The incredible Sony MH1 /MH1c!

Καλησπερα Σταυρο,
το sleeve εννοω την εξωτερικη επενδυση, οχι το θερμοσυστελωμενο! :)
ειμαι θεσσαλονικη πλεον, τετοια μαγαζια που εχει εδω γνωριζει κανεις? θα βρω σε λογικη τιμη η να καταφυγω στους κινεζους?
καλωδιο ηχου για την αντικατασταση του καλωδιου δεν εχουν εδω?

@ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΡΥΠΗΣ
Σταύρο υπάρχει κάποιος λόγος (εκτός από το κόστος δηλαδή), να μη χρησιμοποιήσουμε κάποιο άλλο καλώδιο, όπως αυτά για τα οποία μιλάμε εδώ για παράδειγμα;

Σημείωση: Δεν είμαι της DIY και θα χρειαστεί να βρω κάποιον να το κάνει...

@Sonus: Το συγκεκριμένο καλώδιο το επέλεξα τυχαία και μου βγήκε εξαιρετικό. Συν τις άλλοις, είναι ευέλικτο, φιλικό κατά την ακρόαση και εναρμονίζεται αισθητικά με την μαμίσια "ταλιατέλα" (στα σημεία ένωσης).
Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ότι άλλο θέλεις. Αυτό όμως είναι δοκιμασμένο, φτηνό και αξιοπρεπές. Και δεν είναι mogami...:grinning-smiley-043

στην μοντα τα ακουστικα τα ανοιξες η εκοψες την ταλιατελα "συρριζα" και ενωσες το καλωδιο?
δεν συμφερει για μενα να παρω το 5μετρο καλωδιο. θελω ενα μιση μετρο και ισως λεω πολυ. οποτε καλυτερα να παρω το μογκαμι η οπως λεγεται που μαλλον θα ειναι καλυτερο σε αυτη την διασταση. η ειναι τοσο καλο και αυτο του εγγλεζου που ας το παρω και ας μου "μεινει"?

Αν θες παίρνουμε συνεταιρικα.....
Θα μας βγει και φτηνότερα. ...:)))

Πάντως τα mh1 με τον κλωνο μια που είναι και λιγο δύσκολο οδηγητα .... σκίζουν

Αν θες παίρνουμε συνεταιρικα.....
Θα μας βγει και φτηνότερα. ...:)))
το 5μετρο εννοεις ε?
προτιμας καποιο χρωμα? εμενα δεν με νοιαζει θα το σλιβαρω!
επισης τι διασταση σλιβ πρεπει να επιλεξω?
κλωνο εννοεις το το lc?ακομα δεν μου το εχει στειλει.. :/

στην μοντα τα ακουστικα τα ανοιξες η εκοψες την ταλιατελα "συρριζα" και ενωσες το καλωδιο?
δεν συμφερει για μενα να παρω το 5μετρο καλωδιο. θελω ενα μιση μετρο και ισως λεω πολυ. οποτε καλυτερα να παρω το μογκαμι η οπως λεγεται που μαλλον θα ειναι καλυτερο σε αυτη την διασταση. η ειναι τοσο καλο και αυτο του εγγλεζου που ας το παρω και ας μου "μεινει"?

Κόβεις μαχαίρι (συρριζα) περίπου 10 εκ. από το μεγάφωνο. Μετά ξεγυμνώνεις με αναπτήρα (!) και "δουλεύεις" κολλητήρι με τους μονωμένους αγωγούς. Θα κοιτάξω να φτιάξω ένα tutorial με φώτο.
Του εγγλέζου το καλώδιο είναι πολύ καλό και δουλεύεται εύκολα. Κάνει για πολλές περιστάσεις.

Πάντως τα mh1 με τον κλωνο μια που είναι και λιγο δύσκολο οδηγητα .... σκίζουν

Τι Rout έχει αυτός ο κλώνος? Γιατί αν έχει πάνω από 3Ω δεν τα έχεις ακούσει ακόμα!!! Σήμερα δεν πίστευα τ' αυτιά μου...
Μπάσο που σκοτώνει, ανοικτοσύνη (το αντίθετο του 650!), μεσαίες απίστευτες και πρίμα που δεν σκληραίνουν ΠΟΤΕ!

Μωρε μια χαρά τα έχω ακούσει
Ακόμα κσι με το s3 που κυριολεκτικά το σερνουν πίσω τους τερμα γκαζωμενο

@σουπερσονικ δεν εχεις χωρο στα πμ μου λεει! σε ρωταγα τι χρωμα και αν εισαι μεσα! και επισης που μενεις! αυτα!
@Σταυρο, προσπαθησες να ανοιξεις τα ακουστικα και δεν ανοιγαν? γιατι σκεφτομαι μηπως ανοιγουν και γινει η δουλεια νοικοκυρεμενα και ομορφα!:)

Ο ορίτζιναλ έχει 10 μάλλον.
Πάντως δεν χορταινεις να ακους. Έχω χάσει πολύ ύπνο πρόσφατα με το μηχανάκι αυτο.

Πανο δεν τίθεται θέμα.
Μαυρο πχ αλλά οτιδήποτε κανει.
Αν και σιγά τα λεφτα τωρα.
Αν θες πάρε όσο θες και δώσε μου οτι μείνει
Και δέκα μέτρα παίρνω θα το δουλέψω.
Θεσσαλονίκη είμαι

Δεν τα έχω ανοίξει στην πλευρά του driver. Εμπεριέχει ρίσκο γιατί επεμβαίνεις πλέον στην κατασκευή της καμπίνας και ενδεχομένως απρόβλεπτα στην ηχητική απόδοση. Η σχεδίαση του driver είναι SOTA (έργο τέχνης) στην κατηγορία τιμής (ποιά τιμή...).

Εμένα και το ενάμιση μέτρο με φτάνει! Θες να παραγγείλεις εσύ όσο θες και απλά να μοιραστούμε τα 4-5 που αναλογεί στον καθένα για τα 2μ;
Η αντίσταση εισόδου στον κλώνο μειώνεται με δύο αντιστάσεις κάτω από τους τελεστικους νομίζω κάπου το έχω δει. Αν δεν λέω χαζομάρα..! Άρα η ταλιατελα δεν θα κοπεί από μέσα. Οπότε 6 χιλιοστά sleeve θέλει για να δείχνει ομοιόμορφο, και να μην φαίνονται δύο καλώδια!

Η αντίσταση εξόδου του LC είναι 10 Ω? Μμμμ, μεγάλη είναι. Το SIII έχει 3.5 Ω, οκ.
Ωραία θα οδηγηθεί (μάλλον) και από το Meridian Explorer (5 Ω).

@Panos444: κοίταξε το ποστ #58. Δεν θα συνιστούσα να τολμήσεις κάτι διαφορετικό. Ούτε καν sleeve. Εντελώς φιλικά...

Απάντηση: Re: The incredible Sony MH1 /MH1c!

Κόβεις μαχαίρι (συρριζα) περίπου 10 εκ. από το μεγάφωνο. Μετά ξεγυμνώνεις με αναπτήρα (!) και "δουλεύεις" κολλητήρι με τους μονωμένους αγωγούς. Θα κοιτάξω να φτιάξω ένα tutorial με φώτο.
Του εγγλέζου το καλώδιο είναι πολύ καλό και δουλεύεται εύκολα. Κάνει για πολλές περιστάσεις.
Πολυ θα βοηθουσε το tutorial με φωτο. Λεω να παραγγειλω αλλο 1 ζευγαρι για πειραγμα.