Πολύ καλός και ο δεύτερος κύκλος. Μου έλειψε η σκοτεινή ατμόσφαιρα του πρώτου που παρέπεμπε κάπως αόριστα σε φιλμ νουαρ (λέμε τώρα) και ο Μίλλερ. Η παραγωγή βελτιώθηκε, αλλά δεν εντυπωσιάζει. Οι χαρακτήρες συνεχίζουν να εξελίσσονται. Το σενάριο δυνατό χαρτί αλλά κάποιες φορές νοιώθω ότι ασθμαίνει μέσα στα επεισόδια . Σε μια εποχή που βλέπουμε σπάνια αξιόλογες σειρές επιστημονικής φαντασίας ήταν κάτι που έπεσε σαν νερό στη διψασμένη γη.
Έχει ανανεωθεί ήδηΑρκετά καλή.
Φαντάζομαι θα βγεί τρίτη σεζόν και δεν θα μας αφήσουν έτσι ξεκρέμαστους.
μόλις την τελείωσα και εγώ η δεύτερη σεζόν σούπερ ,το είχα για πέταμα γιατί δεν μου πολυαρεσε η 1η
ελπίζω στην 33 να δούμε ακόμα ποιο ωραία επεισόδια και φυσικά να ξέρουν που θέλουν να το πάνε
μεχρι την 33 θα εχουν μπει/βγει σε σκουληκοτρυπες και θα εχουν βρει και τον δημιουργο του συμπαντος![]()
Είδα το πρώτο επεισόδιο (η και το δεύτερο; δεν θυμάμαι) και δεν με τράβηξε τότε.
Πρόσφατα μου 'πε ένας γνωστός "δωσ' του λίγο ακόμα" και θα με θυμηθείς.
Μετά από 2 επεισόδια ακόμα, άρχισα να τα βλέπω τρια-τρία, ο φαταούλας!
Μου έχουν μείνει τα δύο τελευταία της δεύτερης σεζόν.
Καλός ρυθμός, καλός έλεγχος των πληροφοριών, πάντα κάτι περιμένεις και πάντα κάτι καινούριο σου έρχεται! :music-smiley-005:
Μάλλον ο συγγραφέας έχει στήσει άψογα των μηχανισμό του και μάλλον οι παραγωγοί σέβονται τη δουλειά του! :a0210:
(Πολύ "μάλλον" γιατί δεν έχω διαβάσει τα βιβλία. Απλώς μου αφήνει αυτή την αίσθηση).
θα ηταν παρα πολυ κριμα να χασεις τετοια σειρα, ειδικα εσυ που, αν θυμαμαι καλα, γουσταρεις scifi.
Κατ'εμε η καλυτερη scifi σειρα (χρονολογικα) μετα το BSG.
Που 'σαι, έχεις να προτείνεις καμία άλλη στα ίδια επίπεδα;
Αφού μου πεις, επίσης, και ποιο είναι το BSG, γιατί δε μου έρχεται με την καμία!![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.