Θάψτε ελεύθερα - Το σκάψιμο δωρεάν

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΘΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ- ΤΟ ΣΚΑΨΙΜΟ ΔΩΡΕΑΝ

Ναι, αλλα δε μηδενιζω την ποδοσφαιρικη αξια της ομαδας! Τι να πω δηλαδη? Πως ο Εθνικος ειναι καλυτερη ομαδα?
Μα δε λεει κανενας οτι οι nazareth ειναι καλυτεροι απο τους pink floyd.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΘΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ- ΤΟ ΣΚΑΨΙΜΟ ΔΩΡΕΑΝ

Μα δε λεει κανενας οτι οι nazareth ειναι καλυτεροι απο τους pink floyd.

Love Hurts...
Καί όμως..Με Floyd ή με το συγκεκριμένο ασματίδιο έχεις χορέψει στα νιάτα σου πιό ´κολλητά´???:ADFADF1::ADFADF1:

Απάντηση: ΘΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ- ΤΟ ΣΚΑΨΙΜΟ ΔΩΡΕΑΝ

Scorpions αγγλικά με γερμανική προφορά ειδικά σε τραγούδι,ε δεν ακούγονται πως να το κάνουμε τώρα!!

Michael Bolton μα τι ξενέρας !!

Meat loaf.... i wanna throw up................

Ρε παιδιά πάλι με την κολοκυθόπιττα τα βάλατε; Αφού όλοι έχουμε δοκιμάσει και είναι γαμάτη..

Εδώ έχω γνωρίσει τύπο που δεν του αρέσει η σοκολάτα, ο Χατζιδάκης είναι το θέμα;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΘΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ- ΤΟ ΣΚΑΨΙΜΟ ΔΩΡΕΑΝ

Ναι, αλλα δε μηδενιζω την ποδοσφαιρικη αξια της ομαδας! Τι να πω δηλαδη? Πως ο Εθνικος ειναι καλυτερη ομαδα?

Δεν μηδένισα κανέναν. Ειδικά οι Pink Floyd, μιά εποχή, ήταν ό τι πρέπει για να επιδεικνύεις το στερεοφωνικό σου. :D
Οσο για την Εθνικάρα, μπορείς θαυμάσια να πείς πως δεν γουστάρεις τα turbo-diesel μεγαθήρια, τον πρωταθλητισμό και τα άλογα κούρσας. Πως προτιμάς τις βόλτες στην εξοχή. Πως για σένα, η ομορφιά της ζωής δεν κρύβεται στα μεγάλα μεγέθη και στη μαζική αποδοχή. Πως οι "μικροί" που προσπαθούν να παίξουν με τους όρους τους σε μαγεύουν περισσότερο από τους μεγαλομάγειρους που κατέχουν όλες τις συνταγές της επιτυχίας και δεν ρισκάρουν παρά μόνο τα συμβόλαιά τους - και άλλα πολλά.
Οι Pink Floyd, δεν έβγαλαν "5 με 6 μεγάλα άλμπουμ": έβγαλαν το ίδιο, μέτριο άλμπουμ, 5 με 6 φορές - η διαφορά είναι τεράστια.:grandpa:

Re: ΘΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ- ΤΟ ΣΚΑΨΙΜΟ ΔΩΡΕΑΝ

Led Zeppelin. Τόση φασαρία για τόσα πολλά χρόνια, ένα (!) καλό άλμπουμ ("ΙΙΙ"), από όλα τα υπόλοιπα μαζί, αν αποστάξεις τις καλύτερες στιγμές τους, ζήτημα να "μαζέψεις" άλλο ένα.

Το θέμα δεν έχει να κάνει με μουσικές εξ ορισμού κακές -έχουμε άλλωστε καταλήξει σε άλλα θρεντς ότι δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα ( εξαιρούνται οι Boston και οι Sex Pistols) - αλλά προφανώς με προσωπικές αντιπάθειες και με καλλιτέχνες των οποίων είτε η δημιουργία είτε η προσωπική τους ζωή και το εν γένει attitude μας είναι αντιπαθητικά ( πχ στους Joy Division αντιπαθώ και τα δύο . Τόσο την μουσική τους - αδιάφορη , μονότονη , ανέμπνευστη , υποτονική- όσο και την προσωπικότητα του Curtis - αντιπαθώ τους loosers και τους αυτόχειρες - αλλά και τον μύθο που τον περιβάλλει ) .

... και γιατί όχι και τραγούδια...
Last Christmas - wham. Θα μου πείται τα άλλα τους είναι καλά; Όχι αλλα δεν τα ακούμε ντε και καλά κάθε χρόνο τέτοιες μέρες.

Re: Απάντηση: ΘΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ- ΤΟ ΣΚΑΨΙΜΟ ΔΩΡΕΑΝ

Λογικό.Deep Purple καί Χατζιδάκης βίοι αντίθετοι...
Η μουσική κόντρα στήν φανφάρα.

