Υ.Γ. Που το ξέθαψες αυτό το νήμα βρε θηρίο;
.
παρακολουθησα το 60% της εκπομπης
δεν ειχα ξαναδει Φραγκουλη live
εχασα το ντουετο με Χατζη :bang:
εμεινα κοκαλο
ειναι δυνατον αυτος ο αστειος τυπος
να δινει παρασταση στο Ηρωδειο ?
στα νεα ταλεντα των tv δεν θα τον περνουσα
ουτε απο τα προκριματικα
κρίμα....
αργά μας ήρθες...
πλέον δεν υπάρχει όρεξη για αντιπαράθεση και οι ωραίοι τύποι (εμού συμπεριλαμβανομένου - γιατί είμαι και μετριόφρων συν τοις άλλοις) την έχουνε κάνει κανονικά.
Α ρε φιλε...εμεις "του εξωτερικου" αργουμε να συνδεθουμε στα φορουμ τα Ελληνικα, γιατι πεφτουμε κατα τυχη οταν γραφουμε με ελληνικους χαρακτηρες στο Γκουγκλ. Εγω εψαχνα για αρθρακια απο τον Ηχο, βλεπεις γαλουχηθηκα με Ηχο και Ποπ και Ροκ στα 80ς οταν ημουν νεος στην Ελλαδα...και ετσι σας βρηκα.
Καλως σε βρισκω λοιπον Σουπερσονικ. Σε ειδα σε ποστς που εχεις γραψει, πολυ καλα και που πανε με τα ακουσματα μου....Και ειδα ενα ποστ σου που με εστειλε τελειως...στο νημα για την απωλεια του Αντωνη Βαρδη ...εκεινο το FranΓ§oise -Vikings, ,e to 45ri που γυρναει ! Που το βρηκες ; Επαθα
Μακαρι να ξαναναψει η σπιθα των αντιπαραθεσαιων. ( Μην ανυσηχεις τους ακουω ακομα που και που τους Yes και τους Grateful αλλα οχι τοσο απο ευχαριστηση, αλλα για να βρω ακομα τι δεν επιασα) Βεβαια οταν ακουω τo Gates Of Delirium των μεν η το Death don't have no mercy σε Live των δε, δινω τα ρεστα μου...Λεω "Εις τας χειρας σου αφηομαι Κυριε" Αλλα στο συνολο κατι ξεφευγει και δε μενω μεχρι τελους.
Ευχαριστω και χαρηκα που σε γνωρισα εδω εσενα και αλλους. Ελπιζω να συνεχισετε. Οπως ο Grio για παραδειγμα. Εγω θα ειμαι εδω, για μουσικη και HI FI
Ειδα και ενα ονομα...Κωστας Λυμπεροπουλος...το ονομα κατι μου θυμιζει απο τα παλια...μηπως ηταν απο τα "ιερα τερατα" που γραφαν στον ηχο ; Την εποχη Ζηλου Μηλατου, Κατσουρη κλπ ;
Να σαι καλα.
Δηλαδη υπερηχα για τον zappa και τον captain beefheart ετσι ευκολα θα το αφησεις να πεσει;
Αυτα μου ρχονται τωρα στο μυαλο...Εν θερμω. :violent-smiley-030:
Ετσι με τη μια. Ισως θα ρθουν κι αλλα με τον καιρο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.