The Expanse [Amazon]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 26 45.6%
  • Πολύ Καλή

Votes: 24 42.1%
  • Καλή

Votes: 5 8.8%
  • Μέτρια

Votes: 2 3.5%
  • Κακή

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    57
Re: Απάντηση: The Expanse [SyFy]

Tο ξέρετε οτι πολλοί άρχισαν το Expanse γιατί τελείωσε η πρώτη σαιζόν του Σταρ τρεκ και δεν είχαν τι άλλο να δούνε, ε ?...:))

To ομολογώ........ήμουν ένας εξ αυτών

Απάντηση: The Expanse [SyFy]

Χαχαχαχα .... :laugh::laugh::laugh:

Πω πωωωωωω .... αποκαλυψεις !
Γκρεμιζονται φουρνοι .... :flipout:...

Που ειναι ρε παιδια ενας starfleet officer να υπερσπισθει Θερμοπυλες ?

Eνας Data εστω ... :rolleyes: ...

Bρε συ ... :rolleyes:

Μας την πεφτει ο κυριος :ears: στο αλλο νημα ?

Εχει δει εστω και μια σειρα NetFlix ?
Εχει δει εστω το Avengers : Infinity Wars ?
Και ποιος τα ρωταει ολα αυτα ? Εγω ? :flipout: Που μεχρι πριν 3 μηνες
δεν ηξερα τι ειναι NetFlix και περιμενα τα παντα απο τον σινεμα (και μονο).
Που σνομπαρα τις Μαρβελοταινιες ως κακη μεταφορα απο το φυσικο τους μεσο
τις σελιδες του comic book και μονο του comic book.

Θα μου πεις ειναι θεμα πολιτισμου και αυτοεκτιμησης να μην τα δει.
Και πως να τα δει ... ειναι τοοοοοοοοοσο χαμηλες αισθητικα/αντιληπτικα.
Τι ακριβως κομιζει ενα καλπαζων μπαμ-μπουμ ? Το κακο ειναι οτι συμφωνω μαζι του
ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ....

Ομως .... ποτε ηταν η τελευταια φορα που ΟΟΟΟΟΛΟΙ εδω μεσα μπουγελωθηκαμε,
κυληθηκαμε στις λασπες, γιναμε ρεντικολο στους περαστικους και το καταφχαριστηθηκαμε ?
Γιατι δεν νομιζω να ηταν ..... χθες ! Τι ακριβως κομιζαν τετοιου ειδους απολαυσεις ?
Mα δεν μπορει η ζωη να ειναι ενα μπουγελο. Ειναι χαζο και αυτοακυρωτικο οντων που
προκυπτουν απο το Ανω-Θρωσκω. Σωστα ? Συμφωνω ! Ομως μεχρι να προκυψουν οι νεοι
αυτοι λαμπαδηδοφοροι της 7ης τεχνης .... τι θα κανουμε ? Θα διαβαζουμε Καφκα και Κερουακ ?

Παω για τον συνοπτικο απαγχονισμο μου ... :hanged: .... μην με ενοχλησει κανεις !
Το μόνο που μπορώ να σου πω με σιγουριά 100% είναι ότι έχει Netflix ακριβώς όσο χρόνο και εγώ ;)

Ποτε θα γυριστει Αγγελοπουλος σε σειρα Netflix ? .... :flute:

"Toπιο που εγκαταλειφθηκε απο τον καμεραμαν ... στην τυχη του" :rolleyes:

Re: The Expanse [SyFy]

Εεε όχι και να συγκρίνουμε την Bobbie με την Dany, που κρατάει το μισό GOT πάνω της !!! :eek:

:cool:

Λοιπον,
τελειωσα και τις δυο σεζον ...

