Θάψτε ελεύθερα - Το σκάψιμο δωρεάν

Re: ΘΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ- ΤΟ ΣΚΑΨΙΜΟ ΔΩΡΕΑΝ

kανένας σώφρων ακροατής δεν αμφιβάλλει γι' αυτό Κώστα...

και ποιός λέει ότι είμαστε σώφρονες....:idea:

Απάντηση: ΘΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ- ΤΟ ΣΚΑΨΙΜΟ ΔΩΡΕΑΝ

μια εικονα χιλιες λεξεις

sgt_pepper.jpg

:flipout:

και μετα ηρθαν τα 80 90 και βαλε .............

Oι σώφρονες ακούνε Ρέμο, Τσαλίκη, Παπαρίζου και Νατάσα Θεοδωρίδου.
Στην καλύτερη βάζουνε και Angel 88,9fm και εκστασιάζονται με τα "ψαγμένα" των Keane και τα καυλιάρικα της Rhianna... ξεπλένοντας αμαρτίες...

Αυτοί είναι οι σώφρονες τουντέι..

Οι Beatles και ο Elvis αλλαξαν τη μουσικη που ακουμε. Αρκει να ριξει μια ματια κανεις στα charts πριν και μετα απο καθεναν απο αυτους. Και μην πεταχτει κανεις και πει πως τα charts δεν εχουν σημασια, γιατι στη συγκεκριμενη περιπτωση εχουν και παραεχουν.

Εγώ πάλι συχαίνομαι τους FUNKADELIC (PARLIAMENT) , τον GEORGE KLINTON, τα solo albums του "BOOTSY" COLLINS αλλά
λατρεύω τον PRINCE...

Απάντηση: Re: ΘΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ- ΤΟ ΣΚΑΨΙΜΟ ΔΩΡΕΑΝ

Εγώ πάλι συχαίνομαι τους FUNKADELIC (PARLIAMENT) , τον GEORGE KLINTON, τα solo albums του "BOOTSY" COLLINS αλλά
λατρεύω τον PRINCE...

Ο Prince ομως λατρευει τον George Clinton. Συνεπως, μηπως να το ξαναψαξεις το θεμα?

λατρεύω τον PRINCE...

Eσύ το πας ανάποδα. Κωστάκης άνευ Κωνσταντίνου θα υφίστατο? Αμ δε!:BDGBGDB55:

σ' αυτό Στέλιο έχεις δίκαιο . Οσοι έχουν ακούσει το Τ.Ν.Κ και δεν έχουν πέσει κάτω , έχουν πρόβλημα . Οσοι δεν το έχουν ακούσει , πάλι έχουν πρόβλημα .

σ' αυτό Στέλιο έχεις δίκαιο . Οσοι έχουν ακούσει το Τ.Ν.Κ και δεν έχουν πέσει κάτω , έχουν πρόβλημα . Οσοι δεν το έχουν ακούσει , πάλι έχουν πρόβλημα .

βάλε και καμμιά φατσούλα ρε -bye-

Θες να πεις πως οποιοι σιχαινονται τους Beatles εχουν προβλημα???:devil-smiley-029:

o Skakinen χρειάζεται ιδιαίτερα μαθήματα...:popcorn:

slystone460.jpg

Κώστα στα συγκεκριμένα μαθήματα θα είμαι ανεπίδεκτος στον υπερθετικό βαθμό...!!!

Εκτός αν κάποια στιγμή στο μέλλον αναβλέψω ως προς τη soul ( :rolleyes: λέμε τώρα) όπως εσύ που θεωρούσες κάποτε τα κουαρτέτα του Beethoven νιαουρισματα...
Ίσως και να υιοθετούσα και το ανάλογο χτένισμα
0714afro.jpg

(αν και είναι αργά πλέον ,για ευνόητους λόγους).
:D

Re: Απάντηση: Re: ΘΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ- ΤΟ ΣΚΑΨΙΜΟ ΔΩΡΕΑΝ

Ο Prince ομως λατρευει τον George Clinton. Συνεπως, μηπως να το ξαναψαξεις το θεμα?

Το ξέρω κι έχω διαβάσει όλα τα greetings στους δίσκους του γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο τόγραψα φίλε μου...

Re: Απάντηση: ΘΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ- ΤΟ ΣΚΑΨΙΜΟ ΔΩΡΕΑΝ

Θες να πεις πως οποιοι σιχαινονται τους Beatles εχουν προβλημα???:devil-smiley-029:

"You know what else everybody likes?
Parfaits. Have you ever met a person,
you say, "Let's get some parfait," they
say, "Hell no, I don't like no parfait"?
Parfaits are delicious.

Parfaits may be the most delicious thing
on the whole damn planet.
"

(τάδε έφη Γάιδαρος, στο Shrek)

:flipout:

γούστο είναι να μην σου αρέσει το παρφαί, και αποδεκτό, αλλά όχι και απόλυτα φυσιολογικό κατά τη γνώμη μου.