Θάψτε ελεύθερα - Το σκάψιμο δωρεάν

Με την κρίση, απο 2009 και μετά, η διάθεση για μουσικές συζητήσες εξατμίστηκε. ΟΙ συμμετέχοντες είναι εδώ, απλά κουβεντιάζουν για άλλα θέματα.

ναι καλά....Σιγά μη φταίει η κρίση...:smash:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αυτό εδώ, σε αρέσει;

Την αλήθεια!!

foul play...! :FSGSFGS4:

Ωχ, ο αυθεντικός Κώστας Λυμπερόπουλος εξαπολύει κάποια από τις μαλαγάνικες επιθέσεις του, για τις οποίες πολλοί τον λατρέψαμε .... χιχιχιχ ...

Γάλλε φίλε μου, πρόσεχε την την κουφάλα ...

Αυτο ναι( to metal box twn PIL ) . Ολο το corpus που εχει σχεση με πιστολς, εκτος οτι θεωρω οτι εβαλαν την μουσικη νεους πραγματικα δρομους, τα ακουω με ευχαριστηση γιατι μου ανεβαζουν παντα την αδρεναλινη. Ισως να ειμαι και θετικα προκατειλημενος...παλια λεγανε οτι δεν ξεραν να παιζουν...Εγω νομιζω οτι παιζουν πολυ καλα.
By the way το "this is not a love song" ειναι στα top 10 σαρανταπενταρια μου.

άμα του αρέσει το joe's garage θα τον συμπαθήσω....

Aαααχ...Εδω ειναι περιπλοκη η κατασταση και με προσωπικα βιωματα..Αντε να εξηγησω, οταν βγηκε το Joe's ημουν σχετικα πιτσιρικας σε εμπειρια, και λιγο τρομοκρατημενος απο την επαφη μου με τον Ζαππα. Ασε που μου λεγαν διαφορα που εκανε στη σκηνη για να γινει πιο εφιαλτικο. Αλλα οταν βγηκε το αλμπουμ δε ξερω πως και γιατι, η εταιρια στην Ελλαδα που ειχε και προσβαση στο Ραδιο εκανε το promoting του. Και οποτε το ακουγα ελεγα "γαμω τις ροκιες"...Αλλα δεν τολμησα να αγορασω το δισκο που ηταν τριπλος και ηθελε 6 μηνων χαρτζιλικι. Αλλα οτι ακουγα στο ραδιο πανω στο Τζο μου αρεσε. Παρολα αυτα μετα απο τραυματικες εμπειριες :smash:που ειχα με Chungas Revange, Grand zawwo, sheik yerbuti δεν τολμησα να τον αγορασω. Ουτε οι φιλοι μου για να τον ακουσω. Οποτε εχω μεινει με την καλη αναμνηση των αποσπασματων. Αραγε ειναι και οι τρεις δισκοι ετσι ; Δε ξερω. Περιμενω να μου το διευκρινησει καποιος για να δω αν θα τον αγορασω τελικα για να τον ακουω για 2 ωρες.
Διευκρινηση το Hot Rαts μ'αρεσει σαν αλμπουμ απ'αυτα που γνωριζω. Αλλα για σκεφτειτε οτι ο καλιτεχνης εβγαςε 4 αλμπουμ τον χρονο...απο τα οποια ενα διπλο τουλαχιστον. Που να παρακολουθησεις και που να βρεις λεφτα για ολα αυτα, οταν εβλεπες συχνα οτι ενα κομματι ακουγοταν στο δισκο. Επι τη ευκαιρια το Joe's θα το επισκευθω. Πρωτα δωρεαν ( God gave Internet to you) κι αμα με πεισει θα το αγορασω.

Αυτο ναι( to metal box twn PIL ) . Ολο το corpus που εχει σχεση με πιστολς, εκτος οτι θεωρω οτι εβαλαν την μουσικη νεους πραγματικα δρομους, τα ακουω με ευχαριστηση γιατι μου ανεβαζουν παντα την αδρεναλινη. Ισως να ειμαι και θετικα προκατειλημενος...παλια λεγανε οτι δεν ξεραν να παιζουν...Εγω νομιζω οτι παιζουν πολυ καλα.
By the way το "this is not a love song" ειναι στα top 10 σαρανταπενταρια μου.

χμμμμ, δεν πιάνεται ... πήρες σκονάκι ... να μπει πάραυτα και καινούργια ερώτηση ...

Πως δεν αφορισες τους Floyd ? .... :laugh:

Στην ιδια σαλαμουρα δεν εχουν μπει και αυτοι ? :p

Kαλωσορισες -bye-
Γεια σου φιλε μου.
Τους Floyd οχι, προσκυνω. Οταν ειδα σε φιλμ το κοντσερτο τους για φαντασματα στην Πομπηιια εννοιωσα οτι αλαξε η ζωη μου. Οτι νεοι κοσμοι που δε φαινονται με την πρωτη ανοιχτηκαν μπροστα μου. Μετα οταν ακουγα το Wish you...H to Dark Side... Ο ηχος διαπερνουσε ολο το ειναι μου και αρχησα να σκεφτομαι...η αληθεια ειναι ισως αλλου. Με τους Φλουντ αρχισα να ακουω τον ηχο και να ψαχνω υποσεινηδειτα πισω απο τον ηχο. Με παιρναν και με ταξιδευαν σε αλλες καταστασεις, μου δημιουργουσαν αλλες εικονες. Και πραγματικα νομιζω μου αλαξαν τη αισθητικη μου εμπειρια, τη θεση μου σαν ων απεναντι στις αισθησεις. Νομιζω οτι οι Beatles αλλαξαν το προσωπο του κοσμου, οι Floyd αλλαξαν την ηχητικη του, οι Doors την αντιληψη του και οι Stones τον αυθορήτισμο του. Λυπαμαι που μιλαω τοσο απλα για τετοια θεματα, πως να εκφραστω για τεραστεια ωστικα κυμματα με λογια...

