- 29 September 2006
- 3,142
Απάντηση: ΘΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ- ΤΟ ΣΚΑΨΙΜΟ ΔΩΡΕΑΝ
"Χεχεχε!!!" αναφώνησα, τρίβοντας τα χέρια μου καμπουριασμένος μόλις είδα το νήμα....:devil-smiley-029:
Ξεκινώ με τους Έλληνες:
Αρκετά από τα προαναφερθέντα ονόματα είτε τα σιχάθηκα επειδή δεν κατάλαβα ποτέ το λόγο για τον οποίο ήταν τόσο φημισμένα,
είτε πριν καν τα ακούσω (πχ oasis, Πυξ Λαξ),
είτε γιατί μου δίνουν την εντύπωση πως είναι κ*@#χαρακτήρες, αχώνευτοι, υπέρμετρα εγωιστές θεωρώντας εαυτούς ακρογωνιαίο λίθο του μουσικού είδους που πρεσβεύουν έχοντας την άνεση και τον αέρα του νικητή ζωγραφισμένα μόνιμα στο πρόσωπό τους,
είτε γιατί απλά πιστεύω πως είναι κάλπικοι και δεν εννοούν όσα τραγουδάνε.
Τολμώ να ομολογήσω πως είμαι προκατειλημμένος με οτιδήποτε έχει μαζική αποδοχή κατά την εμφάνισή του και ίσως να μην είναι και τόσο λάθος κριτήριο, άσχετα αν αυτό γίνεται σχεδόν πάντα υποσυνείδητα.
"Χεχεχε!!!" αναφώνησα, τρίβοντας τα χέρια μου καμπουριασμένος μόλις είδα το νήμα....:devil-smiley-029:
Ξεκινώ με τους Έλληνες:
- Ο Άνθρωπος που φοβάμαι να πω το όνομά του....
- Ρέμος
- Σιδηρόπουλος
- Τσέρτος
- Μαριώ
- Αρβανιτάκη
- Πρωτοψάλτη
- Γαλάνη
- Μωρά στη φωτιά
- Ξύλινα Σπαθιά
- Πυξ Λαξ
- Placebo
- Muse
- Him
- U2
- Oasis
- Deep Purple
- Celine Dion
- Beatles (θα ήταν εκτός λίστας αλλά λόγω του ότι είναι υπερεκτιμημένοι και τα τραγουδάκια τους είναι απλά ευχάριστα και τίποτε παραπάνω αξίζουν μετ' επαίνων μια θέση στη λίστα μου)
- Beach Boys (άκουγα και άκουγα τόσα χρόνια για το pet sounds και λέω για να γίνεται τόσος ντόρος θα αξίζει μέχρι που το άκουσα....
)
- οτιδήποτε (μας πλασσάρουν σε ραδιόφωνο και τηλεόραση σαν) "έθνικ"
- Bob Marley(άλλη μια υπερεκτιμημένη περσόνα, IMHO πάντα)
- ska και ότι μπορεί να χαρακτηριστεί ως τελείως μα τελείως ανεγκέφαλο punk
- οτιδήποτε ψευτοβλαχο(χαρντροκο)αμερικάνικο
- σχεδόν οτιδήποτε έχει συνθεζάιζερ, καθόλου πραγματικές ηλεκτρικές κιθάρες και χρονολογείται από το 80 και μετά
Αρκετά από τα προαναφερθέντα ονόματα είτε τα σιχάθηκα επειδή δεν κατάλαβα ποτέ το λόγο για τον οποίο ήταν τόσο φημισμένα,
είτε πριν καν τα ακούσω (πχ oasis, Πυξ Λαξ),
είτε γιατί μου δίνουν την εντύπωση πως είναι κ*@#χαρακτήρες, αχώνευτοι, υπέρμετρα εγωιστές θεωρώντας εαυτούς ακρογωνιαίο λίθο του μουσικού είδους που πρεσβεύουν έχοντας την άνεση και τον αέρα του νικητή ζωγραφισμένα μόνιμα στο πρόσωπό τους,
είτε γιατί απλά πιστεύω πως είναι κάλπικοι και δεν εννοούν όσα τραγουδάνε.
Τολμώ να ομολογήσω πως είμαι προκατειλημμένος με οτιδήποτε έχει μαζική αποδοχή κατά την εμφάνισή του και ίσως να μην είναι και τόσο λάθος κριτήριο, άσχετα αν αυτό γίνεται σχεδόν πάντα υποσυνείδητα.
Last edited: