που εχουν παει αραγε....:chinscratch::chinscratch:
Με την κρίση, απο 2009 και μετά, η διάθεση για μουσικές συζητήσες εξατμίστηκε. ΟΙ συμμετέχοντες είναι εδώ, απλά κουβεντιάζουν για άλλα θέματα.
που εχουν παει αραγε....:chinscratch::chinscratch:
Με την κρίση, απο 2009 και μετά, η διάθεση για μουσικές συζητήσες εξατμίστηκε. ΟΙ συμμετέχοντες είναι εδώ, απλά κουβεντιάζουν για άλλα θέματα.
Αυτό εδώ, σε αρέσει;
Την αλήθεια!!
foul play...! :FSGSFGS4:
άμα του αρέσει το joe's garage θα τον συμπαθήσω....
Αυτο ναι( to metal box twn PIL ) . Ολο το corpus που εχει σχεση με πιστολς, εκτος οτι θεωρω οτι εβαλαν την μουσικη νεους πραγματικα δρομους, τα ακουω με ευχαριστηση γιατι μου ανεβαζουν παντα την αδρεναλινη. Ισως να ειμαι και θετικα προκατειλημενος...παλια λεγανε οτι δεν ξεραν να παιζουν...Εγω νομιζω οτι παιζουν πολυ καλα.
By the way το "this is not a love song" ειναι στα top 10 σαρανταπενταρια μου.
Γεια σου φιλε μου.Πως δεν αφορισες τους Floyd ? ....
Στην ιδια σαλαμουρα δεν εχουν μπει και αυτοι ?
Kαλωσορισες![]()
Γεια σου φιλε μου.
Τους Floyd οχι, προσκυνω. Οταν ειδα σε φιλμ το κοντσερτο τους για φαντασματα στην Πομπηιια εννοιωσα οτι αλαξε η ζωη μου. Οτι νεοι κοσμοι που δε φαινονται με την πρωτη ανοιχτηκαν μπροστα μου. Μετα οταν ακουγα το Wish you...H to Dark Side... Ο ηχος διαπερνουσε ολο το ειναι μου και αρχησα να σκεφτομαι...η αληθεια ειναι ισως αλλου. Με τους Φλουντ αρχισα να ακουω τον ηχο και να ψαχνω υποσεινηδειτα πισω απο τον ηχο. Με παιρναν και με ταξιδευαν σε αλλες καταστασεις, μου δημιουργουσαν αλλες εικονες. Και πραγματικα νομιζω μου αλαξαν τη αισθητικη μου εμπειρια, τη θεση μου σαν ων απεναντι στις αισθησεις. Νομιζω οτι οι Beatles αλλαξαν το προσωπο του κοσμου, οι Floyd αλλαξαν την ηχητικη του, οι Doors την αντιληψη του και οι Stones τον αυθορήτισμο του. Λυπαμαι που μιλαω τοσο απλα για τετοια θεματα, πως να εκφραστω για τεραστεια ωστικα κυμματα με λογια...
και για το dangerous δεν σηκώνω μύγα στο σπαθί μου:music-smiley-005:.....
πολλές ταμπέλες πήρε αλλά κανείς δεν το καταλαβε..
μιλάμε για urban industrial swing σε όλο του το μεγαλείο....
όποιος δεν το έχει το αγόρασε χτες....
.... μετα απο τραυματικες εμπειριες :smash:που ειχα με Chungas Revange, Grand zawwo, sheik yerbuti δεν τολμησα να τον αγορασω.
Τιιιι; Δεν σου αρέσει το Sheik Yerbouti;; :speechless-smiley-0 :bang:
Μα εκεί παίζει ο Terry Bozzio, ο καλύτερος ντράμερ που είχε μετά τον Anshley Dunbar, και ο Adrian Belew κάνει μιά εκπληκτική παρωδία του Dylan που αξίζει την τιμή του άλμπουμ από μόνη της! :nounder:
Welcome :ernaehrung004:
o Vinnie είναι καλύτερος.
Απλά είναι sober και δεν τραγουδάει ....διαβολικά
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.