The incredible Sony MH1 /MH1c!

Θωμά, παρέλαβες τις ψείρες του ντρε-ντρε-πως-τα-έλεγαν-εκείνα ;;;; πως συγκρίνονται με τα του παρόντος νήματος ;

Οχι Σπύρο ακομα να παραλάβω. Μου φαίνεται ψιλό μπλόφα το παιχνίδι..ιδωμεν

δηλαδή δεν μπορώ να κάνω κάτι, οπότε πάω για εξωτερικό mp3 player ? (Sansa Clip+)

δεν ξέρω αν είναι λόγος αυτός να κουβαλάς άλλο player.
Εγώ προτιμώ είτε να ακούω πιό σιγά (αν έχω μαζί μου τα sony) ή χειρότερα αλλά πιό δυνατά με τα άσπρα του τηλεφώνου.
Αν θέλω και δυνατά και καλά και υπάρχει δυνατότητα κουβαλήματος θα πάρω το ipod (αν βέβαια είναι φορτισμένο κλπ κλπ με τα τόσα gadgets που έχουμε στη γύρα)

δηλαδη η ενταση που παιζει το S3 με τα Sony δεν σας ειναι ικανοποιητικη? Εμενα παντως με ξεκουφαίνουν..

εξαρτάται από τα αρχεία που ακούς.
Οι πιό παλιές ηχογραφήσεις δεν έχουν υψηλές στάθμες.
Επίσης όλη η ένταση του ΙΙΙ δεν είναι εκμεταλλεύσιμη πλήρως.
Από ένα σημείο και μετά εμφανίζεται παραμόρφωση

δεν ειναι λογικο γι ακουστικα των 35 Ευρω να εχουν σχετικη παραμόρφωση σε υψηλές στάθμες? Το θέμα είναι πριν αρχίσει να παραμορφώνει δεν εισαι ευχαριστημένος από την στάθμη?

δεν ειναι λογικο γι ακουστικα των 35 Ευρω να εχουν σχετικη παραμόρφωση σε υψηλές στάθμες? Το θέμα είναι πριν αρχίσει να παραμορφώνει δεν εισαι ευχαριστημένος από την στάθμη?

δεν έχουν τα ακουστικά παραμόρφωση.
το ΙΙΙ δεν μπορεί να τα οδηγήσει.

Στο λεωφορείο δεν είμαι. Στο σπίτι μιά χαρά είναι. Αλλά στο σπίτι σχεδόν ποτέ δεν ακούω με αυτά.

μηπως να έβαζες τα πιο χοντρά σφουγγαράκια (λαστιχενια) ώστε να απομονώνει καλύτερα το εξωτερικό περιβάλλον? Εγώ τα χρησιμοποιώ μέσα από κράνος και ακούω μια χαρά. Αλλα τι τα θες, με τους υπερήχους χάλασες και την ακοή σου..:)

Τα πρωτα 5-6 λεπτα παιξανε πολυ ωραια με το iphone και ξαφνικα εχασαν το χαμηλο και σαν να αρχισαν να παραμορφωνουν;;;. Αγορασμενα απο mobilehellas.com...Μιλαω για τα MHic

Αν τα βαλεις ετσι ωστε να "ερθει" χαμηλο, σου δινει το χαμηλο μια αισθηση "μπουμαρισματος" - παραμορφωσης. ΚΑι γενικα παραμορφωνουν. Μιλαω για χαμηλες σταθμες.

Λοιπον: Υπηρχε μια ασταθη συμπεριφορα. Τα εβγαλα απο το iphone και τα συνδεσα με το Fiio17 που το εχω ακουσει και με αλλα ακουστικα. Ειναι φτιαγμενα το ενα για το αλλο. Ακουω εδω και μια ωρα μουσικη χωρις να με ενοχλει τιποτε. Μαλιστα σε φωνες (Φαραντουρη) εχουν χαιενταδικη μαγεια. Με το iphone καπου κατι με χαλαει.

Λοιπον: Υπηρχε μια ασταθη συμπεριφορα. Τα εβγαλα απο το iphone και τα συνδεσα με το Fiio17 που το εχω ακουσει και με αλλα ακουστικα. Ειναι φτιαγμενα το ενα για το αλλο. Ακουω εδω και μια ωρα μουσικη χωρις να με ενοχλει τιποτε. Μαλιστα σε φωνες (Φαραντουρη) εχουν χαιενταδικη μαγεια. Με το iphone καπου κατι με χαλαει.
Το θέμα είναι να βεβαιωθείς ότι δεν έχεις πέσει σε κάποιο ελαττωματικό κομμάτι, όπως συνέβη σε μένα, όπως θα διαπιστώσεις διαβάζοντας πιο πάνω. Αυτή η πιθανότητα δυστυχώς υπάρχει. Αν αποκλειστεί αυτή η περίπτωση και εφ' όσον όλα είναι εντάξει, τότε τα ακουστικά είναι εξαιρετικά από κάθε άποψη...

Το θέμα είναι να βεβαιωθείς ότι δεν έχεις πέσει σε κάποιο ελαττωματικό κομμάτι, όπως συνέβη σε μένα, όπως θα διαπιστώσεις διαβάζοντας πιο πάνω. Αυτή η πιθανότητα δυστυχώς υπάρχει. Αν αποκλειστεί αυτή η περίπτωση και εφ' όσον όλα είναι εντάξει, τότε τα ακουστικά είναι εξαιρετικά από κάθε άποψη...
Νομιζω ειναι ενταξει. Καλα παιζουν α π ι σ τ ε υ τ α ....