Πάνω σε ποια βάση μπορούν να συγκριθούν τα δύο, δεν το καταλαβαίνω. Με αυτή την φράση είναι σαν να θεωρείς αδύνατο να αρέσουν σε κάποιον και τα δύο ή να μην του αρέσει κανένα από τα δύο. Και μην αρχίσουμε "η μουσική είναι μία" και άλλα όμορφα. Είναι μία αλλά έχει είδη, εκφράσεις και εκφάνσεις που δεν μπορούν να κριθούν απαραίτητα συγκριτικά. Τέλος πάντων, αρκετά το σοβαρέψαμε...

Λοιπόν δεν μισώ αλλά με κάνουν και γελάω τα κάθε λογής ελληνικά rap, r&b, και παρόμοια τύπου TXC...:violent-smiley-030:

Το θέμα δεν έχει να κάνει με μουσικές εξ ορισμού κακές -έχουμε άλλωστε καταλήξει σε άλλα θρεντς ότι δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα ( εξαιρούνται οι Boston και οι Sex Pistols) - αλλά προφανώς με προσωπικές αντιπάθειες και με καλλιτέχνες των οποίων είτε η δημιουργία είτε η προσωπική τους ζωή και το εν γένει attitude μας είναι αντιπαθητικά ( πχ στους Joy Division αντιπαθώ και τα δύο . Τόσο την μουσική τους - αδιάφορη , μονότονη , ανέμπνευστη , υποτονική- όσο και την προσωπικότητα του Curtis - αντιπαθώ τους loosers και τους αυτόχειρες - αλλά και τον μύθο που τον περιβάλλει ) .

Κι όμως αυτοί που έχουν φτάσει πιο κοντά στο "Gesamtkunstwerk" στην Ιστορία της Τέχνης είναι αυτοί που θεωρείς loosers και αυτόχειρες.

1. GENESIS (μου την έσπαγαν πάντα κι αυτοί και τα παράγωγα τους κι οι κλώνοι
τους)
2. YES (τα ίδια με τα παραπάνω) (εκτός από τα εξώφυλλα)
3. BRUCE SPRINGSTEEN (υπερεκτιμημένες αμερικανιές , πάντα μπούλη τον
θεωρούσα και καθόλου αυθεντικό και βρώμικο...)
4. και τέλος...ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΝΤΑΛΑΡΑΑΑΑ...

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΘΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ- ΤΟ ΣΚΑΨΙΜΟ ΔΩΡΕΑΝ

Πάνω σε ποια βάση μπορούν να συγκριθούν τα δύο, δεν το καταλαβαίνω. Με αυτή την φράση είναι σαν να θεωρείς αδύνατο να αρέσουν σε κάποιον και τα δύο ή να μην του αρέσει κανένα από τα δύο. Και μην αρχίσουμε "η μουσική είναι μία" και άλλα όμορφα. Είναι μία αλλά έχει είδη, εκφράσεις και εκφάνσεις που δεν μπορούν να κριθούν απαραίτητα συγκριτικά. Τέλος πάντων, αρκετά το σοβαρέψαμε...

Λοιπόν δεν μισώ αλλά με κάνουν και γελάω τα κάθε λογής ελληνικά rap, r&b, και παρόμοια τύπου TXC...:violent-smiley-030:

Σέ επόμενο πόστ μου προσέθεσα ότι κακώς έγραψα δεύτερο σχόλιο στό συγκεκριμένο thread πέραν τού ενός πού περιείχε τίς υποκειμενικές μου αντιπάθειες γιατί άκρη δέν βγαίνει μέ τό τί αρέσει ή δέν αρέσει στόν καθέναν μας.

Οι περισσότεροι μύθοι γιά τούς αυτόχειρες όντως είναι υπερβολικοί καί θά μπορούσα να πώ ότι ήσαν απλά ταλαιπωρημένοι άνθρωποι πολύ λιγότερο από τήν κοινωνία και πολύ περισσότερο από τόν εαυτό τους
Ομως μάς θυμίζουν μιά σκοτεινή πλευρά και τού δικού μας εαυτού(στήν ακραία της εκδοχή)πού όλους μάς τρομάζει...Γι´αυτό και συνήθως τούς ´απωθούμε´
Οπότε προσωπικά τούς συμπονώ τούς ίδιους και αντιπαθώ τούς υγιείς πού δημιούργησαν τόν μύθο τους...
Οι losers μή αυτόχειρες όμως είναι μιά άλλη ιστορία...Εκεί υπάρχουν φορές πού εκφράζουν όλους μας ,στιγμιαία...Αυτοί έχουν ενδιαφέρον....Οχι οι κατ´επάγγελμα loosers αλλά οι εύθραυστοι εκείνοι,πού μετέτρεψαν τήν ευθραυστότητά τους(όχι τήν ευαισθησία τους γιατί πολλοί μπερδεύουν κακώς τον εύθραυστο μέ τον ευαίσθητο)σέ Τέχνη..

