Η προυπόθεση για σωστή κόλληση δεν είναι το γράσσο, αλλά η καθαρή μύτη (γρήγορο σκούπισμα σε χαρτοπετσέτα αρκεί), το σωστό καλάι και η δυνατή θερμοκρασία του κολλητηριού. Οι επισμαλτωμένοι αγωγοί θέλουν πολύ καλή απογύμνωση.
Η προυπόθεση για σωστή κόλληση δεν είναι το γράσσο, αλλά η καθαρή μύτη (γρήγορο σκούπισμα σε χαρτοπετσέτα αρκεί), το σωστό καλάι και η δυνατή θερμοκρασία του κολλητηριού. Οι επισμαλτωμένοι αγωγοί θέλουν πολύ καλή απογύμνωση.
Παιδια, να ρωτησω κατι, υπαρχει καποιος τονισμος στα συγκεκριμενα ακουστικα, στις μεσαιουψηλες συχνοτητες, ή το αυτι μου ειναι αυαισθητο εκει? Το λεω, γιατι με ενοχλει αρκετα σε πολλα κομματια (mp3 και flac), δοκιμασμενο με το κινητο μου, αλλα και με το Sansa clip+.
Το δε Sansa clip+, μετα το περασμα του rockbox, παραμενει στα ιδια επιπεδα η ποιοτητα του ηχου, ή επηρεαζει μονο την ενταση, διοτι πηγα σε μαγαζι και το συγκρινα με το κινητο μου και δεν ειδα καποια διαφορα σε ποιοτητα. Ημουν σχεδον πεπεισμενος να το αγορασω και ψιλοαπογοητευθηκα.
Τελικά πήρα σολντερηνη βοηθαει πολύ αν και έκανα έξτρα Πατεντα ,,, τυλιξα τα ήδη στριμενα καλώδια με έξτρα καθαρό χάλκινο καλώδιο το αποτέλεσμα ήταν ότι απορροφουσε την κολληση καλύτερα
έκοψα τα ακουστικά απο το χαντς φρί του iPhone και κοτσαρισα τα ακουστικά του Sony έτσι έχω ΠΛΗΡΗ έλεγχο χαντσ φρι συν ότι δεν έχω αυτό το αβολο και σκληρό καλώδιο που ετριζε στα αυτιά
![]()
Δεν είχα κίνητρο... τώρα με το odac άλλαξε το πράμα...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.