γεια σου φίλε!
Δυναμικό σε βρίσκω:music-smiley-005:

για Jackson δεν συμφωνούμε....

Η καθαρή μουσική αξία του thriller σε κλίμακα πουλμουρ δισκοκριτικού(:flipout::flipout::afro::drummer: ειναι ****/5
και πάμε κάπως έτσι
Off the wall ****
Thriller ****
Bad * (όχι γιατί είναι κακός δίσκος αλλά γιατί είναι εκτός εποχής..............από το 86 και μετά η εμπορική μαύρη μουσική άλλαξε τελείως ήχο! Το Bad βγήκε το 87 με ήχο του 85)
Dangerous ****1/2 (αν έλειπε το black and white θα ήταν *****)
Invincible ***1/2
......

Γεια σου φιλε μου.
Τους Floyd οχι, προσκυνω. Οταν ειδα σε φιλμ το κοντσερτο τους για φαντασματα στην Πομπηιια εννοιωσα οτι αλαξε η ζωη μου. Οτι νεοι κοσμοι που δε φαινονται με την πρωτη ανοιχτηκαν μπροστα μου. Μετα οταν ακουγα το Wish you...H to Dark Side... Ο ηχος διαπερνουσε ολο το ειναι μου και αρχησα να σκεφτομαι...η αληθεια ειναι ισως αλλου. Με τους Φλουντ αρχισα να ακουω τον ηχο και να ψαχνω υποσεινηδειτα πισω απο τον ηχο. Με παιρναν και με ταξιδευαν σε αλλες καταστασεις, μου δημιουργουσαν αλλες εικονες. Και πραγματικα νομιζω μου αλαξαν τη αισθητικη μου εμπειρια, τη θεση μου σαν ων απεναντι στις αισθησεις. Νομιζω οτι οι Beatles αλλαξαν το προσωπο του κοσμου, οι Floyd αλλαξαν την ηχητικη του, οι Doors την αντιληψη του και οι Stones τον αυθορήτισμο του. Λυπαμαι που μιλαω τοσο απλα για τετοια θεματα, πως να εκφραστω για τεραστεια ωστικα κυμματα με λογια...

Μην το σκέφτεσαι καθόλου, μιά χαρά το πας.

και για το dangerous δεν σηκώνω μύγα στο σπαθί μου:music-smiley-005:.....
πολλές ταμπέλες πήρε αλλά κανείς δεν το καταλαβε..
μιλάμε για urban industrial swing σε όλο του το μεγαλείο....
όποιος δεν το έχει το αγόρασε χτες....

Απάντηση: Re: Θάψτε ελεύθερα - Το σκάψιμο δωρεάν

και για το dangerous δεν σηκώνω μύγα στο σπαθί μου:music-smiley-005:.....
πολλές ταμπέλες πήρε αλλά κανείς δεν το καταλαβε..
μιλάμε για urban industrial swing σε όλο του το μεγαλείο....
όποιος δεν το έχει το αγόρασε χτες....

Δεν το αντεξα ποτε....

.... μετα απο τραυματικες εμπειριες :smash:που ειχα με Chungas Revange, Grand zawwo, sheik yerbuti δεν τολμησα να τον αγορασω.

Τιιιι; Δεν σου αρέσει το Sheik Yerbouti;; :speechless-smiley-0 :bang:
Μα εκεί παίζει ο Terry Bozzio, ο καλύτερος ντράμερ που είχε μετά τον Anshley Dunbar, και ο Adrian Belew κάνει μιά εκπληκτική παρωδία του Dylan που αξίζει την τιμή του άλμπουμ από μόνη της! :nounder:

Welcome :ernaehrung004:

αρχικά δεν ήταν φτιαγμένο να αρέσει....
ταπηροκρανίωσε ο Jackson με το παλαιομοδιτικο πλέον στυλ του Quincy και έσπασαν την συνεργασία τους....
deja-made_to_be_together.jpg

Δύο τρεις άνθρωποι στην Αθήνα το 89 ακούγαμε τον συγκεκριμένο δίσκο....τον έψαχνα μια δεκαετία και πάνω, και πριν ένα μήνα βρήκα δυο κόπιες σε τιμή λιώμα(φυσικά)....
Εδώ ήταν η τελευταία πρόβα του Teddy Riley πριν τον προσλάβει ο Jackson......
Εδώ εκκολάφτηκε το Dangerous!
ο δίσκος στην εποχή του ήταν κολασμένα μαύρος, επιθετικός, αστικός, μύριζε Νέα Υόρκη και καμένο σίδερο...
Ήταν πολύ μεγάλη έκπληξη μετά από δυο χρόνια να ακούσω τον συγκεκριμένο ήχο και την συγκεκριμένη φιλοσοφία στο Dangerous....

τι με βάζετε και θυμάμαι...
με μελαγχολούν αυτές οι αναμνήσεις

Τιιιι; Δεν σου αρέσει το Sheik Yerbouti;; :speechless-smiley-0 :bang:
Μα εκεί παίζει ο Terry Bozzio, ο καλύτερος ντράμερ που είχε μετά τον Anshley Dunbar, και ο Adrian Belew κάνει μιά εκπληκτική παρωδία του Dylan που αξίζει την τιμή του άλμπουμ από μόνη της! :nounder:

Welcome :ernaehrung004:

o Vinnie είναι καλύτερος.
Απλά είναι sober και δεν τραγουδάει ....διαβολικά

εμείς να τζαζέψουμε θέμε....
αμα θέλουμε power ακούμε αμα λάχει Cozy Powell