The incredible Sony MH1 /MH1c!

μαλλον η τιμη τους θα ειναι φωτια γιαυτο τα βαζουν σε μπουκαλακι με νερο :idea:
επισεις η μελλοντικοι αγοραστες θα πρεπει να προσεξουν την ημερομηνια ληξεως του νερου αλλιως τα ακουστικα θα εχουν αλιωμενο ηχο χιχιχιχιχιχιχι

Last edited:
Αγαπητοί φίλοι είπα να σας τρολάρω λίγο εδώ αντί να ανοίξω θέμα :D

Γάργαρες Χροιές
Δροσερά Πρίμα
Αβυσσαλέα Μπάσα
Φουρτουνιασμένα Μεταβατικά
Θα σβήσει κάθε δίψα σας για μουσική

Στο νέο δημιούργημα της sonny
Sony Walkman W
http://www.engadget.com/products/sony/walkman/w-series/
http://www.engadget.com/2014/02/11/sony-walkman-water-bottle/

Που πωλείται κάπως έτσι:

SonyWalkman.jpg

ειναι νεο δημιουργημα? λεει:

Availability : Discontinued :huh2:

Γειά σας φίλοι,
λοιπόν ας πω και γω την εμπειρία μου για το ζευγάρι ΜΗ1 + Sansa clip.
Βλέπετε εγώ ήμουν ο φίλος του Σταύρου που του έλεγα να βρει ένα καλό ακουστικό για MP3.
Τον γνωρίζω χρόνια και έχω εμπιστοσύνη στην κρίση του αλλά και στις γνώσεις του πάνω στον ¨Ηχο".
Παρενθετικά, για να καταλάβετε το ποιόν του ανθρώπου θα σας πω εν συντομία τι έκανε μόλις γνωριστήκαμε για πρώτη φορά.
Επειτα από τις απαραίτητες συστάσεις ήρθε η κουβέντα για τα στερεοφωνικά μας. Τι έχεις με ρωτά; Αυτά και αυτό, του απαντώ.
Πάμε να τα δούμε, μου λέει. Ε, έπειτα από μια ώρα περίπου ήμουν ο ευτυχισμένος κάτοχος ενός τελικού ενισχυτή.
Θα πείτε πού το παράξενο, μα ο ενισχυτής μου ένας Sphinx 5 ισχυριζόταν, τόσο καιρό, ότι ήταν ολοκληρωμένος ...
Αυτά με την πρώτη γνωριμία, φανταστείτε τι επακολούθησε στην συνέχεια...
Τέλος πάντων, στο προκείμενο τώρα. Το ζευγαράκι αυτό παίζει καταπληκτικά για τα λεφτά που ζητεί.
Το ακούω περίπου 2 ώρες κάθε μέρα, εδώ και ένα χρόνο περίπου, και, ειλικρινά, ποτέ δεν μου έλειψε κάτι.
Οικονομικό στην αγορά του, πανάλαφρο, μπορεί να παίζει για 8 ώρες χωρίς φόρτιση, με στιβαρά μπάσα και
γενικά δίνει ένα ευχάριστο και θελκτικό άκουσμα στις καθημερινές μετακινήσεις μου.
Αλήθεια τι άλλο να ζητήσει κανείς από μια φορητή συσκευή ήχου;
Πάντως το Sansa από μόνο του, είναι μια αποκάλυψη.
Ποιος θα περίμενε ένα τέτοιο άκουσμα από ένα τόσο "φτηνιάρικο MP3" που παίζει και Flac αρχεία!!!
Αυτά και καλές ακροάσεις σε όλους σας...

Γενικά Γιώργο, αυτά που είναι πιατάκια, έχουν πρόβλημα να κάνουν σωστή εφαρμογή στο αυτί, ενοχλούν και έχουν διαφορετικό μπάσο από αυτί σε αυτί, καθώς δεν έχουν την δυνατότητα να εφαρμόσουν πέρα κάποιος μικρής γκάμας αυτιών... σε μένα αυτά δεν κάνουν ποτέ...

Γενικά Γιώργο, αυτά που είναι πιατάκια, έχουν πρόβλημα να κάνουν σωστή εφαρμογή στο αυτί, ενοχλούν και έχουν διαφορετικό μπάσο από αυτί σε αυτί, καθώς δεν έχουν την δυνατότητα να εφαρμόσουν πέρα κάποιος μικρής γκάμας αυτιών... σε μένα αυτά δεν κάνουν ποτέ...

Καλησπερα Χρηστο
Ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση
Κατα τη γνωμη σου ολα τα πιατακια εχουν τα ιδια προβληματα
ανεξαρτητου τιμης ?

Επειδη σκεφτομαι την αγορα του sansa clip για να παιξει με τα mh1 ,ολα τα μοντελα κανουν γιατι βλεπω οτι έχουν κυκλοφορησει κάποια πιο καινουρια. Μας κανουν κι αυτα ή ψάχνουμε το πιο παλιο δοκιμασμενο Sansa Clip + MP3 Player Black;

Καλησπερα Χρηστο
Ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση
Κατα τη γνωμη σου ολα τα πιατακια εχουν τα ιδια προβληματα
ανεξαρτητου τιμης ?

