The incredible Sony MH1 /MH1c!

Καλησπέρα σε όλους σας και καλώς σας βρήκα.
Έχω πάρει τα ακουστικά και γώ και αν και διάβασα πολλά για τα συγκεκριμένα ακουστικά και πίστευω είναι vfm για τα 7-8 euro που τα πήρα. Μέχρι τώρα είναι αχρησιμοποίητα στο κουτί τους.Έχω ένα Sony Xperia Z1 και όπως καταλαβαίνετε δεν είναι συμβατά.Έτσι, επειδή δεν ήθελα να κάνω το κόλπο με το δετικό, παρήγγειλα τον αντάπτορα μετατροπής CTIA to OMTP.
http://www.dx.com/de/p/universal-ct...phone-adapter-cable-white-339711#.VfscKtX5fIU
Το έλαβα σήμερα απο Κίνα και ψιλό-απογοητεύτηκα έχω να πω και το περίμενα πως και πως. Ενώ τα κουμπιά αύξησης, μείωσης ήχου δουλεύουν όπως και το κουμπί Start/Stop και το smart Key,δεν μου δουλεύουν σαν ακουστικά. Πάω να ακούσω μουσική και ακούγεται από το ηχείο του κινητού αν και αναγνωρίζει τα ακουστικά. Επίσης το ραδιόφωνο δεν μου το αναγνωρίζει. Όπως επίσης και στις κλήσεις δεν δουλεύει σαν hands free...Μηδέν χρησιμότητα δηλαδή.

Έχει κανείς καμιά ιδέα του τι παίζει? Πέραν του δετικού στο κουμπί Start/Stop κάποια άλλη λύση?

Τhanks

Καλησπέρα,

Αν έχεις Sony Ericsson είναι πλήρως συμβατά..Όχι με τα Sony Xperia. Έχουν και αυτά το ίδιο πρόβλημα με τα άλλα

+1. Με το Ζ2 μου για παράδειγμα δεν είναι συμβατά.

Φίλε Κώστα τα έχεις πάρει τα ακουστικά τα έχεις δοκιμάσει? Μου κάνει εντύπωση γιατί τα κουμπιά παίζουν (ακόμα και το κουμπί livesound στο TrackID) και δεν τα ηχεία των ακουστκών δεν παίζουν..Περίεργα πράγματα!!

Φίλε Κώστα τα έχεις πάρει τα ακουστικά τα έχεις δοκιμάσει? Μου κάνει εντύπωση γιατί τα κουμπιά παίζουν (ακόμα και το κουμπί livesound στο TrackID) και δεν τα ηχεία των ακουστκών δεν παίζουν..Περίεργα πράγματα!!

Μιά χαρά παίζουν με αντάπτορα, με αυτά ακούω.

Μιά χαρά παίζουν με αντάπτορα, με αυτά ακούω.
Δεν μπορώ να καταλάβω ειλικρινά τι παίζει..Μήπως έχω πάρει λάθος αντάπτορα? (αυτόν έχω πάρειι συγκεκριμένα http://www.ebay.com/itm/321762960988 ) Αλλά περίεργο διότι όλα τα functionalities δουλεύουν με τα κουμπιά αλλά δεν μπορώ να ακούσω ήχο...Το ραδιόφωνο σου δουλεύει?

Last edited:
Εμένα για παράδειγμα στο λάπτοπ ακούγονται κανονικά. Σε ένα sony xperia καθόλου. Ούτε με πατημένο το πλήκτρο.

Καλησπέρα,

μετά από ενάμιση χρόνο τα Xiaomi Pistons 2.1 που είχα σταμάτησαν να παίζουν από το ένα ακουστικό, μάλλον λόγω της θήκης τηλεφώνου που έχω και που τα πίεζε. Επειδή το βύσμα των xiaomi δεν βολεύει με την θήκη μου είπα να κοιτάξω για άλλες λύσεις και βρήκα την εν λόγω υπεραναλυτική συζήτηση.

