεφτεις μολις περυσι παρηγγειλα απο τα Στεϊτς το Διπλο των ELO σε βινυλιο. Καλιο αργα παρα ποτε. Το ειχα σε CD και δεν την εβρισκα.
Σιμερα εχω προγραμματησει High Tide για ακροαση το βραδυ...Θα διαπραγματευτω αν θα το ακουσω απο ηχεια η ακουστικα LOL !

Αν εχεις καποιο νοστο και για παλια LoFi συστηματακια (αυτα που ξεκιναγαμε να ακουμε μουσικη)
περνα μια βολτα απο Δικαναλος Ηχος > Παρουσιασεις Συστηματων Ηχου > Μy Jurassic HiFi system -bye-
Εφτιαξα και γω το πρωτο μου Threat σημερα στο Δικαναλος ηχος > Γενικά > Ομορφιές -bye-
http://avclub.gr/forum/showthread.php/121743-Ομορφιές-!?p=1057256869#post1057256869

Genesis .... τι μου θυμισες και μενα ... Abacab :music-smiley-005:

Παντως οτιδηποτε τροβαδουριστικο και trippy ... δεν με φτιαχνει οπως με εφτιαχνε.
Λες και ημουν αλλος ανθρωπος τοτε.

Eγω παντως, και ΤΟΤΕ και ΣΗΜΕΡΑ, θα εθαβα ανετοτατα ....

Rafaella Carra,
Tom Jones,
Dalida,
Abba,
Cher,
Donny Osmond,
Kenny Rogers,
Olivia Newton John,
Village People.

Aκομα και τοτε,
ακομα και για εναν καρεκλα, μπριζολοπιλαφιαρη, ψαρονεφριτη σαν και εμενα ...
IT WAS TOO DAMN MUCH.

Εχω μια φοβερη διαθεση μια πηγαια αναγκη να ριξω ενα βαθυ θαψιμο στη Bjork

Γιατι ; Για ολα
Για την φωνη της,
για τα μουρμουριτα της
για το υφος της κλαμμενο μoy@# ταυτοχρονα με την επιθετικοτητα της
για τhn ψωναρα της της total artist
για την εμφανηση της του στυλ παρλiακου
f0RVARu8p

Θαψιμο σου λεω. και θα φερω και χαλικια, μη βγει και ορμησει με τα νυχια της σε κανεναν που την αγνοει.

Ασε εκεινο το σιροπο-κλαψο-μουζικαλ που επαιξε με την Ντενεβ για να την συμπαθησουμε.