Θάψτε ελεύθερα - Το σκάψιμο δωρεάν

Απάντηση: Re: ΘΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ- ΤΟ ΣΚΑΨΙΜΟ ΔΩΡΕΑΝ

Ουτε εγω τρωω σοκολατα. Μονο λευκα ( εκ μεκ, παρφε κρεμα, .... )

Ο,τι κι αν έγραφες ή έλεγες τόσα χρόνια , πάντοτε σε δικαιολογούσα και σε συγχωρούσα . Τώρα πιά ποτέ ξανά. :flipout::flipout::flipout:

Απάντηση: ΘΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ- ΤΟ ΣΚΑΨΙΜΟ ΔΩΡΕΑΝ

Παιδιά μη το γελάτε..

Σοβαρά τώρα ,μπορώ να τρέφομαι μόνο με παγωτά !!:firstprize:
Τίποτε άλλο

Ααα και τα..παραπάνω που ανέφερε ο μελιστάλαχτος Ντοκ μου !!:flipout::BDGBGDB55:

Μπαι δε γουέι, θεωρω πως η μεγαλυτερη αδικια της φυσης ειναι οτι μας παχαινει το φαγητο και οχι πχ, το διαβασμα ή το τζοκινγκ ή το γυμναστηριο. Ειναι φανερο πως δεν εποιησε τα παντα με σοφια...:mad:

Ωραία η παρέα σας , αλλά πρέπει να φύγω . Λόγω κατάρρευσης του υπολογιστού στο σπίτι , θα τα πούμε την Δευτέρα :bigcry:

Ωραία η παρέα σας , αλλά πρέπει να φύγω . Λόγω κατάρρευσης του υπολογιστού στο σπίτι , θα τα πούμε την Δευτέρα :bigcry:

Τελεια! Θα ανοιξω ενα θεματακι για το pet sounds, μουρλια!!!:grinning-smiley-043

Μπαι δε γουέι, θεωρω πως η μεγαλυτερη αδικια της φυσης ειναι οτι μας παχαινει το φαγητο και οχι πχ, το διαβασμα ή το τζοκινγκ ή το γυμναστηριο. Ειναι φανερο πως δεν εποιησε τα παντα με σοφια...:mad:

Ααχχ με σοφία τα εποίησε.
Εμείς έχουμε την ροπή στις "αμαρτίες" !!:grinning-smiley-043

Πάντως εγώ όσο ήμουν στη Μύκονο (σχεδόν ένα μήνα) μόνο με παγωτά τρεφόμουν και γύρισα και πιο λεπτός !!

Από μόνα τους δεν παχαίνουν.Αμα τα συνδυάζεις με μακαρονάδες και μουσακάδες ,ε τότε you're screwed !!-bye-

Πάντως εγώ όσο ήμουν στη Μύκονο (σχεδόν ένα μήνα) μόνο με παγωτά τρεφόμουν και γύρισα και πιο λεπτός !!

Ελπιζω να ξερεις το μικρο ζαχαροπλαστειο μεσα στο στενακι, "απεναντι" απο το Πιέρος. Απο τα καλυτερα της Ελλαδος.

Ελπιζω να ξερεις το μικρο ζαχαροπλαστειο μεσα στο στενακι, "απεναντι" απο το Πιέρος. Απο τα καλυτερα της Ελλαδος.

Το ξέρω λέει..

Αλλά πανάκριβο το ρημάδι,πανάκριβο !!!:smash:

Re: ΘΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ- ΤΟ ΣΚΑΨΙΜΟ ΔΩΡΕΑΝ

παιδιά , να φέρω τον Μαμαλάκη ? μιας και το γυρίσατε στην μάσα...:Banane0:

βασικά ο γάιδαρος του Shrek φταίει, που έφερε ως παράδειγμα το παρφαί.
Θα μπορούσε να είχε φέρει τη γαρδούμπα και τώρα να μιλούσαμε για ψησταριές.

