The incredible Sony MH1 /MH1c!

Μα, το ODAC φοριέται μέσα στη πλακέτα του O2. To τελευταίο τροφοδοτείται από 2 μπαταρίες, ενώ το ODAC από τη USB.
Τι σκοπεύεις να κάνεις? Κάτι πρόχειρο φορητό ή hiend?

Κάτι πρόχειρα high-end.

Το να κοτσάρεις το odac πάνω στο O2 δεν είναι κάτι περίεργο.
http://www.jdslabs.com/pdf/Instructions_ODAC_DIY.pdf

Θα το σκεφτώ...

Καλησπέρα.
Τα πήρα πρόσφατα (με 8.80 ευτυχώς!) και τα στρώνω. Συγκεκριμένα τα έχω βάλει στην έξοδο των ακουστικών που έχουν τα desktop ηχειάκια του υπολογιστή. Και έχω στο repeat ροζ θόρυβο. Πόση ώρα θα χρειαστεί το στρώσιμο; Και σε τί ένταση;
Ευχαριστώ..

Εγώ ξέρω πώς δεδομένης της έλλειψης ελεύθερου χρόνου και πολλές φορές και κουράγιου, (ειδικά
εάν μπείς αργά το βράδυ απο τη δουλειά κατάκοπος) έχω να κάνω ακρόαση στο κανονικό σύστημα μου,
πάαααααααρα πολύ καιρό....με την κτήση των συγκεκριμένων ακουστικών και ειδικότερα με το sansa clip+,
(που κτήθηκε και αυτό χθές το απόγευμα), το βλέπω να αραχνιάζει...!!!

Οι εντυπώσεις απο το sansa με το mh1, είναι οτι τώρα αντιλαμβάνεται κανείς τις πραγματικές ικανότητες
των ακουστικών, καθώς η οδήγηση τους είναι ιδανική και αποτελεί μια απολαυτικότατη εμπειρία. Ιδανική
θεωρείται για μένα, καθώς τα μπάσα έχουν αποκτήσει πλέον τον απαραίτητο εκείνο όγκο και ατάκα, η οποία
δεν καλύπτει το υπόλοιπο φάσμα, καθιστώντας πλέον τον χαρακτήρα τους πλήρη και απολαυστικό.

Κατά την προσωπική μου άποψη και τα δύο προϊόντα αξίζουν μέχρι τελευταίου cent τα λεφτά τους...
Συγχωρήστε τον ενθουσιασμό μου, αλλά θεωρώ ότι αποτελούν ενα εξαιρετικό μέσο, που σε απαλλάσει
απο "άγχη" διορθωτικών ή βελτιωτικών κινήσεων (η οποία διακατέχει αρκετούς απο εμάς στο χώρο του hi-fi)
και σε αφήνουν με μια ανικανοποίητη αίσθηση του να "ξανακούσεις" όλα τα γνώριμα για σένα ακούσματα, αλλά
και να αφιερωθείς πλέον μόνο στον εμπλουτισμό της μουσικής βιβλιοθήκης σου.

δεν χρειάζονται αυτά.
Ακου μουσική δυό τρεις μέρες από λίγες ωρίτσες και μετά θα είναι έτοιμα.

Συμφωνών πλήρως...δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος απο το να ακούς και την αγαπημένη μουσική σου.
Εκτός των άλλων, μόνο τότε μπορείς και να αντιληφθείς και την αλλαγή της συμπεριφοράς τους, η οποία
προέρχεται απο τη διαδικασία του στρωσίματος.

Καλησπερα..
Προσφατα απεκτησα και εγω αυτα τα ακουστικα, ομολογώ πολύ καλά για τα λεφτά τους.
Κάτοχος AKG k330, Soundmagic PL30..

Θα παρω το Sansa μετά, έχετε να προτείνετε κανένα EQ ή θα με ικανοποιήσουν τα μαμά?

αυτό το είδες?

(το 06 που σου είπα) (αγνόησε την αναφορά στη μαιμού)

2aabcac2_6.jpeg

Δηλαδή για να καταλάβω, φτιάξανε απομίμηση κινέζικου; :flipout:

Το πήρα το sansa +
αλλά.. Ακούγεται υπερβολικά χαμηλά, και με το κουμπί πατημένο και χωρίς.. (Sony mhc1)

Τι παίζει; θέλει κανένα update?

Το έβαλα. Βέβαια μετά το Rockbox δεν ξαναζητησε area.
Όλα Οκ, μόνο που θα μου πάρει ώρα δοκιμών μέχρι να βρω το παίζει και να βρω τις ιδανικές ρυθμίσεις για τα ακουστικά. Από ένταση έχει με το τσουβάλι πάντως το μικρό και δεν του φαινόταν

Να ρωτησω και γω κατι. Παιζοντας απευθείας απο galaxy s3 όταν πάω να αυξησω την ενταση ακούγεται η αδυναμία οδήγησης, κάποια στιγμη ο ήχος βρωμιζει απότομα και μετα σταματάει τελείως. Ενω όταν παίζω σε χαμηλες εντάσεις δεν παρατηρώ κάτι τέτοιο. Έχει τύχει σε κάποιον άλλο σε ακρόαση απο κινητό κάτι τέτοιο, η έχει πρόβλημα το βύσμα του κινητού? Γιατί αν έχει πρόβλημα το βύσμα και δεν είναι απλή αδυναμία οδήγησης των sony, ο φορητός απλός ενισχυτής απορρίπτεται και παω μονο για dac/amp.

Αν έφταιγε το βύσμα θα στο έκανε σε όλες τις εντάσεις και ψηλά και χαμηλά.
Κάτι άλλο φταίει...

Σκέψου μόνο ότι αυτό δεν συμβαίνει με τη μια σταλιά (Sansa Clip+). Πιθανότατα πρόβλημα οδήγησης του κινητού. Αναμένεται να διορθωθεί με εξωτ. ενισχυτή. Μην ξεχνάς: τα MH1 είναι 14 Ω.

O υπέρηχας λέει πάντως ότι και απευθείας από το S3 δεν έχει θέμα οδήγησης... μήπως έπεσε σε κομμάτι-περίπτωση ο wynn;