εμείς να τζαζέψουμε θέμε....
l
Εμείς ...Δώσαμε.
αλλά όσο υπάρχουν οι Swans και κάποιοι άλλοι, δεν ξαναδίνουμε
άμα γεράσει ο άνθρωπος.....:smash:
Για κανε καμμια παρουσιαση με δειγματοληψειες αν εχεις χρονο Γιωργο. Δεν γνωριζω καν. Οσο για το θαψιμο του Michael Jackson για τη μετα τη θριλλερ περιοδο, μην ξεχναμε οτι το μεγαλειο του Jackson ειναι εν πολλω η εμπνευστικη λαμψη του Quincy Jones. Ηταν το απωγειο...οταν λεμε απωγειο ακολουθει η πτωση. Μετα τρεχαν πισω απο τον ισκιο τους. Ο Quincy Jones ειχε ηδη βαρεθει με το Bad. Μετα εκοψε καθαρα την συνεργασια με το Τζακσον. Οποτε επιμενω να παρω το φτυαρι μου.Τον καλύτερο ηλεκτρονικό δίσκο της χρονιάς θα τον ακούσετε η μήπως πρέπει να τον βάλω και αυτόν στο thread με τα καλά του 2014?
η να κάνω παρουσίαση?(νιαου νιάου)
Μην ακους που λενε για ηλικιες Κωστα. Το οτι ειμα σε ενα φορουμ και μιλαω με τον Λυμπεροπουλο, τον Παπα του Ροκ, τον Ιεροφαντη του Underground δεν το πιστευω. Νομιζω οτι ειμαι 18-20 και απεναντι μου ενας 25ρης γνωστης και επαναστατης της αισθητικης εμπειριας.Ι wholeheartedly second that :award:
Φίλοι, επειδή το μυαλό σύνορα δεν γνωρίζει, δράττομαι της ευκαιρίας από την φράση του Cicadelic και θα ξεκινήσω μια ιστορία με κάτι άσχετο, το οποίο στη συνέχεια θα καταλάβουμε πόσο σχετικό είναι.Για κανε καμμια παρουσιαση με δειγματοληψειες...
Εγω ενοιωσα 2 κιλα ελαφρυτερος.Το θάψιμο είναι λυτρωτικό και αρκούντως απενοχοποιητικό αλλά μην το παρακάνουμε. Εγώ το βλέπω περισσότερο σαν ευκαιρία αποτίμησης και επανεξέτασης.
Γεια σου φιλε μου.
Τους Floyd οχι, προσκυνω. Οταν ειδα σε φιλμ το κοντσερτο τους για φαντασματα στην Πομπηιια εννοιωσα οτι αλαξε η ζωη μου. Οτι νεοι κοσμοι που δε φαινονται με την πρωτη ανοιχτηκαν μπροστα μου. Μετα οταν ακουγα το Wish you...H to Dark Side... Ο ηχος διαπερνουσε ολο το ειναι μου και αρχησα να σκεφτομαι...η αληθεια ειναι ισως αλλου. Με τους Φλουντ αρχισα να ακουω τον ηχο και να ψαχνω υποσεινηδειτα πισω απο τον ηχο. Με παιρναν και με ταξιδευαν σε αλλες καταστασεις, μου δημιουργουσαν αλλες εικονες. Και πραγματικα νομιζω μου αλαξαν τη αισθητικη μου εμπειρια, τη θεση μου σαν ων απεναντι στις αισθησεις. Νομιζω οτι οι Beatles αλλαξαν το προσωπο του κοσμου, οι Floyd αλλαξαν την ηχητικη του, οι Doors την αντιληψη του και οι Stones τον αυθορήτισμο του. Λυπαμαι που μιλαω τοσο απλα για τετοια θεματα, πως να εκφραστω για τεραστεια ωστικα κυμματα με λογια...
Οποτε ας εκμεταλευτω την ευκαιρια να θαψω λιγο
-Stealy Dan _Βαρετο
Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ...... αααααααααα ...... ντρουπηηηηη !!!
(ολα τα παρτυ, back in the late 70s early 80s, με Stealy Dan ξεκινουσαν και τελειωναν :smash![]()
Αν εχεις καποιο νοστο και για παλια LoFi συστηματακια (αυτα που ξεκιναγαμε να ακουμε μουσικη)
περνα μια βολτα απο Δικαναλος Ηχος > Παρουσιασεις Συστηματων Ηχου > Μy Jurassic HiFi system![]()
Εψαξα για το νημα αλλα δεν βρηκα παρα ενα Jurassic που εισαι μεσα, αλλα μονο δεινοσαυρους εχει... Ουτε Scott Ουτε Marantz Ουτε Pioneer Ουτε Sansui...τιποτα, μονο σαυρες δεινες και τρομερες.
Δεν εχεις κανενα link ???
Ρε Κωστα
Πως το κανεις αυτο φιλε μου ?
Εχω μαμηθει να γραφω μακαρονια για να οδηγησω κοσμο ... και τρωω ξενερα.
Αν παω να βαλω το πρωτο post της απαντησης, δεν λειτουργει οπως θα θελα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.