Τα ακουστικά in ear πρέπει να σφηνώσουν στο αυτί καλά ώστε ο ήχος να κατευθύνεται μέσα στον ακουστικό πόρο, και ταυτόχρονα να μην υπάρχουν απώλειες συχνοτήτων.

Σε αυτή την περίπτωση είναι αυτονόητο ότι αυτά που μπαίνουν μέσα στο πόρο και σφηνώνουν με κάποια σιλικόνη ή κάποιο αφρώδες υλικό, υπερτερούν από αυτά που λες, διότι στα πρώτα υπάρχει η δυνατότητα ταιριάσματος σε πολλά αυτιά ανάλογα με το μέγεθος της σιλικόνης, και το σφήνωμα μπορεί να ρυθμιστεί έτσι ώστε να μην ενοχλεί το αυτί αλλά ταυτόχρονα να έχει αποτελεσματική εφαρμογή και έμφραξη του πόρου...

Αυτό όπως καταλαβαίνει δεν υφίσταται για τα πιατάκια... αν είσαι τυχερός σου μπαίνουν σωστά... αν δεν είσαι, ή θα σε πονάνε ή δεν θα έχεις σωστή απόκριση συχνοτήτων λόγω κακής εφαρμογής...

Μετά από αρκετό κόπο κατάφερα να "ανοίξω" το καρφί αλλά ακόμα δεν έφτασα στα καλώδια! Καμιά ιδέα για την συνέχεια ώστε να αλλάξω το μικρόφωνο με την γείωση;

Attachments

• CAM00056.jpg
    CAM00056.jpg
    247.9 KB · Views: 384
Μετά από αρκετό κόπο κατάφερα να "ανοίξω" το καρφί αλλά ακόμα δεν έφτασα στα καλώδια! Καμιά ιδέα για την συνέχεια ώστε να αλλάξω το μικρόφωνο με την γείωση;

για ποιό λόγο το άνοιξες στο καρφί?

για ποιό λόγο το άνοιξες στο καρφί?
Ώστε να αλλάξω το καλώδιο του μικροφώνου με της γείωσης για να δουλεύει το handfree στα σύγχρονα τηλέφωνα χωρίς να χρειάζεται να κρατάω πατημένο το κουμπάκι της απάντησης κλήσεων.

και θα μπείς σε όλη τη διαδικασία και θα σου μείνει στο τέλος η ταλιατέλα βέρντε?

Τα ακουστικά in ear πρέπει να σφηνώσουν στο αυτί καλά ώστε ο ήχος να κατευθύνεται μέσα στον ακουστικό πόρο, και ταυτόχρονα να μην υπάρχουν απώλειες συχνοτήτων.

Σε αυτή την περίπτωση είναι αυτονόητο ότι αυτά που μπαίνουν μέσα στο πόρο και σφηνώνουν με κάποια σιλικόνη ή κάποιο αφρώδες υλικό, υπερτερούν από αυτά που λες, διότι στα πρώτα υπάρχει η δυνατότητα ταιριάσματος σε πολλά αυτιά ανάλογα με το μέγεθος της σιλικόνης, και το σφήνωμα μπορεί να ρυθμιστεί έτσι ώστε να μην ενοχλεί το αυτί αλλά ταυτόχρονα να έχει αποτελεσματική εφαρμογή και έμφραξη του πόρου...

Αυτό όπως καταλαβαίνει δεν υφίσταται για τα πιατάκια... αν είσαι τυχερός σου μπαίνουν σωστά... αν δεν είσαι, ή θα σε πονάνε ή δεν θα έχεις σωστή απόκριση συχνοτήτων λόγω κακής εφαρμογής...

Ισως χρειαζεται τελικα να "ανεχτω" τα in ear !

Καλησπέρα , πήρα και εγώ τον συνδιασμό sandisk και sony mh1 !εδώ θα μιλήσω για τα sony mh1, φαίνονται και ακουγονται πολύ καλά ,πήρα την συσκευασια με τα πολλά πλαστικά για να εφαρμόζουν στο αυτί ,έκανα και το κολπο με το μεσαίο κουμπί ,όλα τέλεια ! Χρειάζονται κάποιο χρόνο για στρώσιμο ; εαν ναι ,πόσο ;
Ακούω στο τέρμα , και έχω την εντύπωση 4-5 κλικ την ένταση θα την ανέβαζα στο sansa clip+ ! βέβαια παρατήρησα ότι έχει διαφορά απο αρχείο σε αρχείο λογο ηχογράφησεις - ποιότητας ! για καινούργιο καλύτερο καλώδιο τι παίζει ; είναι ευκολη διαδικασία ; Ευχαριστώ