The Elder Scrolls V: Skyrim

Εχω φτάσει αισίως στο level 21 , έχω κάνει enchanting το elven axe που χρησιμοποιώ, έχω όλη την σειρά steel (θώρακα 70+ προστασία , γάντια μπότες κλπ). Για πες κανά hint για να βελτιώσω την προστασία από βέλη. Παρατηρώ ότι όταν μου ρίχνουν βέλη πέφτει αρκετά το health. Ετσι είναι πάντα; Δεν νομίζω. Πρέπει να υπάρχει κάτι για καλύτερη προστασία.

Εχει πάρει το μάτι μου στο youtube κάποια στιγμή ένα βιντεάκι που βρίσκεις όλη την πανοπλία deadric που είναι η πιό δυνατή πανοπλία που υπάρχει. Την έχεις πάρει;

Για να αχριστεψεις εντελώς τα εχθρικά βέλη, αμα τσεκάρεις στα perk του blocking, είναι ένα, που οτι βέλος χτυπάει στην ασπίδα, είναι εντελώς ακίνδυνο. Τωρα υπάρχουν και κάποια perks στο armor, που είναι συνδιαστικά, και ανεβαζουν την πανοπλια.
Για την daedric πανοπλία, υπάρχει επίσης αντίστοιχο perk, στο smithing. Δεν έχω καταφέρει να τη φτιάξω, χρειάζεται παραπάνω λιώσιμο:2thumb22sup:

μα δεν χρησιμοποιώ ασπίδα.

Εχω αναπτύξει το two-hand weapon .

Δεν υπάρχει κανά cheat να πάρουμε μαζεμένα πολλά perks ;

αν περιμένουμε ένα-ένα σωθήκαμε.....

Υ.Γ. edit μιλάω για xbox έκδοση.

Last edited:
Τότε νομιζω πως μόνο ανεβάζοντας τα stats απο το armor(heavy ή light) χάνεις λιγοτερη ζωη. Εγώ το έχω στο pc, οπότε απο cheats ,εδω έχουμε command line. Για το xbox δε ξερω καθόλου,αν δεν έχει καποια παρόμοια λειτουργεία, ίσως να μην υπάρχει αυτή η δυνατότητα.

Βγηκε το Skyrim DLC : Dragonborn για PS3 (7.99 ευρο για μια εβδομαδα,μετα θα παει 14.99) 20 και 27 του μηνα θα βγουν και τα αλλα δυο παλι με 50% εκπτωση για την πρωτη εβδομαδα (Hearthfire 2.5 ευρο και Dawnguard 7.99 ευρο).

Το ξεκίνησα και εγώ προχθές. Γοητευτικότατη ατμόσφαιρα, καμμία σχέση με το Oblivion, το οποίο παρεπιμπόντως ποτέ δεν τελείωσα.
Πολύ μπέρδεμα ρε παιδιά όμως. Δεν έχω ιδέα πως φτιάχνονται τα όπλα (πέρα απο τα βασικά μιλάμε πάντα), πως ακριβώς δουλεύει το level-up και ένα σωρό άλλα πράγματα. Αν και δεν ανησυχώ μιας και δεν έχω σκοπό να μπω στη διαδικασία να φτιάξω έναν σούπερ χαρακτήρα όπως προσπαθούσα να κάνω στο προηγούμενο τίτλο.

Η μουσική ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ !!!

Τυχερε!
Βαλε οπωσδηποτε το τελευταιο patch 1.9 και αν εχεις και τα DLC του μιλαμε για 300 ωρες ευκολα!

εχω ξεκινήσει και το add-on το dragonborn κι έχω τελειώσει ήδη την βασική αποστολή. Αυτός πάντως που έφτιαξε τις πίστες στα black books πρέπει να ρουφάει πολλά ναρκωτικά την μέρα......για πολλή ψυχεδέλεια λέμε.....

