The incredible Sony MH1 /MH1c!

Με το οπτικό αποτέλεσμα ναι, με το ηχητικό Όχι ιδιαίτερα. Θα δοκιμάσω άλλο καλώδιο. Αυτά θα δωθούν ως δώρο ούτως η άλλως.

Αυτό το ασημένιο που είχες ποσταρει εσύ πιο παλιά. Το μπλε αντίθετα ήταν πολύ καλύτερο αλλά πολύ βαρύ.

uploadfromtaptalk1397045562538.jpguploadfromtaptalk1397045578258.jpg
Δεν με αφήνει να κάνω εντιτ δεν ξέρω αν φαίνεται πιο καλά τώρα.

Περίμενα να είναι σαν το μπλε! Το μπλε είχε φοβερή απόδοση! Το έχω βάλει μέχρι και μεταξύ ντακ κ ενισχυτή ακουστικών το μπλε! Να ταν πιο ελαφρύ και θα έκανα όλα τα ακουστικά με αυτό! !!! Το έχεις; έχεις κανένα spare ζευγάρι ακουστικά; οπότε έχεις χρόνο και θες δοκίμασε το να πεις την γνώμη σου! :)

Πριν λίγες ώρες παράλαβα το 4ο ζευγάρι ακουστικά και έπεσε σφάξιμο. Δότης ένα ζευγάρι senheiser και για να μην έχω τύψεις τα άκουσα λίγο πριν τα σφάξω αμμέσως μετά τα The incredible Sony MH1.
Έτσι δεν με ένοιαξε καθόλου. Διαφορές στη απόδοση πολλές αλλά δεν είναι ασφαλή συμπεράσματα αφού τα άσφαχτα είναι στρωμένα ενώ το project με 0 ώρες.
Τα χέρια μου δεν πιάνουν σε μικροεργασίες και έτσι μου πήρε 2,5 ώρες η εγχειρηση (με ταλαιπώρησε αφάνταστα το γάνωμα των καλωδίων) αλλά ο ασθενής έζησε!
Αλήθεια τι διαφορές έχουν με το σφουγκαράκι και χωρίς αυτό; Το έχει κάνει κανείς; Τρυπούλα 2χιλ. στην μέση του χαρτιού;
20140409_220242.jpg

Μην το πειράξεις το σφουγγαράκι (το εσωτερικό φαντάζομαι εννοείς). Είναι για να εμποδίζει την εισχώρηση υγρασίας στο θάλαμο του driver.
Επηρεάζει επίσης την απόκριση των υψηλών συχνοτήτων. Άσε να στρώσει πρώτα προτού προχωρήσεις σε οποιαδήποτε "μετατροπή".

Σήμερα μου ήρθαν αυτά : http://www.ebay.com/itm/161107867669?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649
Μην τα παραγγείλει κανείς , ενώ ταιριάζουν στα ακουστικά και τα νιώθεις καλά στα αυτιά σου, για κάποιο λόγο ο ήχος γίνεται χάλια - τρανζίστορ.

Καλημερα
Και εγω δοκιμασα αυτα τα earbads
Απλα χαλια !

Και εγώ τα πήρα.....Έχει δοκιμάσει κανεις κάποια αξιόλογα η μάλλον καλυτερα earbuds απο τα stock?

Αφού τα προτείνεις ,είπα να δοκιμασω!! Το θέμα είναι πως το πρότεινα και στο ινσομνια και το παράγγειλαν κάνα δυο και απο εκεί! :/