Re: Απάντηση: ΘΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ- ΤΟ ΣΚΑΨΙΜΟ ΔΩΡΕΑΝ

Παιδιά μη το γελάτε..

Σοβαρά τώρα ,μπορώ να τρέφομαι μόνο με παγωτά !!:firstprize:
Τίποτε άλλο

Ο άνθρωπός μου!
Επίσης, δεν πολυσυμπαθώ τη σοκολάτα!

Στο θέμα μας:
Αδιάφοροι και απαράδεκτοι στην άκρη. Όπως και αδιάφορα και απαράδεκτα είδη μουσικής.
Πρώτοι στη λίστα μου οι Scorpions και οι Deep Purple, με εξαίρεση μια-δυο εκλάμψεις.
Επίσης, ο ανεκδιήγητος Ville Vallo και οι Him.

Όπως είπε όμως ένας σοφός αρχαίος ημών πρόγονος: "Μηδένα προ του τέλους μακάριζε".
Γι' αυτό και δεν απορρίπτω τίποτα ελαφρά τη καρδία, άσχετα αν κράζω τα πάντα. :p

Υ.Γ.: Μουκ, τσουρέκι κάστανο έχεις φάει;

Κανένας "φυσιολογικός" άνθρωπος εδώ μέσα που να του αρέσουν τα γλυκά του κουταλιού υπάρχει?:flipout:

Δύο πράγματα σε αυτή την ζωή είναι ανευ συζητήσεως.Τα γλυκά του κουταλιού και ο μουσακάς.Για όλα τα άλλα υπάρχουν στιγμές που πετυχαίνουν και στιγμές που όχι.

Παράδειγμα Stones/Beatles/Σοκολάτα

Οι Stones είναι ένα ωραίος σοκολατένιος κορμός τυλιγμένος σε αλουμινόχαρτο με πραγματική σοκολατένια γεύση διανθισμένη με το λικεράκι της.
Οι Beatles είναι εκείνα τα μισολιωμένα παστάκια που εσωτερικά είναι τίγκα στον αφρό(μαρέγκα) και εξωτερικά έχουν στρώσεις σοκολάτας, που βαριέσαι να τα φας και τα αφήνεις στο ψυγείο για τους εχθρούς σου.Αν ωστόσω βρεθείς σε μεγάλη κρίση υπογλυκαιμίας θα φας με βουλιμία το μισό και το υπόλοιπο θα το τυλίξεις μέχρi την επόμενη κρίση.Αν ναυαγήσεις σε ένα νησί και στα φέρει κάποιος σαφώς θα το θεωρήσεις θαύμα

Περίπτωση Σοκολάτα Rihanna
Υπέροχη "οπτικά" σοκολατίνα που θέλεις να ορμηξεις πάνω της και να την κατασπαράξεις με οποιοδήποτε τρόπο μέχρι που δυστυχώς διαπιστώνεις οτι κάποιος μ@λ@κ@ς την είχε δίπλα δίπλα στο ψυγείο με σκορδαλιά.Είναι πολύ τραγικό να γεύεσαι σοκολάτα με γεύση σκόρδου.

Κανένας "φυσιολογικός" άνθρωπος εδώ μέσα που να του αρέσουν τα γλυκά του κουταλιού υπάρχει?:flipout:

Δύο πράγματα σε αυτή την ζωή είναι ανευ συζητήσεως.Τα γλυκά του κουταλιού και ο μουσακάς.Για όλα τα άλλα υπάρχουν στιγμές που πετυχαίνουν και στιγμές που όχι.

