The incredible Sony MH1 /MH1c!

Απάντηση: Re: The incredible Sony MH1 /MH1c!

Πάντως, παρότι ο ήχος τους είναι απίστευτος για τα λεφτά τους και για πολύ παραπάνω, από αξιοπιστία και εργονομία είναι Γ-Τ-Π. Το αριστερό ακουστικό παίζει όλο και σιγότερα (δεν είναι νεκρό ούτε κάνει διακοπές, απλώς παίζει -6dB τουλάχιστον), στην κίνηση κάνουν θόρυβο πάνω στα ρούχα, σπάνε νεύρα με το κουμπάκι...

Τα προτείνω ανεπιφύλακτα μόνο σε όποιον θέλει να τα ακούει σπίτι του και/ή έχει όρεξη για μόντες. Όποιος θέλει να τα φοράει στο δρόμο, μακριά.

+10000 δυστυχώς....:furious3:
άμα είναι να χαλάνε μετά από 3 μήνες ρε γμτ και τσάμπα να τα έδιναν τι να τα κάνεις.....:bigcry:

Μη νομίζεις,είναι και τι θα σου κάτσει.
Εγώ τα έχω λιώσει,παντού μαζί μου τα έχω,βουνά,θάλασσες,κλπ.
Ακόμα περιέργως παίζουν μια χαρά...

Μη νομίζεις,είναι και τι θα σου κάτσει.
Εγώ τα έχω λιώσει,παντού μαζί μου τα έχω,βουνά,θάλασσες,κλπ.
Ακόμα περιέργως παίζουν μια χαρά...

εεε,μάλλον σου έκατσε !!!!! :flipout:

:furious3:

Re: Απάντηση: Re: The incredible Sony MH1 /MH1c!

άμα είναι να χαλάνε μετά από 3 μήνες ρε γμτ και τσάμπα να τα έδιναν τι να τα κάνεις.....:bigcry:
Μήπως έχεις το κουμπάκι πατημένο με δεματικό;

Το "μπλε" που αναφέρω στο ποστ #58.

Καλός συνδυασμός ευλυγισίας, μπάσου και μίνιμαλ μικροφωνισμού.

Το καλύτερο που δεν έχω ακόμη δοκιμάσει (και ούτε πρόκειται με τα Hifiman που έχω μπλέξει :) ) είναι το UP-OCC που αναφέρω στο νήμα των HE-6.

Last edited:
Α ναι με αυτό έχω φτιάξει και εγώ τα τελευταία..
Αστο.. Τεράστια η διαφορά.. Αλλά βαρύ.. Σκέφτομαι να το τροποποιησω λίγο , καταργωντας τελείως το μπεργκερ περίβλημα

Re: Απάντηση: Re: The incredible Sony MH1 /MH1c!

Στην κατηγορία τιμής τους και σε χρήση off limit (με το κουμπακι συνέχεια πατημένο κατά παράβαση)
δεν μπορούμε να ζητάμε περισσότερα από αξιοπιστία
Το γεγονός ότι παίζουν θαυμάσια είναι ήδη εντυπωσιακό
Με ανακαλωδίωση κερδίζουμε ΚΑΙ σε αξιοπιστία !

Βρε παιδιά, το κόλπο με το δεματικό προβαλλόταν από δω μέσα σαν πανάκεια... τώρα το ανακαλύψαμε ότι τα χαλάει; Και, αν αυτό ισχύει (που καθόλου δεν το αμφισβητώ), τότε πάμε στο μέγα θέμα της εργονομίας, όπου παίρνουν μηδέν κατ' εμέ.

Για την ποιότητα του ήχου καμία αντίρρηση, και για την τιμή τους ειδικά σπάνε τα βαθμολογικά κοντέρ. Αλλά δεν είναι μόνο η ποιότητα του ήχου που μετράει, και ειδικά για χρήση στο δρόμο ή στο μετρό, με τα 80-100 dB θορύβου περιβάλλοντος, θα έλεγα ότι η ποιότητα είναι η τελευταία παράμετρος σε βαρύτητα.

Γι' αυτό έγραψα, και ξαναγράφω: όποιος τα θέλει για ακροάσεις στο σπίτι με την ησυχία του, μαζί του 200%. Όποιος τα θέλει για το δρόμο, μακριά.

Οποιος δε θελει να ζυμώσει 40 χρόνια κοσκινιζει.
Εχω δυο.
Εχω ανακαλωδιωσει τρια.
Και περιμένουν άλλα 4 για επέμβαση.
Απο τα δυο που εχω το ένα το ανακαλωδιωμενο ακουω κατα το βράδυ χαλαρά ενω το αλλο μανισιο με ανταπτοράκι το χρησιμοποιω στο δρομο για να απαντω κι ολας.
Προβλημα κανένα πουθενά. Ηχος πανω απο καθε προσδοκία. Αν κάποιος ξερει καλύτερο ακουστικό με 50 ευρω να μας το πει.

