Θάψτε ελεύθερα - Το σκάψιμο δωρεάν

Απάντηση: ΘΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ- ΤΟ ΣΚΑΨΙΜΟ ΔΩΡΕΑΝ

to AVCLUB Ψηφισε

πρωτο ονομα ολων των εποχων

DEEP PURPLE

συμφωνω

.

Re: ΘΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ- ΤΟ ΣΚΑΨΙΜΟ ΔΩΡΕΑΝ

Πυξ Λαξ, η βαρεμάρα, το εύκολο, η συνταγή της μακαρονάδας που δεν αλλάζει η γιαγιά εδώ και 85 χρόνια ούτε με Θεούς και Δαίμονες, η "ροκιά" που βρώμισε, όλα αυτά σε ενα από τους μουρμουρητούς Θεούς στο repeat...

Joe Cocker...η απόλυτη κενότητα, ίχνος προσφοράς... τουλάχιστον ο Δομάζος κάρφωσε κι ενα μπαλάκι από τη σέντρα πρόπερσυ με τους παλαίμαχους του Άγιαξ, αυτός ίσα που κάθεται στη λεκάνη...!!!

Πρώτοι και καλύτεροι οι JETHRO TULL. Μία αιώνια προσπάθεια επίδειξης συνθετικής ικανότητας. Για κλωτσιές.

..

να δω με ποιόν θα βγαίνεις στην Θεσσαλονίκη , όταν έρθεις -bye-

Πυξ Λαξ, η βαρεμάρα, το εύκολο, η συνταγή της μακαρονάδας που δεν αλλάζει η γιαγιά εδώ και 85 χρόνια ούτε με Θεούς και Δαίμονες, η "ροκιά" που βρώμισε, όλα αυτά σε ενα από τους μουρμουρητούς Θεούς στο repeat...

παίζουν και Έλληνες ?

αααα δε με τό 'πατε:twoguns:

Απάντηση: Re: ΘΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ- ΤΟ ΣΚΑΨΙΜΟ ΔΩΡΕΑΝ

παίζουν και Έλληνες ?

αααα δε με τό 'πατε:twoguns:

τώρα πάμε για λίστα σεντόνι , αλλά μάλλον ανήκουν στην κατηγορία "αδιάφορος" που λέει κι ο Κώστας , οπότε ...

Αν βάλουμε όλους τους Έλληνες θα κρασάρει το φόρουμ...

Celine Dion: είτε τη βλέπω είτε την ακούω, ένα και το αυτό.
Μου γυρίζουν τα άντερα...

Re: Απάντηση: Re: ΘΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ- ΤΟ ΣΚΑΨΙΜΟ ΔΩΡΕΑΝ

τώρα πάμε για λίστα σεντόνι , αλλά μάλλον ανήκουν στην κατηγορία "αδιάφορος" που λέει κι ο Κώστας , οπότε ...

για μενα πάντως είναι στη λίστα "αχώνευτοι και τσάμπα μάγκες":grandpa:

Συμφωνώ με όλα του Μανωλάκου και προσθέτω:

AEROSMITH. Mια από τα ίδια με τους GUNS AND ROSES (δεν τους σώζει το Dream On και κάτι άλλες χαζομπαλάντες).

Άλλοι ελεεινοί: BOSTON (Από την ίδια πόλη είναι και οι AEROSMITH)

Aς πω κι εγω 2.

Αντιπαθω τον Sting επειδη τον θεωρω υποκριτη και τον Captain Beefheart επειδη δεν ακουγεται με τιποτα.

Αν βάλουμε όλους τους Έλληνες θα κρασάρει το φόρουμ...

Celine Dion: είτε τη βλέπω είτε την ακούω, ένα και το αυτό.
Μου γυρίζουν τα άντερα...

2. Celine Dion
:music-smiley-005:

Παντως προσωπικα δεν μισω κανενα ,απλα μερικους δεν μπορω να τους ακουσω με τιποτα, κατα περιπτωση.
Μου αρεσουν γενικα ας πουμε, οι Τζεθρο Ταλ αλλα θεωρω φανφαρονικο και επιτηδευμένο το Passion play που ο Ντοκ θεωρει αριστουργημα.
Δεν μπορω να ακουσω τους τελευταιους των Radiohead ενω θεωρω αριστουργημα το ok computer.
Θεωρω γελοιους τους Τοto αλλα μου αρεσει παρα πολυ το τραγουδι τους afrika .
Και ο καταλογος τελειωμο δεν εχει....

Η εξαιρεση βεβαια που επιβεβαιωνει τον κανονα, στην δικη μου περιπτωση εχει να κανει με ενα και μονο ονομα
Ντ@λ@ρ@ς!!!!
Ουτε να το γραψω δεν θελω!!!!!!!!

Οι Deep purple ειναι οτι πιο ρηχο εχει βγει ever. Ταν ταν ταν , τα τα τα τα, ταν ταν ταν τατα. Ουτε ο Butthead δεν εχει ασχοληθει μαζι τους. Εξαιρω το soldier of fortune γιατι και εμεις αγαπησαμε μικροι...

Ok. Αυτό ήταν. Εσύ δεν ξανάρχεσαι σπίτι μου...:7SFGSFG:

Μόνο ο Μανωλάκος με καλύπτει πλέον...(Στεναχωριέμαι που το παραδέχομαι αλλά τι να κάνω?)

Κάτσε να γίνει χαμός τώρα:

CHOPIN

Last edited:

The Cure..........

όποτε ακούω αυτόν τον τραγουδισταρά θυμάμαι τον μάγειρα από το muppet show !!!!!!!!!!! edit: (για τον οποίο τρελαίνομαι .....)