Έχω 2-3 ερωτήσεις:

1. 13.60 τα βρίσκω στην Θεσσαλονίκη, αν υπολογιστεί και τό κόστος του μετατροπέα αξίζει και πάλι η αγορά τους ειδικά έναντι των xiaomi;
2. Μετατροπέα μπορώ να βρω στην Θεσσαλονίκη; Και τελικά πόσο κάνει γιατί έχω δει διάφορα στην συζήτηση (θα προτιμούσα μαζεμένη σε μέγεθος λύση).

Πέρα από το κόστος, να έχεις υπόψιν σου ότι ο μετατροπέας είναι ογκώδης και ότι θα εξέχει πολύ από το τηλέφωνό σου.

όχι ο τρίτος είναι από μικρό σε μεγάλο καρφί.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

http://www.alibaba.com/product-detail/CTIA-to-OMTP-3-5mm-Adapter_60006922239.html

αυτό θες αν θυμάμαι καλά.
όμως υπολόγισε αυτό το μήκος + το βύσμα των ΜΗ1 να προεξέχουν από το κινητό σου.

το ίδιο βγαίνει σε προεκτασούλα, οπότε είναι πιό ασφαλές, πλην όμως επιρεπές σε ταλαιπωρία. Οπότε αν σκοπεύεις να κάνεις χρήση μακροχρόνια βάλε διπλή παραγγελία να έχεις ρεζερβα

Sony-EC250-ctia-to-omtp-1-500x500.jpg

αυτός το δίνει 7.5
αλλά νομίζω με ψάξιμο ίσως το βρεις πιό κάτω.

όχι ο τρίτος είναι από μικρό σε μεγάλο καρφί.

http://www.alibaba.com/product-detail/CTIA-to-OMTP-3-5mm-Adapter_60006922239.html

αυτό θες αν θυμάμαι καλά.
όμως υπολόγισε αυτό το μήκος + το βύσμα των ΜΗ1 να προεξέχουν από το κινητό σου.

το ίδιο βγαίνει σε προεκτασούλα, οπότε είναι πιό ασφαλές, πλην όμως επιρεπές σε ταλαιπωρία. Οπότε αν σκοπεύεις να κάνεις χρήση μακροχρόνια βάλε διπλή παραγγελία να έχεις ρεζερβα

αυτός το δίνει 7.5
αλλά νομίζω με ψάξιμο ίσως το βρεις πιό κάτω.

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Από ελλάδα υπάρχει κάποιο λινκ;

Απ'ότι έχω καταλάβει έχουν τον καλύτερο ήχο μέχρι τα 50-60 αλλα αμα υπαρχει κάποιος που τα έχει συγκρίνει με τα xiaomi pistons 2.1 θα ήθελα να ακούσω την άποψη του.

Γειά σας παιδιά, είμαι κάτοχος mh1 εδώ και ένα χρόνο, ενθουσιασμένος με τον ήχο του μέχρι που σιγά σιγά άρχισαν να με απογοητεύουν, το αριστερό ακουστικό μετά από λίγο άρχιζε και ακουγόταν πιο χαμηλά και πιο μουντό. Έτσι και εγώ πήρα από άλλο σετ mh1 το δεξί ακουστικό και το έβαλα στο δικό μου σετ. Για λίγες μέρες ακουγόταν κανονικά μέχρι που έκανε το ίδιο. Τι φταίει και γίνεται αυτό; Πλέον ψάχνω να τα αντικαταταστήσω. Αν ξεφεύγει πολύ το budget προτιμώ να ξανα πάρω mh1. Θέλω να έχουν παρόμοιο ήχο δεν με νοιάζουν τα πολύ δυνατά μπάσα μιας και δεν ακούω τέτοιου είδους μουσική αλλά θέλω να μην είναι ανύπαρκτα. Ευχαριστώ.