Αν και δεν συμμετεχω στην κατηγορια συχνα, ωστοσο οταν ειναι για θαψιμο δεν μπορω να κρατηθω!!!!!:damnyou:

Απο Ελλαδα απεχθανομαι και εγω τον Νταλαρα. Δεν μπορω καθολου να τον ακουσω.
Απο ξενα συγκροτηματα δεν αντεχω βασικα κατι γκρουπακια στιλ New kids on the block, Oasis κτλ (3 λαλουν και 2 χορευουν δηλαδη).

Last edited:

Οι losers ... υπάρχουν φορές πού εκφράζουν όλους μας ,στιγμιαία...Αυτοί έχουν ενδιαφέρον....Οχι οι κατ´επάγγελμα loosers αλλά οι εύθραυστοι εκείνοι,πού μετέτρεψαν τήν ευθραυστότητά τους(όχι τήν ευαισθησία τους γιατί πολλοί μπερδεύουν κακώς τον εύθραυστο μέ τον ευαίσθητο)σέ Τέχνη..

εγώ πάλι, με τα χρόνια, αρχίζω και γίνομαι ρατσιστής: πιστεύω πως μόνο οι διαταραγμένοι -με τον α ή β τρόπο- μπορούν να κάνουν Τέχνη. Οι άλλοι, οι ισορροπημένοι και οι υγιείς, δεν έχουν κανένα λόγο: κανένα σαράκι δεν τους τρώει αυτούς.

εγώ πάλι, με τα χρόνια, αρχίζω και γίνομαι ρατσιστής: πιστεύω πως μόνο οι διαταραγμένοι -με τον α ή β τρόπο- μπορούν να κάνουν Τέχνη. Οι άλλοι, οι ισορροπημένοι και οι υγιείς, δεν έχουν κανένα λόγο: κανένα σαράκι δεν τους τρώει αυτούς.

+1

Gesamtkunstwerk = το συνολικό έργο τέχνης , μουσική , θέατρο , δράμα, σκηνικά , εικαστικές τέχνες , όλα μαζί σε ένα . Τα ξέρετε , ούτως ή άλλως .

Γι αυτό ας αποφύγουμε συγκρίσεις Joy Division ( ή και άλλων αυτόχειρων πχ Κομπέιν ) και Wagner ως εχόντων εφαρμόσει την έννοια Gesamtkunstwerk στην τέχνη τους και στο έργο τους . Ας μην συγκρίνουμε τις βούρτσες με τις ..... ( Είπαμε ο Καζαντζίδης δεν είναι ροκ και τα ρεμπέτικα δεν είναι μπλούζ ) . -bye-

Οι περισσότεροι μύθοι γιά τούς αυτόχειρες όντως είναι υπερβολικοί καί θά μπορούσα να πώ ότι ήσαν απλά ταλαιπωρημένοι άνθρωποι πολύ λιγότερο από τήν κοινωνία και πολύ περισσότερο από τόν εαυτό τους
Ομως μάς θυμίζουν μιά σκοτεινή πλευρά και τού δικού μας εαυτού(στήν ακραία της εκδοχή)πού όλους μάς τρομάζει...Γι´αυτό και συνήθως τούς ´απωθούμε´
Οπότε προσωπικά τούς συμπονώ τούς ίδιους και αντιπαθώ τούς υγιείς πού δημιούργησαν τόν μύθο τους...
Οι losers μή αυτόχειρες όμως είναι μιά άλλη ιστορία...Εκεί υπάρχουν φορές πού εκφράζουν όλους μας ,στιγμιαία...Αυτοί έχουν ενδιαφέρον....Οχι οι κατ´επάγγελμα loosers αλλά οι εύθραυστοι εκείνοι,πού μετέτρεψαν τήν ευθραυστότητά τους(όχι τήν ευαισθησία τους γιατί πολλοί μπερδεύουν κακώς τον εύθραυστο μέ τον ευαίσθητο)σέ Τέχνη..

Σωστός..

Νομίζω πάντως ότι δε χρειάζεται να το σοβαρέψουμε πολύ, άλλωστε σαν αστείο ξεκίνησε το θέμα. Εξάλλου ο καθένας είναι απολύτως λογικό να "μισεί" κάτι που λατρεύει κάποιος άλλος. Εγώ, ας πούμε, λατρεύω τον Νταλάρα, τον οποίο θάψανε αρκετοί συμφορουμίτες, αλλά αυτό είναι και το λογικό, όπως και "μισώ" τους Zeppelin, τους οποίους λατρεύουν αρκετοί εδώ.
ΥΓ1(Άσχετο). Ο Νταλάρας είναι ΘΕΟΣ!
ΥΓ2(Άσχετο επίσης) Οι Black Sabbath είναι η καλύτερη μπάντα EVER!
ΥΓ3(Άσχετο βέβαια) Μου αρέσει ο Νταλάρας και οι Sabbath...Γιατρέ μου είμαι σχιζοφρενής????????????????!!!!!!!!!!!!