Εγώ ξέρω πώς δεδομένης της έλλειψης ελεύθερου χρόνου και πολλές φορές και κουράγιου, (ειδικά
εάν μπείς αργά το βράδυ απο τη δουλειά κατάκοπος) έχω να κάνω ακρόαση στο κανονικό σύστημα μου,
πάαααααααρα πολύ καιρό....με την κτήση των συγκεκριμένων ακουστικών και ειδικότερα με το sansa clip+,
(που κτήθηκε και αυτό χθές το απόγευμα), το βλέπω να αραχνιάζει...!!!
Οι εντυπώσεις απο το sansa με το mh1, είναι οτι τώρα αντιλαμβάνεται κανείς τις πραγματικές ικανότητες
των ακουστικών, καθώς η οδήγηση τους είναι ιδανική και αποτελεί μια απολαυτικότατη εμπειρία. Ιδανική
θεωρείται για μένα, καθώς τα μπάσα έχουν αποκτήσει πλέον τον απαραίτητο εκείνο όγκο και ατάκα, η οποία
δεν καλύπτει το υπόλοιπο φάσμα, καθιστώντας πλέον τον χαρακτήρα τους πλήρη και απολαυστικό.
Κατά την προσωπική μου άποψη και τα δύο προϊόντα αξίζουν μέχρι τελευταίου cent τα λεφτά τους...
Συγχωρήστε τον ενθουσιασμό μου, αλλά θεωρώ ότι αποτελούν ενα εξαιρετικό μέσο, που σε απαλλάσει
απο "άγχη" διορθωτικών ή βελτιωτικών κινήσεων (η οποία διακατέχει αρκετούς απο εμάς στο χώρο του hi-fi)
και σε αφήνουν με μια ανικανοποίητη αίσθηση του να "ξανακούσεις" όλα τα γνώριμα για σένα ακούσματα, αλλά
και να αφιερωθείς πλέον μόνο στον εμπλουτισμό της μουσικής βιβλιοθήκης σου.