The Expanse [Amazon]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 26 45.6%
  • Πολύ Καλή

Votes: 24 42.1%
  • Καλή

Votes: 5 8.8%
  • Μέτρια

Votes: 2 3.5%
  • Κακή

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    57
Απάντηση: The Expanse [SyFy]

Είδα τα τρία τελευταία το Σάββατο. Γλυκόπικρη γεύση. Θα το συνεχίσω.

Αντιγράφω το ποστ του ΛΜ που με εκφράζει απόλυτα.

Πολύ καλός και ο δεύτερος κύκλος. Μου έλειψε η σκοτεινή ατμόσφαιρα του πρώτου που παρέπεμπε κάπως αόριστα σε φιλμ νουαρ (λέμε τώρα) και ο Μίλλερ. Η παραγωγή βελτιώθηκε, αλλά δεν εντυπωσιάζει. Οι χαρακτήρες συνεχίζουν να εξελίσσονται. Το σενάριο δυνατό χαρτί αλλά κάποιες φορές νοιώθω ότι ασθμαίνει μέσα στα επεισόδια . Σε μια εποχή που βλέπουμε σπάνια αξιόλογες σειρές επιστημονικής φαντασίας ήταν κάτι που έπεσε σαν νερό στη διψασμένη γη.

Τελείωσα και εγώ τη σεζόν .
Θεωρώ ότι η σειρά έχασε με τις προσθαφαιρέσεις που γίνανε .
Έφυγε ο Μίλλερ που έδινε ενδιαφέρον στη σειρά και μπήκε η κοπέλα που μόνο για κομάντος δεν έδειχνε .

Re: The Expanse [SyFy]

Τη συμπάθησα περισσότερο ´με κάθε επεισόδιο
Τελικά έχουν φτειάξει ένα ‛όμορφο’ πλήρη πολυδαίδαλο κόσμο
Μου άρεσε που δεν άφησαν και τρελό cliff hanger – όπως συνηθίζουν άλλες σειρές – και μπορεί να πει κανείς ότι είδε μια αυτοτελή σαιζόν
Γενικά πολλές από τις ιδέες του είναι ορθές όπως αρμόζουν σε μια σύγχρονη σειρά sci-fi
Πλέον τη θεωρώ εξαιρετική σειρά

Αρκετά καλή.
Φαντάζομαι θα βγεί τρίτη σεζόν και δεν θα μας αφήσουν έτσι ξεκρέμαστους.

Btw τρομερό το styling των Martians ειδικά στις στολές μάχης και τα διαστημόπλοια.

Μόλις τελείωσα τον δεύτερο κύκλο και ψήφησα εξαιρετική. Θα έβαζα Πολύ Καλή αλλά μου είχε λείψει τόσο το space sci fi από το BSG και μετά που δεν χορταίνω. Μου αρέσει που κρατάει μια αληθοφάνεια στο επιστημονικό κομμάτι αλλά και στο πολιτικοκοινωνικό κομμάτι των αποικιακών σχέσεων.
Όσο για τον Μίλλερ περιμένω να επιστρέψει δριμύτερος :aetsch:

μόλις την τελείωσα και εγώ η δεύτερη σεζόν σούπερ ,το είχα για πέταμα γιατί δεν μου πολυαρεσε η 1η
ελπίζω στην 33 να δούμε ακόμα ποιο ωραία επεισόδια και φυσικά να ξέρουν που θέλουν να το πάνε

μόλις την τελείωσα και εγώ η δεύτερη σεζόν σούπερ ,το είχα για πέταμα γιατί δεν μου πολυαρεσε η 1η
ελπίζω στην 33 να δούμε ακόμα ποιο ωραία επεισόδια και φυσικά να ξέρουν που θέλουν να το πάνε

μεχρι την 33 θα εχουν μπει/βγει σε σκουληκοτρυπες και θα εχουν βρει και τον δημιουργο του συμπαντος :)

elizabeth-mitchell.jpg

Comic-Con: ‛The Expanse’ Taps ‛Lost’ Alum Elizabeth Mitchell For Recurring Role, Unveils New Trailer
http://deadline.com/2017/07/comic-con-the-expanse-season-3-elizabeth-mitchell-1202134226/

Έρχεται μία παλιά γνωστή..

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Είδα το πρώτο επεισόδιο (η και το δεύτερο; δεν θυμάμαι) και δεν με τράβηξε τότε.
Πρόσφατα μου 'πε ένας γνωστός "δωσ' του λίγο ακόμα" και θα με θυμηθείς.

Μετά από 2 επεισόδια ακόμα, άρχισα να τα βλέπω τρια-τρία, ο φαταούλας!
Μου έχουν μείνει τα δύο τελευταία της δεύτερης σεζόν.

Καλός ρυθμός, καλός έλεγχος των πληροφοριών, πάντα κάτι περιμένεις και πάντα κάτι καινούριο σου έρχεται! :music-smiley-005:
Μάλλον ο συγγραφέας έχει στήσει άψογα των μηχανισμό του και μάλλον οι παραγωγοί σέβονται τη δουλειά του! :a0210:

(Πολύ "μάλλον" γιατί δεν έχω διαβάσει τα βιβλία. Απλώς μου αφήνει αυτή την αίσθηση).

Είδα το πρώτο επεισόδιο (η και το δεύτερο; δεν θυμάμαι) και δεν με τράβηξε τότε.
Πρόσφατα μου 'πε ένας γνωστός "δωσ' του λίγο ακόμα" και θα με θυμηθείς.

Μετά από 2 επεισόδια ακόμα, άρχισα να τα βλέπω τρια-τρία, ο φαταούλας!
Μου έχουν μείνει τα δύο τελευταία της δεύτερης σεζόν.

Καλός ρυθμός, καλός έλεγχος των πληροφοριών, πάντα κάτι περιμένεις και πάντα κάτι καινούριο σου έρχεται! :music-smiley-005:
Μάλλον ο συγγραφέας έχει στήσει άψογα των μηχανισμό του και μάλλον οι παραγωγοί σέβονται τη δουλειά του! :a0210:

(Πολύ "μάλλον" γιατί δεν έχω διαβάσει τα βιβλία. Απλώς μου αφήνει αυτή την αίσθηση).

θα ηταν παρα πολυ κριμα να χασεις τετοια σειρα, ειδικα εσυ που, αν θυμαμαι καλα, γουσταρεις scifi.
Κατ'εμε η καλυτερη scifi σειρα (χρονολογικα) μετα το BSG.

θα ηταν παρα πολυ κριμα να χασεις τετοια σειρα, ειδικα εσυ που, αν θυμαμαι καλα, γουσταρεις scifi.
Κατ'εμε η καλυτερη scifi σειρα (χρονολογικα) μετα το BSG.

Που 'σαι, έχεις να προτείνεις καμία άλλη στα ίδια επίπεδα;

Αφού μου πεις, επίσης, και ποιο είναι το BSG, γιατί δε μου έρχεται με την καμία! :laugh:

Απάντηση: Re: The Expanse [SyFy]

Που 'σαι, έχεις να προτείνεις καμία άλλη στα ίδια επίπεδα;

Αφού μου πεις, επίσης, και ποιο είναι το BSG, γιατί δε μου έρχεται με την καμία! :laugh:

Στα ιδια επιπεδα οχι.
Σε ανωτερο επιπεδο αν θες...;)