The incredible Sony MH1 /MH1c!

Παίζουν με το 3αρι αλλά υποφερτα. Ανεκτα αν δεν έχεις ακούσει κάτι σαν πχ ενα καλο φορητό ενισχυτη.
Οχι όμως να σταματήσει στο τέλος.

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις! Λογικά θα πάω σε dac/amp που να είναι συμβατό με usb otg για να μην το ρισκάρω.

Ψάξτε το voodoo louder, το έχω στο s2 δύο χρόνια. Δίνει ένταση. Αλλά θέλει root
Το βρήκα αλλά είναι συμβατό με s2 και note. Για το τσιπάκι του s3 δεν ξέρω αν υπάρχει αντίστοιχη εφαρμογή. Αν βρείτε τίποτα στείλτε μου με pm για να μη βγαίνουμε εντελώς offtopic.
Τα sony πάντως όσο στρώνουν γίνονται όλο και καλύτερα. Μιλάω πάντα για τη stock μορφή χωρίς σφάξιμο, μιας και το καλώδιο που έχει με βολεύει για τις μεταφορές σε τσάντες/τσέπες.

Εγώ περπατούσα πριν και όντως εκνευρίζει το καλώδιο με τον θόρυβο που κάνει με τα ρούχα. Και σε υψηλή ένταση..

Το βρήκα αλλά είναι συμβατό με s2 και note. Για το τσιπάκι του s3 δεν ξέρω αν υπάρχει αντίστοιχη εφαρμογή. Αν βρείτε τίποτα στείλτε μου με pm για να μη βγαίνουμε εντελώς offtopic.
Τα sony πάντως όσο στρώνουν γίνονται όλο και καλύτερα. Μιλάω πάντα για τη stock μορφή χωρίς σφάξιμο, μιας και το καλώδιο που έχει με βολεύει για τις μεταφορές σε τσάντες/τσέπες.

Μπορείς να δοκιμάσεις τον neutron που εχει ρύθμιση προενισχυσης

Μπορείς να δοκιμάσεις τον neutron που εχει ρύθμιση προενισχυσης
Ειναι μια λύση και αυτό. Το θέμα είναι οτι ακούω αποκλειστικά μέσω του spotify, οποτε δεν μπορω να ακούω μέσω του neutron . Αν βρω κάτι που αυξάνει την εξοδο ακουστικών στο s3 θα το ποσταρω στο αντίστοιχο θέμα , για να μην είμαστε και offtopic. Ευχαριστώ για την απάντηση!

Να ρωτησω και γω κατι. Παιζοντας απευθείας απο galaxy s3 όταν πάω να αυξησω την ενταση ακούγεται η αδυναμία οδήγησης, κάποια στιγμη ο ήχος βρωμιζει απότομα και μετα σταματάει τελείως. Ενω όταν παίζω σε χαμηλες εντάσεις δεν παρατηρώ κάτι τέτοιο. Έχει τύχει σε κάποιον άλλο σε ακρόαση απο κινητό κάτι τέτοιο, η έχει πρόβλημα το βύσμα του κινητού? Γιατί αν έχει πρόβλημα το βύσμα και δεν είναι απλή αδυναμία οδήγησης των sony, ο φορητός απλός ενισχυτής απορρίπτεται και παω μονο για dac/amp.

Και γω με Galaxy S3 παίζω. Ο ήχος είναι καλός, δεν έχω πρόβλημα σε υψηλότερες εντάσεις, αν και τις αποφεύγω γενικά για λόγους υγείας.

Είχα ποστάρει πολλές σελίδες πριν ένα extetion για να γίνει "hifi" το s3 Παναγιώτη. Αν θες δες το. Φυσικά προϋποθέτει να είσαι root και να έχεις και cwm. Ουσιαστικά είναι όλος ο κώδικας που περιέχουν τα beats των htc και κάποια πράγματα παραπάνω. Για φορητή λύση περιμένω να έρθει το idsd να το ακούσω, όσο το ψάχνω μόνο φορητή λύση δεν είναι..!

[Behind-the-Scene] The Sony MH1 R&D Story.
Οι λεπτομέρειες και τα "μυστικά" της σχεδίασης και της κατασκευής των MH1/c και των IEM's γενικότερα από τον ίδιο το σχεδιαστή τους, Sead Smailagic.

Ευχαριστώ το φίλο Γιώργο (modright) για το τόσο ενδιαφέρον link! :smile:

Οι λεπτομέρειες και τα "μυστικά" της σχεδίασης και της κατασκευής των MH1/c και των IEM's γενικότερα από τον ίδιο το σχεδιαστή τους, Sead Smailagic.

Καλημερα Μιχαλη
Ευχαριστω και εγω για την "επαφη" με τα Mh1

ΧΑχαχαχα!!
Σορυ για το οφ τοπικ αλλά έχετε δει αυτό στο πιο πάνω λινκ;;;
:firstprize:

Το link υπάρχει στο 1ο ποστ.

ΥΓ. Γειά σου Sonus. :)

Νομιζω ξαναμπηκε αυτο στην αρχή του νηματος
Όχι, δεν έχει ξαναμπεί. Αλλά είναι πολύ ενδιαφέρον. Θεωρητική ανάλυση της σχεδίασης και κατασκευής των IEM's και η εφαρμογή της πάνω στα συγκεκριμένα ακουστικά.

Αγαπητοί φίλοι είπα να σας τρολάρω λίγο εδώ αντί να ανοίξω θέμα :D

Γάργαρες Χροιές
Δροσερά Πρίμα
Αβυσσαλέα Μπάσα
Φουρτουνιασμένα Μεταβατικά
Θα σβήσει κάθε δίψα σας για μουσική

Στο νέο δημιούργημα της sonny
Sony Walkman W
http://www.engadget.com/products/sony/walkman/w-series/
http://www.engadget.com/2014/02/11/sony-walkman-water-bottle/

Που πωλείται κάπως έτσι:

SonyWalkman.jpg

Για τυχόν κατόχους κινητών Xperia Z που ακούν την αγαπημένη τους μουσική κάτω απ' το νερό...
:)

Τώρα εξηγείται γιατί φτήνηναν τόσο τα ΜΗ1 (ήταν τα "cash cows" των W)...
:)