μπέρδεμα να φτιάξεις όπλα. Πρέπει να έχεις ανοίξει το αντίστοιχο perk στα level-up.

Καλύτερα να βρεις κάποιο καλό όπλο και να το κάνεις σε κάποιο ειδικό πάγκο enchant και να του προσθέσεις δυνατότητες π.χ. να καίει τον αντίπαλο ή να του ρουφάει stamina κλπ . Αυτά τα enchantments τελειώνουν όμως μετά από χρήση και πρέπει να έχεις soul gems για να τα ξαναγεμίζεις. Γεμάτα όμως soul gems, όχι άδεια.

Re: Απάντηση: The Elder Scrolls V: Skyrim

Καλύτερα να βρεις κάποιο καλό όπλο και να το κάνεις σε κάποιο ειδικό πάγκο enchant και να του προσθέσεις δυνατότητες π.χ. να καίει τον αντίπαλο ή να του ρουφάει stamina κλπ . Αυτά τα enchantments τελειώνουν όμως μετά από χρήση και πρέπει να έχεις soul gems για να τα ξαναγεμίζεις. Γεμάτα όμως soul gems, όχι άδεια.

Για να γεμίζεις soul gems, δύο τρόποι υπάρχουν:

1) Πριν σκοτώσεις κάποιον αντίπαλο άνθρωπο ή ζώο, ρίξε του ένα Soul Trap spell και μετά αποτέλειωσέ τον.
2) Κάνε enchant κάποιο όπλο με Soul Trap (εγώ κουβαλάω 2 τόξα: ένα με Fire Damage και ένα με Soul Trap)

Φυσικά πρέπει να έχεις άδεια soul gems διαφόρων μεγεθών γιατί μπορεί π.χ. να σκοτώσεις ένα καβούρι και αν έχεις μόνο Grand Soul Gems, να σπαταλήσεις ένα με την ψυχή του καβουριού.
Επίσης για άνθρωπο χρειάζεσαι Black Soul Gem.

Για να γεμίζεις soul gems, δύο τρόποι υπάρχουν:

1) Πριν σκοτώσεις κάποιον αντίπαλο άνθρωπο ή ζώο, ρίξε του ένα Soul Trap spell και μετά αποτέλειωσέ τον.
2) Κάνε enchant κάποιο όπλο με Soul Trap (εγώ κουβαλάω 2 τόξα: ένα με Fire Damage και ένα με Soul Trap)

Φυσικά πρέπει να έχεις άδεια soul gems διαφόρων μεγεθών γιατί μπορεί π.χ. να σκοτώσεις ένα καβούρι και αν έχεις μόνο Grand Soul Gems, να σπαταλήσεις ένα με την ψυχή του καβουριού.
Επίσης για άνθρωπο χρειάζεσαι Black Soul Gem.

Δεν έχω βρει μέχρι στιγμής όπλο με Soul trap enchantment. Any ideas?

Black Soul Gem φτιάχνονται με τον ίδιο τρόπο όπως στο Oblivion?

Δεν έχω βρει μέχρι στιγμής όπλο με Soul trap enchantment. Any ideas?

Black Soul Gem φτιάχνονται με τον ίδιο τρόπο όπως στο Oblivion?

"The following items use the Soul Trap effect. You can learn how to enchant custom items with Soul Trap if you find one of the following items and disenchant it:

All weapons of Animus
All weapons of Binding
All weapons of Damnation
All weapons of Malediction
All weapons of Soul Snares
All weapons of Souls

Artifacts and unique items that use the effect but cannot be disenchanted include:

Mace of Molag Bal
Halldir's Staff
Staff of Soul Trapping
Steel Battleaxe of Fiery Souls στο Ironbind Barrow
Bloodthorn (dagger) στο Hag's End.
"

Τα Soul Gems στο Skyrim δεν φτιάχνονται. Είτε βρίσκονται σαν loot, είτε αγοράζονται από εμπόρους είτε εξορύσσονται από Geode veins στο Blackreach.