supersonic
Μέλος Σωματείου
- 17 June 2006
- 49,609
Παίζουν με το 3αρι αλλά υποφερτα. Ανεκτα αν δεν έχεις ακούσει κάτι σαν πχ ενα καλο φορητό ενισχυτη.
Οχι όμως να σταματήσει στο τέλος.
Οχι όμως να σταματήσει στο τέλος.
Το βρήκα αλλά είναι συμβατό με s2 και note. Για το τσιπάκι του s3 δεν ξέρω αν υπάρχει αντίστοιχη εφαρμογή. Αν βρείτε τίποτα στείλτε μου με pm για να μη βγαίνουμε εντελώς offtopic.Ψάξτε το voodoo louder, το έχω στο s2 δύο χρόνια. Δίνει ένταση. Αλλά θέλει root
Το βρήκα αλλά είναι συμβατό με s2 και note. Για το τσιπάκι του s3 δεν ξέρω αν υπάρχει αντίστοιχη εφαρμογή. Αν βρείτε τίποτα στείλτε μου με pm για να μη βγαίνουμε εντελώς offtopic.
Τα sony πάντως όσο στρώνουν γίνονται όλο και καλύτερα. Μιλάω πάντα για τη stock μορφή χωρίς σφάξιμο, μιας και το καλώδιο που έχει με βολεύει για τις μεταφορές σε τσάντες/τσέπες.
Ειναι μια λύση και αυτό. Το θέμα είναι οτι ακούω αποκλειστικά μέσω του spotify, οποτε δεν μπορω να ακούω μέσω του neutron . Αν βρω κάτι που αυξάνει την εξοδο ακουστικών στο s3 θα το ποσταρω στο αντίστοιχο θέμα , για να μην είμαστε και offtopic. Ευχαριστώ για την απάντηση!Μπορείς να δοκιμάσεις τον neutron που εχει ρύθμιση προενισχυσης
Να ρωτησω και γω κατι. Παιζοντας απευθείας απο galaxy s3 όταν πάω να αυξησω την ενταση ακούγεται η αδυναμία οδήγησης, κάποια στιγμη ο ήχος βρωμιζει απότομα και μετα σταματάει τελείως. Ενω όταν παίζω σε χαμηλες εντάσεις δεν παρατηρώ κάτι τέτοιο. Έχει τύχει σε κάποιον άλλο σε ακρόαση απο κινητό κάτι τέτοιο, η έχει πρόβλημα το βύσμα του κινητού? Γιατί αν έχει πρόβλημα το βύσμα και δεν είναι απλή αδυναμία οδήγησης των sony, ο φορητός απλός ενισχυτής απορρίπτεται και παω μονο για dac/amp.
[Behind-the-Scene] The Sony MH1 R&D Story.
Οι λεπτομέρειες και τα "μυστικά" της σχεδίασης και της κατασκευής των MH1/c και των IEM's γενικότερα από τον ίδιο το σχεδιαστή τους, Sead Smailagic.
Ευχαριστώ το φίλο Γιώργο (modright) για το τόσο ενδιαφέρον link! :smile:
[Behind-the-Scene] The Sony MH1 R&D Story.
Οι λεπτομέρειες και τα "μυστικά" της σχεδίασης και της κατασκευής των MH1/c και των IEM's γενικότερα από τον ίδιο το σχεδιαστή τους, Sead Smailagic.
Ευχαριστώ το φίλο Γιώργο (modright) για το τόσο ενδιαφέρον link! :smile:
Το link υπάρχει στο 1ο ποστ.
ΥΓ. Γειά σου Sonus.![]()
Όχι, δεν έχει ξαναμπεί. Αλλά είναι πολύ ενδιαφέρον. Θεωρητική ανάλυση της σχεδίασης και κατασκευής των IEM's και η εφαρμογή της πάνω στα συγκεκριμένα ακουστικά.Νομιζω ξαναμπηκε αυτο στην αρχή του νηματος
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.