The incredible Sony MH1 /MH1c!

παραγγειλα τελικα το κουτι οπως ειναι απο τον στεφεν βαρεθηκα να ψαχνω και τα εχει ολα ετοιμα αυτος (rca power socket κτλ) και το κουτι ειναι ετοιμο για το μπορντ με τις τρυπες κατω απο τα ρυθμιστικα.
ο Ιωαννιδης εχει τετοιο σοκετ, αλλα σημερα που πηγα μου ειπε πως δεν κανει για την εφαρμογη που το θελω! :/
οσον αφορα τα ακουστικα η τριχα αυτη μου εβγαλε την ψυχη γιατι το κολλητηρι ηταν στα τελευταια του και δεν καθοταν καθολου κολληση πανω του.

Ο Sonus κοιτάζει. -κλασσικός ξενύχτης, ακόμα δεν το καταλάβατε;- αλλά εκμεταλλεύεστε τις αδυναμίες του.
Βλέπει Wilson Pass και Labs κλπ. και κάνει τα "στραβά" μάτια! :cool:

Μη συνεχίσουμε με chat όμως, διότι... :violent-smiley-008:

Ρε Δημήτρη, δεν καις τις ίνες με αναπτήρα, αλλά με κολλητήρι και καλάι!!!!!
Με τον αναπτήρα ζεσταίνεις τον μανδύα τόσο όσο να το τραβήξεις με μία λαβίδα...
Το έχω αναφέρει ξανά.

έχοντας ολοκληρώσει ήδη 1.5 σφαγή, θα έλεγα ότι έχεις δίκιο για τον μανδύα και τη λαβίδα. Εγινε πιό εύκολα.
Οι ίνες μόνο με αναπτήρα. (για μένα).
Θα ανεβάσω φωτούλες μολις μπορέσω.
Η μία κατασκευή όπως είπα με το μπλε και η δεύτερη (που έχει ολοκληρωθεί αλλά δεν έχει εξασφαλιστεί η αντοχή των κολλήσεων στις κακουχίες) με ένα εξαιρετικά μαλακό λεπτό σιλικονούχο καλώδιο από σφαγή ακουστικών iem sony 20ετίας και βάλε.

Χθες τα άνοιξα για 4η φορά να βγάλω το σλιβ και να αλλάξω καλώδιο και το αριστερό ακουστικό δεν παίζει. Οι κολλήσεις είναι πολύ καλές και έχουν "πιάσει" μάλλον μου κάηκε. Δεν μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο. :(

Χθες τα άνοιξα για 4η φορά να βγάλω το σλιβ και να αλλάξω καλώδιο και το αριστερό ακουστικό δεν παίζει. Οι κολλήσεις είναι πολύ καλές και έχουν "πιάσει" μάλλον μου κάηκε. Δεν μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο. :(

δεν συνιστώ να κόβεις πολύ ψηλά κοντά στη μονάδα.
Είναι ρίσκυ.
Καλύτερα στα τελευταία 5-10 εκατοστά της ταλιατέλας.

Σε μένα ολοκληρώθηκε και η δεύτερη σφαγή με 1η στρώση θερμοσυστελλόμενο (ίσως βάλω και δεύτερη). Και ήταν το καλοστρωμένο μου πρώτο.

To αριστερό και στα δικά μου τα άσφαχτα έχει θέμα, ξαφνικά άρχισε να παίζει αισθητά πιο χαμηλά, θεωρώ τουλάχιστον 10db κάτω.

Το έκοψα ψηλά ήδη από την πρώτη φορά. Μετά το έκοψα ακόμα πιο ψηλά μήπως είχαν "αρπάξει" τα νήματα και τώρα δεν ακούγεται. Πάει έτσι δεν είναι; μην το παιδεψω άλλο. Τα νήματα είναι χάλια δεν "κάθεται" κόλληση πάνω τους. :( φυσικά εγώ φταίω που χάλασαν όχι ότι δεν κάθεται η κολληση..!

Re: Απάντηση: The incredible Sony MH1 /MH1c!

To αριστερό και στα δικά μου τα άσφαχτα έχει θέμα, ξαφνικά άρχισε να παίζει αισθητά πιο χαμηλά, θεωρώ τουλάχιστον 10db κάτω.

Στείλε σήμα στον προμηθευτή (eBay?), πες του ότι δεν λειτουργούν και απαίτησε καινούριο ζευγάρι. Πες του επίσης ότι στέλνεις πίσω τα παλιά. Είναι υποχρεωμένος να το κάνει.

Εκτός βέβαια και αν έχουν συσσωρεύσει υπερβολικά πολύ υγρασία εσωτερικά. Δοκίμασε να το στεγνώσεις με σεσουάρ.