Οι Stones είναι ένα ωραίος σοκολατένιος κορμός τυλιγμένος σε αλουμινόχαρτο με πραγματική σοκολατένια γεύση διανθισμένη με το λικεράκι της.
Οι Beatles είναι εκείνα τα μισολιωμένα παστάκια που εσωτερικά είναι τίγκα στον αφρό(μαρέγκα) και εξωτερικά έχουν στρώσεις σοκολάτας, που βαριέσαι να τα φας και τα αφήνεις στο ψυγείο για τους εχθρούς σου.Αν ωστόσω βρεθείς σε μεγάλη κρίση υπογλυκαιμίας θα φας με βουλιμία το μισό και το υπόλοιπο θα το τυλίξεις μέχρi την επόμενη κρίση.Αν ναυαγήσεις σε ένα νησί και στα φέρει κάποιος σαφώς θα το θεωρήσεις θαύμα

Υπέροχη "οπτικά" σοκολατίνα που θέλεις να ορμηξεις πάνω της και να την κατασπαράξεις με οποιοδήποτε τρόπο μέχρι που δυστυχώς διαπιστώνεις οτι κάποιος μ@λ@κ@ς την είχε δίπλα δίπλα στο ψυγείο με σκορδαλιά.Είναι πολύ τραγικό να γεύεσαι σοκολάτα με γεύση σκόρδου.

Φυσικά εγώ !
Ποιός άλλος ζαχαράκιας κυκλοφορεί εδώ μέσα?
Αλλωστε η τελευταία μου μάνια ,ενδιάμεσα απ τα παγωτά ,είναι το γλυκο κουταλιού κάστανο !Μισό βαζάκι για χαβαλέ..:award::music-smiley-005::worshippy:

Η Rihanna δεν μυρίζει σκορδίλα βρε Γιώργη μου.Απλά έχει φωνή καρτούν σε σημείο να την βλέπεις όταν τραγουδάει και να νομίζεις οτι είναι μεταγλώττιση !!:Banane0::bigcry:

Μμμμμ!!! Σοκολάτα με σκορδαλιά; Δεν ξέρεις τι χάνεις, δεν ξέρεις τι χάνεις!
:flipout::flipout::flipout:

Έγραψες! :worshippy:

Σίγουρα αν με σέρναν οι σκυλάδες φίλοι μου (λέμε τώρα...αποφεύγω τις κακές παρέες:flipout:) στο Αχβαχ Dirty Club οι Beatles θα ηχούσαν σαν τη πιο λυτρωτική μουσική (παραδόξως θα χόρευαν όλοι) μετά το "βας βας βας ο Παρασκευάς". Όλα αυτά μέχρι να βρεθώ στο σπίτι μου :antlers:.

ελευθερος ...

λογω ηλικιας ! [ 22 - 25.? ]

και να φανταστης ειναι και κατι μεγαλυτεροι σου
που γραφουν κατι τετοια .
Απόψεις είναι αυτές.
Αλλά αν τα παιδιά μου μου πουν "σιγά με τους Blur, μας έχεις φάει!"
θα έχουν άδικο;
Άσχετα αν εμένα μου θυμίζουν την εποχή που ήμουν νιάτο.-bye-
Όσο για το ποιός άλλαξε τη μουσική και τον κόσμο (δεν είχα ιδέα πως φταίνε οι Beatles!) θα πήγαινα πιο δυτικά και πιο παλιά. Κάτι ξυπόλυτοι μαύροι άλλαξαν τη μουσική ΙΜΗΟ.:afro:

ΥΓ: Ζητώ συγχώρεση, μετανοώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς, μου που ξέχασα να συμπεριλάβω τον Μιχάλη Χατζηγιάννη (#2 μετά τον Ντ..:dead: μετά τον Ντα...:violent-smiley-008: μετά τον Νταλ...:behead: ..................ανιγουέη μετά τον Ακατονόμαστο στη μαύρη λίστα μου!)

Απόψεις είναι αυτές.
Αλλά αν τα παιδιά μου μου πουν "σιγά με τους Blur, μας έχεις φάει!"
θα έχουν άδικο;

Αυτο μπορώ να στο πω κι εγώ , τώρα και δεν είμαι και παιδί σου -bye-:flipout::grandpa: