supersonic
Μέλος Σωματείου
- 17 June 2006
- 49,609
Γιατι δεν του το λες;;;;Προσωπικά δεν δικαιούμαι τίποτα.
Ο Σταύρος δικαιούται ενα ευχαριστώ τουλάχιστον
επίσης κανένα πρόβλημα.
λίγο προσοχή θέλει το σφίξιμο του tierup ώστε να έχεις σωστό πάτημα.
Πάντως ευχαριστώ εκ βάθους καρδίας για την υπόδειξη...
Αυτά τα είναι τα καλά του avclub....:a0210:
Είναι κατά πολύ ανώτερα των Sennheiser CX-300 σε διαβεβαιώνω! (Τα έχω δοκιμάσει).Kαιρό ψηνόμουν, τελικά πήρα σήμερα από πωλητή του αγγλικού άμαζον τα σκέτα ΜΗ1 ... ελπίζω να κάνουν τα απολύτως βασικά και σαν hands-free με το 3gs μου... αλλιώς στο computer hi-fi μου, σε αντικατάσταση των κανονικών ακουστικών, που τώρα το καλοκαίρι είναι λίγο ζεστούλια ... πάντως και τα senns cx-300 μου είναι εξαιρετικά γιαυτήν την δουλειά ...
Τώρα για ανακαλωδίωση (που για μένα φαντάζει rocket science), την οποία θα ήθελα μόνον για να απαλλαγώ από τον δετήρα, δεν θα έκανα απλά την δουλειά μου καταργώντας όλο το κεντρικό πλακετάκι και επανακολλώντας τα καλώδια που αφορούν μόνον στα ακουστικά, αφήνοντας ορφανό το καλώδιο του μικροφώνου ;
Θα τα παιρνα με κλειστα ματια αλλα δεν μ αρεσουν τα in ear (εχω και κατι πανακριβα Klipsh παροπλισμένα για τον ιδιο λόγο).
Εχει παρει το αυτι σας τπτ αντιστοιχα καλο (και ακρίβοτερο αν ειναι) για ''απλες'' (οχι in ear) ψείρες;
(στην παρουσα φαση ειμαι με τα Apple Earpods τα οποια θεωρω αξιοπρεπή)
Sorry για το OT...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.