Ψηφιζω Εξαιρετικη γιατι δεν εχω δει (σε σειρα) τετοια μαεστριδικη συρραφη οπτικων εφφε, δρασης,
ημιτονοειδους σασπενς, πολιτικης ιντριγκας, μυθου και καποιων στοιχειων θριλλερ. Το Altered Carbon
βαστα μια ιδιαιτερη θεση στις προτιμησεις μου (ειναι ο λογος που μπηκα στο Netflix) γιατι ειμαι
βαμμενος μπλεηντρανερακιας. Ομως το Expanse με κερδισε με το πολυεπιπεδο της πλοκης του.
Τι πραγμα ηταν αυτο. Δεν υπηρχε ουτε ενα επεισοδιο που με ξενερωσε. Τα πρωτα πεντε επεισοδια
ισως να βρεθηκαν πολυ κοντα στο να με ξενερωσουν αλλα ... ηταν εισαγωγικα και ως εκ τουτου
ΟΛΑ πρωτογνωρα. Απο κει και μετα (το 5ο επεισοδιο) αυτο που φοβομουν περισσοτερο, να κανει
αδικαιολογητη κοιλια το σεναριο .... ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΗ. Αυτο ωφειλεται στους δημιουργους και οχι
στην δικη μου ανοχη.

Μια απο τις σκηνες, νομιζω στο 12ο επεισοδιο, που θα μου μεινει ανεξιτηλα χαραγμενο ηταν η επιλογη
των 52 επιλαχοντων για διασωση απο το San Angeles. Who gets to go and who gets to stay ... and die !
ΠΟΛΥ δυνατη σκηνη. Yφαρπαχθηκα απο την στιλπνη σκληροτητα της επιλογης σε νανοδευτερολεπτα.
Γιατι καπως ετσι ηταν και στην δικη μου αντιληψη : Πρωτα τα παιδια, μετα οι γυναικες (οι νεωτερες)
και μετα οι αντρες (οι νεωτεροι). Ολοι οι αλλοι πισω. Περιμενωντας το τελος τους.

Απο μια σκηνη βεβαια ... δεν κρινεις μια σειρα 23 επεισοδιων. Θα μου επαιρνε κατι μερες να κανω
highlight ολες τις σκηνες που μου αρεσαν, που δεν με ξινησαν και που με αγγιξαν συναισθηματικα.
Οι σκηνες στην Γη (και το πολιτικο παρασκηνιο) ηταν απο τις λιγοτερο ενδιαφερουσες σκηνες
(για μενα). Ομως ολες οι υπολοιπες σκηνες, στην ζωνη αστεροειδων, στην Φοιβη, στον Γανυμηδη,
στον Ερωτα, στην Δημητρα (ιδιως στην Δημητρα), στον Αρη, στον σταθμο Tycho αλλα και το
απαπαντεχο τελος της βολιδας Arboghast στον "κρατηρα" της Αφροδιτης ... ηταν τοσο ασυνηθιστες
και σουρεαλιστικες που δεν νομιζω να τις ξεχασω .... anytime soon. H επιλογη των ηθοποιων αλλα
και το δεσιμο των χαρακτηρων (μαζι με τις καμποσες ανατροπες και εκπληξεις) απλα ... ΑΨΟΓΑ !

BTW ... μολις τελειωσε η 2η σεζον ... ΔΕΝ μου βγαλε εικονιδιο για την 3η !!!! Γιατι ?

Last edited:

Ωραία με αυτά που διαβάζω θα το αρχίσω και εγώ τότε...

Χαιρομαι που δινω αφορμη .... -bye-

Υπαρχουν τοσα πολλα που δεν αποκαλυφθηκαν ακομα και μετα απο τοσα spoilers.
Χρειαζεται πολυ οργανωμενος/ορκισμενος spoilerακιας για να μπορεσει να χαλασει
τα τοσα πολλα αναπαντεχα στην εξελιξη της πλοκης. Και εκει βρισκεται ολη η μαγεια.

Ξεκινα αφοβα ....

Λοιπον,
τελειωσα και τις δυο σεζον ...

