The incredible Sony MH1 /MH1c!

Βάλε Rockbox και απόλαυσε μουσική (flac). Παίζει όχι απλά δυνατά, σου σπάει τα τύμπανα...

Επίσης να δηλώσεις κατά το setup χώρα Αμερική (... ή κάτι τέτοιο, δεν θυμάμαι), όχι Ευρώπη.
Το ότι είναι refurbished δε σημαίνει ότι έχει πρόβλημα. Το αντίθετο μάλιστα.
Τι ειναι το rockbox?

Μήτσο, μπαίνει αυτό το ροκ-μπόξι και στο iphone ; ουσιαστικά το τηλέφωνο μέσα έχει ένα ipod ...

Απάντηση: Re: The incredible Sony MH1 /MH1c!

Ipod+rockbox+mh1=ενα κλικ κάτω απο το βουβαλι

Το ένα είναι κομπλέ σύστημα και το άλλο ένα κομμάτι μιας αλυσσίδας που οι υπόλοιποι κρίκοι μπορεί να είναι οτιδήποτε. Προφανώς όμως μιλάς για κάτι συγκεκριμένο, δηλαδή για το δικό σου βουβαλοσύστημα.
Δεν έχω ακούσει το σετάκι Ipod+rockbox+mh1 αλλά έχω ακούσει το βουβάλι του Δημητρακούδη στο σύστημα του Panman.
Αν λοιπόν το σετάκι αυτό, δηλ. Ipod+rockbox+mh1, πλησιάζει έστω αυτό που άκουσα, τότε :grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Re: The incredible Sony MH1 /MH1c!

Το ένα είναι κομπλέ σύστημα και το άλλο ένα κομμάτι μιας αλυσσίδας που οι υπόλοιποι κρίκοι μπορεί να είναι οτιδήποτε. Προφανώς όμως μιλάς για κάτι συγκεκριμένο, δηλαδή για το δικό σου βουβαλοσύστημα.
Δεν έχω ακούσει το σετάκι Ipod+rockbox+mh1 αλλά έχω ακούσει το βουβάλι του Δημητρακούδη στο σύστημα του Panman.
Αν λοιπόν το σετάκι αυτό, δηλ. Ipod+rockbox+mh1, πλησιάζει έστω αυτό που άκουσα, τότε :grinning-smiley-043

δεν τίθεται θέμα μεγάλου προβληματισμού ούτε είχα τέτοιο σκοπό.
Και τα δυό είναι πλήρη συστήματα.
Το πρώτο όπως το περιέγραψες Μπάμπη το δε δεύτερο (όταν λέω βουβάλι εννοώ το σύστημα που ακούω) είναι το ίδιο το dac, ο προενισχυτής MBL και τα ακουστικά μου.
Οι διαφορές σε σχέση με του ΔΔ είναι η κάπως απλούστερη κατασκευή με ένα salas για το ίδιο και srpp λάμπα στην έξοδο. Όπως και του ΔΔ με i2s.
Το σύστημα με το ipod είναι υποδεέστερο του βουβαλιού, αλλά τόσο υποδεέστερο όσο χρειάζεται να με κάνει να επιζητώ σε πρώτη ανάγκη να ακούσω το ipod.
Και δεν είναι θέμα απλότητας και ευκολίας γιατί τότε κερδίζει το κινητό μου μέσω των MH1 (και αρκετά κλίκ πιό κάτω) καθώς είναι διαθέσιμη όλη η βιβλιοθήκη παντού στο σπίτι ενώ το ipod πρέπει προηγουμένως να το φορτώσω με αυτά που θα ακούσω.
Η ευκολία στη ζωή είναι μεγάλη προτεραιότητα από μια ηλικία και μετά. (Συνεπώς δεν περιμένω κανέναν να ασπαστεί την ίδια αντίληψη).:antlers:

εν κατακλείδι
Ipod+rockbox+mh1=ενα κλικ κάτω απο το βουβαλι>>>για το δικό μου σύστημα και γούστα

Εδώ και καμμιά ώρα κάνουν διακοπές. Δεν ξέρω αν ειναι από τι iPhone που ζεματαει ή αν τα έπαιξαν. Κάθε λεπτό σα να μη κάνει στιγμιαία επαφή το καλώδιο...

Εδώ και καμμιά ώρα κάνουν διακοπές. Δεν ξέρω αν ειναι από τι iPhone που ζεματαει ή αν τα έπαιξαν. Κάθε λεπτό σα να μη κάνει στιγμιαία επαφή το καλώδιο...

Μάλλον είχατε δίκιο για την κακή φουρνιά...
Το iphone γιατί να ζεματάει;Γενκά απ´την ζέστη ή με την χρήση των ακουστικών;

Μάλλον είχατε δίκιο για την κακή φουρνιά...
Το iphone γιατί να ζεματάει;Γενκά απ´την ζέστη ή με την χρήση των ακουστικών;
Φορτιζε και άκουγα ταυτόχρονα. Δούλευε και όλη μέρα με δυο φορτίσεις ε ζεματαγε. Δε ξέρω τι απο όλα (η φόρτιση, τα ακουστικά, το surfing? ) φταίει. Πάντως στην παραλία και με τα ακουστικά ζεματαει. Ακούω βέβαια πολυ hot μουσικές... :p
Sonus δυστυχώς δεν παίζει άλλη πηγή...

........................
Απλά για να τσεκάρεις και ν' αποκλείσουμε, αν το πρόβλημα προέρχεται από τα ακουστικά ή από αλλού. Δοκίμασε και με κάποιο άλλο κινητό. Δε μπορεί, κάποιο θα βρίσκεται εκεί διαθέσιμο...

Φορτιζε και άκουγα ταυτόχρονα. Δούλευε και όλη μέρα με δυο φορτίσεις ε ζεματαγε. Δε ξέρω τι απο όλα (η φόρτιση, τα ακουστικά, το surfing? ) φταίει. Πάντως στην παραλία και με τα ακουστικά ζεματαει. Ακούω βέβαια πολυ hot μουσικές... :p

Α,οκ κατάλαβα.
Εμένα στην παραλία μέχρι και το θερμομετράκι μου βγάζει στην οθόνη κι αρνείται να λειτουργήσει αν δεν κρυώσει :devil-smiley-029:

Λοιπόν συνάδελφοι update: Καταρχάς το iPhone ζεσταινεται από την ακρόαση. Οι διακοπές μάλλον οφείλονται σε χάσιμο επαφής του καλώδιου. Μακάρι να ειναι αυτό αφού θα γίνει χειρουργείο Σεπτέμβρη για αλλαγή καλώδιου. Οταν πάντως είμαι ακινητος, διακοπές δεν κάνουν. Οταν σερφάρω-χαζευω τραγούδια έχω θέμα. Αυτά.

Μηπως σκαλωνει η επεξεργαστικη ισχυς. ?
Εμενα σε μονοπυρηνο samsung μου το εκανε σε καποια flac οταν προσπαθουσα να ανοιξω ιστοσελιδες στο κινητο ταυτοχρονα.!
Μπορει να λεω και βλακεια τωρα βεβαια...

Σε 4s με mp3 δε νομίζω. Μάλλον (και ευτυχώς) καλώδιο. Πρέπει να ειναι αρκετά ευαίσθητο το πλακέ καλώδιο και η αλήθεια ειναι πως ήταν συνεχώς πεταμένα σε μια τσάντα μπανιου...