The incredible Sony MH1 /MH1c!

Eγω ρε παιδια σημερα τα αγορασα και μολις ανεβασω την ενταση απο τη μεση και επανω αρχιζουν και μπουκωνουν και κανουν χαλαει ο ηχος.(iphone 3gs).
Eιναι ελαττωματικα η μαιμου?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

http://warp.gr/sony-ericsson-original-headset-mh1-white.html?ref=bestprice.gr Απο εδω τα πηρα.Αυτα δεν ειναι τα ακουστικα?

Δεματικό στο μεσαίο κουμπί ή αντάπτορα χρησιμοποιείς;;

Μολις τα ξαναδοκιμασα μπουκωνουν οταν τα παω μετα την μεση.Εννοειται οτι ακουω τραγουδια house που εχουν μπασο.Γενικα με μπασο

μάλλον έπεσες σε ελαττωματικο κομμάτι....καλος ο ηχος αλλα απο ποιοτητα....:tdown:

Εχω παραγγείλει και ανταπτορα οποτε θα τα δοκιμασω και με τον ανταπτορα και οτι γινει ας γινει.

Απάντηση: Re: The incredible Sony MH1 /MH1c!

Μολις τα ξαναδοκιμασα μπουκωνουν οταν τα παω μετα την μεση.Εννοειται οτι ακουω τραγουδια house που εχουν μπασο.Γενικα με μπασο

Εγώ θα σου έλεγα να τα ακούσεις και με ένα sansa clip ή κάτι τέτοιο δοκιμαστικά.
Καλό το 3gs,αλλά το καταπίνουν αμάσητο.

Ειδικά με το μπάσο της μουσικής που ακούς,μονίμως στο κλιπάρισμα θα είναι.
Κάνε μια δοκιμή όπου βρεις κάτι σαν αυτό που σου είπα.

Μόνο κατασκευαστικα είναι η διαφορά γιατί σε γειτονικα σιτε διαφορει χρήστες λένε ότι είναι καλύτερα.
Απλώς εγώ ρωτάω εδώ μιας και είναι το μόνο ψαγμενο σιτε στο ήχο.

Έχουν λίγο διαφορετικό ήχο...δεν νομιζω οτι κάποιο υπερέχει. Τα mh1 είναι πιο ατμοσφαιρικά θα έλεγα με μπασο που περνάει ναι στις μεσαίες και έχουν γλυκό ήχο ενω τα xiaomi εχουν πιο σφιχτό μπασο αλλά πιο αδρά πριμα ...θα τα έλεγα πιο ξερά. Όμως και τα δύο είναι εξαιρετικά ακουστικά ειδικα αν αναλογιστεί κανεις και την τιμή τους. Επειδή έχω και τα ie8 δεν νομιζω οτι υπερέχουν τόσο πολυ...ενα κλικ πιο πανω στον ηχοπου ανεβάζει ομως κατακόρυφα την τιμή...

Re: Απάντηση: Re: The incredible Sony MH1 /MH1c!

Tα ακουστικα ηταν σε ενα απλο σακουλακι.Το ξερω οτι βγαινουν και ετσι απλα δεν ειχε το πιαστρακι.Μηπως αυτο λεει κατι?Εχουν παρει και αλλοι φιλοι χωρις να εχει τι πιαστρακι

Τελικά δεν άντεξα καθόλου τα CM Pitch και παρήγγειλα ακόμα ένα ζευγάρι MH1 από εδώ. Με τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής θα κοστίζουν περίπου 24 . Έχω ακόμα ένα που έχει χαλάσει η καλωδίωση από το διαρκές βραχυκύκλωμα της πλακέτας με δεματικό. Μου είχε στείλει ένας συνφορουμίτης το κινητό του για να κανονίσουμε να βρεθούμε να του τα δώσω για ανακαλωδίωση αλλά έχασα το νούμερο. Αν κάποιος μπορεί να του τα στείλω με ταχυδρομείο να τα φτιάξει και έπειτα να μου τα στείλει πίσω με κούριερ και με αντικαταβολή το πόσο θα κοστίσει ας μου στείλει μήνυμα. Επίσης θα ήθελα αν σε κάποιον περισσεύει ένα ανταπτοράκι να μου το πουλήσει για τα νέα που παρήγγειλα μη τα καταστρέψω με δεματικό κι αυτά. Ευχαριστώ.

Παιδιά γιατί αγοράζετε με τόσα χρήματα τα mh1 ενώ μπορείτε κατευθείαν να αγοράσετε αυτά που πείρα και εγώ τα Sony Mh1c που δε χρειάζεται μετατροπές για δούλεψουν.
Ή υπάρχει κάποια διαφορά στον ήχο που από ότι διάβασα δεν υπάρχει;

Απάντηση: Re: The incredible Sony MH1 /MH1c!

Παιδιά γιατί αγοράζετε με τόσα χρήματα τα mh1 ενώ μπορείτε κατευθείαν να αγοράσετε αυτά που πείρα και εγώ τα Sony Mh1c που δε χρειάζεται μετατροπές για δούλεψουν.
Ή υπάρχει κάποια διαφορά στον ήχο που από ότι διάβασα δεν υπάρχει;

Από που τα πήρες για δώσε ένα λινκ.