Οποιος δε θελει να ζυμώσει 40 χρόνια κοσκινιζει.
Εχω δυο.
Εχω ανακαλωδιωσει τρια.
Και περιμένουν άλλα 4 για επέμβαση.
Απο τα δυο που εχω το ένα το ανακαλωδιωμενο ακουω κατα το βράδυ χαλαρά ενω το αλλο μανισιο με ανταπτοράκι το χρησιμοποιω στο δρομο για να απαντω κι ολας.
Προβλημα κανένα πουθενά. Ηχος πανω απο καθε προσδοκία. Αν κάποιος ξερει καλύτερο ακουστικό με 50 ευρω να μας το πει.
Chief.
Η ποιότητα ήχου τους είναι πέρα από κάθε προσδοκία. Τα έχω συγκρίνει και με τα Focal Spirit One (κατηγορία 200 Ευρώ) και θεωρώ ότι σε σημεία τα ξεπερνούν. Με τα Shure SE215 (επίσης IEM κατηγορία 100 Ευρώ) είναι ισοδύναμα με διαφορές σε σημεία. Τα Shure SE215 όμως είναι πιο δύσχρηστα. Τα έχω συνδυάσει με πλήθος πηγών και το συμπέρασμα είναι το ίδιο.
Τα έχω κάνει δώρο (χρησιμότατο, ποιοτικότατο και πάμφτηνο) σε φίλους και φίλες.
Με το ανταπτοράκι κανένα πρόβλημα. Καλύτερα με το ανταπτοράκι παρά με το δεματικό.

Το πρόβλημα τους όμως είναι που βγαίνουν πολλά κομμάτια ελαττωματικά. Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα το ένα ακουστικό (συνήθως το αριστερό, αλλά όχι απαραίτητα) αρχίζει να παίζει πολύ πιο χαμηλά. Και δεν είναι μόνο θέμα της πλακετούλας ή του καλωδίου.
Μου έχουν χαλάσει ως τώρα μ' αυτό τον τρόπο τρία. Εγώ ο ίδιος χάλασα μόνος μου -κατά λάθος- ένα τέταρτο το MH1-c, το μόνο που δεν είχε παρουσιάσει κανένα πρόβλημα!
Γκαντεμιά! :furious3:

Η δικιά μου εμπειρία με οδηγεί στο εξής: Τα ακουστικά αρχίζουν να στρώνουν μετά τις 8-10 πρώτες ώρες παίξιμο.
Στις 40 ώρες φτάνουν την καλή τους απόδοση. Από 'κει και πέρα όσα είναι να παρουσιάσουν πρόβλημα θα το βγάλουν στις 100 ώρες περίπου.
Αν μετά τις 100 ώρες δεν υπάρξει πρόβλημα, τότε είμαστε εντάξει και τ' απολαμβάνουμε! :firstprize:

Απλή λογική. Τα ακουστικά αποτελούν μία κορυφαία σχεδίαση. Στην τιμή χώμα που βγαίνουν όμως είναι μάλλον απίθανο να γίνεται σοβαρός έλεγχος ποιότητας στην παραγωγή. Αστοχίες υλικών είναι βέβαιο πως θα υπάρχουν και πολλές.
Από την άλλη πλευρά σ' αυτή την τιμή που βγαίνουν, αν τύχουν και κάποια ελαττωματικά, είναι μάλλον περιττό να γκρινιάζουμε και να παραπονιόμαστε.
(Φυσικά αν έχουμε δυνατότητα αντικατάστασης από εγγύηση κλπ, το κάνουμε)...

Εγραψα επειδή ειδα γκρίνια για την ταλιατέλα. Στο κατω κατω στο δρομο σιγα μην ασχοληθούμε μ αυτη.
Ελαττώματα δεν μου ετυχαν.
Πάντως καλύτερα ειναι τα akg 375 του guybrush που ακουσα.
Αλλά κοστίζουν 70 ...

Συνονόματε Supersonic, count yourself lucky και η ειρωνία θα μπορούσε να λείπει. Την ποιότητα ήχου δεν την αμφισβήτησα ποτέ -τη θεωρώ διαστημική για την τιμή των ακουστικών. Απλά, καλό θα είναι οι υποψήφιοι αγοραστές να είναι έτοιμοι για παν ενδεχόμενο, ειδικά τώρα που δεν βρίσκονται στα 9 ευρώ... Απ' ό,τι βλέπω στο ποστ του Μιχάλη, το πρόβλημα με το αριστερό ακουστικό δεν είναι ένα στα τόσα, αλλά αρκετά συχνό, οπότε υπάρχει θέμα.