Ψηφιζω Εξαιρετικη γιατι δεν εχω δει (σε σειρα) τετοια μαεστριδικη συρραφη οπτικων εφφε, δρασης,
ημιτονοειδους σασπενς, πολιτικης ιντριγκας, μυθου και καποιων στοιχειων θριλλερ. Το Altered Carbon
βαστα μια ιδιαιτερη θεση στις προτιμησεις μου (ειναι ο λογος που μπηκα στο Netflix) γιατι ειμαι
βαμμενος μπλεηντρανερακιας. Ομως το Expanse με κερδισε με το πολυεπιπεδο της πλοκης του.
Τι πραγμα ηταν αυτο. Δεν υπηρχε ουτε ενα επεισοδιο που με ξενερωσε. Τα πρωτα πεντε επεισοδια
ισως να βρεθηκαν πολυ κοντα στο να με ξενερωσουν αλλα ... ηταν εισαγωγικα και ως εκ τουτου
ΟΛΑ πρωτογνωρα. Απο κει και μετα (το 5ο επεισοδιο) αυτο που φοβομουν περισσοτερο, να κανει
αδικαιολογητη κοιλια το σεναριο .... ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΗ. Αυτο ωφειλεται στους δημιουργους και οχι
στην δικη μου ανοχη.

Μια απο τις σκηνες, νομιζω στο 12ο επεισοδιο, που θα μου μεινει ανεξιτηλα χαραγμενο ηταν η επιλογη
των 52 επιλαχοντων για διασωση απο το San Angeles. Who gets to go and who gets to stay ... and die !
ΠΟΛΥ δυνατη σκηνη. Yφαρπαχθηκα απο την στιλπνη σκληροτητα της επιλογης σε νανοδευτερολεπτα.
Γιατι καπως ετσι ηταν και στην δικη μου αντιληψη : Πρωτα τα παιδια, μετα οι γυναικες (οι νεωτερες)
και μετα οι αντρες (οι νεωτεροι). Ολοι οι αλλοι πισω. Περιμενωντας το τελος τους.

Απο μια σκηνη βεβαια ... δεν κρινεις μια σειρα 23 επεισοδιων. Θα μου επαιρνε κατι μερες να κανω
highlight ολες τις σκηνες που μου αρεσαν, που δεν με ξινησαν και που με αγγιξαν συναισθηματικα.
Οι σκηνες στην Γη (και το πολιτικο παρασκηνιο) ηταν απο τις λιγοτερο ενδιαφερουσες σκηνες
(για μενα). Ομως ολες οι υπολοιπες σκηνες, στην ζωνη αστεροειδων, στην Φοιβη, στον Γανυμηδη,
στον Ερωτα, στην Δημητρα (ιδιως στην Δημητρα), στον Αρη, στον σταθμο Tycho αλλα και το
απαπαντεχο τελος της βολιδας Arboghast στον "κρατηρα" της Αφροδιτης ... ηταν τοσο ασυνηθιστες
και σουρεαλιστικες που δεν νομιζω να τις ξεχασω .... anytime soon. H επιλογη των ηθοποιων αλλα
και το δεσιμο των χαρακτηρων (μαζι με τις καμποσες ανατροπες και εκπληξεις) απλα ... ΑΨΟΓΑ !

BTW ... μολις τελειωσε η 2η σεζον ... ΔΕΝ μου βγαλε εικονιδιο για την 3η !!!! Γιατι ?
Θα μπει και η 3η αλλά όχι ακόμα. Μάλλον αφού τελείωσει να παίζεται στην τηλεόραση. Αυτό είχε γίνει και με τις άλλες δύο σαιζόν. Αν θες να δεις 3η σύντομα θα πρέπει να ψάχνεις σε τορρενταδικα.

To πρώτο 5λεπτο του 3.05 είναι ερωτικό ραβασάκι προς τον Μάνο

Δεν ψηνομαι ... :proud:

Κραταω χαρακτηρα ... :proud:

Bραχος υπομονης .... :proud:

μην το παρακανουμε με το hype και ξενερωσεις μετα :D
Απλα εχει καποιες λεπτομερειες που πιστευω οτι θα χαρεις παρα πολυ να δεις.

Θα έπρεπε να μέναμε δίπλα-δίπλα στον Μάνο..
και να βάζαμε στο Home Theater τα μπαμ - μπουμ από το Expanse.. :p

τότε θα βλέπαμε πόσο βράχος είναι.. :laugh:

Με την φόρα που έχει πάρει έως το τέλος του ΣΚ θα μας έχει φτάσει.

Του είπα να κοιτάξει το Anon.. αλλά μου είπε ότι το Σ/Κ δεν θα δει τίποτα..

Προσπαθεί να αφομοιώσει όσα είδε στις 2 σεζόν.. :p