είναι καλό το κολλητήρι σου? (σόρρυ που ρωτάω, μπας και σωθεί λεω)

Μέτρα με ωμόμετρο. Αν μετράει γύρω στα 13 - 14 Ω είσαι οκ. Κάτι άλλο φταίει.

Supersonic στη δουλειά είναι παρα πολύ καλό. Σταθμός κανονικός με πολύ λεπτή μύτη. Σπίτι είναι ένα απαράδεκτο που το έχω για να το πετάω. Αυτό θα κάνω τώρα αμέσως Σταύρο.

Εμένα είναι 13, 4 και τα δύο. Είναι καλό η κακό αυτό; Είμαι απρόσεκτος τελείως. Όλο αυτό το παιδεμα γιατί δεν είχα βάλει το πλαστικό μονωτικο στο 3, 5 βύσμα. Τα ακουστικά παίζουν τέλεια και πάλι!!! Επόμενη μοντα από την αρχή των ακουστικών καλώδιο!!! (Αν δεν καούν δε σταματώ!!!)τώρα είναι από την γωνία που κάνουν τα ακουστικά.

4 ζευγάρια που μέτρησα δείχνουν από 14 έως 15 με διαφορές από 0.1 έως 0.5 ωμ. ανά κανάλι.

τι εννοείς " τώρα είναι από την γωνία που κάνουν τα ακουστικά. "??

Έχω πάθει πλάκα με τη διαφορά που ακούς αλλάζοντας τα λαστιχάκια των ακουστικών.
Τις προάλλες ξέθαψα κάτι UE ακουστικά που είχα αγοράσει πριν κάποια χρόνια. Ευκαιρία λέω να τα συγκρίνω με τα Sony MH1 που μου χάρισε ο Panman.
Η έκλπηξή μου μεγάλη, τα Sony MH1 τους έριχναν στ´αυτιά. Επειδή όμως δεν μπορούσε να το χωρέσει ο νούς μου, δεν μπορούσα να αποδεχτώ οτι ακουστικά με 20-πλάσια αξία απ´τα Sony MH1 μπορεί να είναι χειρότερα, είπα σήμερα να δοκιμάσω να αλλάξω τα λαστιχάκια εφαρμογής του αυτιού.
Στην αρχή τα έβγαλα τελείως. Ξαφνικά τα UE από μουντά έγιναν διαυγέστατα αλλά... μπάσο μηδέν.
Δεύτερη προσπάθεια, τα μικρά λαστιχάκια... Εξακολουθεί να είναι διαυγές, απέκτησα και πολύ καλό μπάσο.
Συνεχίζω τις αλλαγές συνεχίζουν και οι διαφοροποιήσεις. Μεγάλες όμως, όχι ψιλοπράγματα.
Αυτό που βλέπετε παρακάτω δεν είναι ακριβώς ίδιο με το δικό μου αλλά τα λαστιχάκια είναι τα ίδια. Αυτό, σε συνδιασμό με το οτι τα καλώδια κουμπώνουν με πριζάκι στο ακουστικό, άρα πανεύκολη αλλαγή, φαντάζομαι τι παιχνίδια μπορεί να γίνουν. Όχι απο μένα βέβαια...
Εγώ απλά έχω μείνει λαλάκας απ´αυτό που ακούω αλλάζοντας απλά λαστιχάκια κι είπα να το μοιραστώ μαζί σας και να ρωτήσω, αν όντως συμβαίνει αυτό σε όλα τα ακουστικά, γιατί ασχολείστε τόσο πολύ με την αλλαγή των καλωδίων, που είναι σαφώς πιο μπελάς και ψιλοδουλειά, και δεν ασχολείται κανένας μα τα λαστιχάκια.

2.jpg
images

Κοίτα να καταλάβεις τι εννοώ! Τώρα είναι έτσι μένει να βάλω το θερμοσυστελωμενο.

Attachments

• uploadfromtaptalk1386075118691.jpg
    uploadfromtaptalk1386075118691.jpg
    124.1 KB · Views: 229
Re: Απάντηση: The incredible Sony MH1 /MH1c!

Έχω πάθει πλάκα με τη διαφορά που ακούς αλλάζοντας τα λαστιχάκια των ακουστικών.
Τις προάλλες ξέθαψα κάτι UE ακουστικά που είχα αγοράσει πριν κάποια χρόνια. Ευκαιρία λέω να τα συγκρίνω με τα Sony MH1 που μου χάρισε ο Panman.

την ταμπακιέρα Μπάμπη μου....
ποιό λαλεί πιό καλά?