The incredible Sony MH1 /MH1c!

Καλύτερο είναι το "απλό" ή το c? Η διαφορά τους? Το μικρόφωνο λειτουργεί για χρήση handsfree?
Εγω πήρα ένα c για hands free ,αλλα να ακούω και μουσική χαλαρά και τα υπόλοιπα τα πήρα απλά για αλλαγή καλωδίου. Πάντως ένα c αξίζει για hands free (έστω και αν πρέπει να φέρνω το μικρόφωνο με το χέρι κοντά στο στόμα για να ακουγομαι).

Ευχαριστώ Μιχάλη!!!
Εκτός από on/off για τις κλήσεις ρυθμιστικό έντασης έχουν;
Έχουν, αλλά λειτουργεί πλήρως μόνο με τα Sony Experia. Στο δικό μου το LG Optimus 5 Android όλα τα κουμπάκια σαν On-Off τα βλέπει.

Μη βιάζεσαι όμως. Έχω και μία άλλη λύση να προτείνω. Μόνη της ή σε συνδυασμό μ' αυτά!

Ποιά; Λίγη υπομονή και θα κάνω μιά μικρή παρουσίαση.
Να κρατήσουμε και το suspence... -bye-

Διαβάζοντας αυτό το θέμα του Σταύρου και τα σχόλια των υπολοίπων έκανα την παραγγελία χωρίς κανένα δισταγμό.
Τα έχω τώρα κανα 2μηνο και είμαι τόσο ικανοποιημένος που ποτέ δε θα πίστευα με μια αγορά κάτω των 20ε.
Είναι απλά απίστευτα, Σταύρο ευχαριστούμε :2thumb22sup:

Το μόνο πρόβλημα για μένα είναι το πλακέ καλώδιο του που δε με βολεύει σε φορητή χρήση, θα του κάνω μια 'επέμβαση' με σκοπό αλλάγή καλωδίου με μαλακότερο. Μόνο για μουσική το θέλω.

Λίγο απογοητευση το δεύτερο σετ που πήρα από τον Άγγλο στο οτι παραήταν μπαλκ.
την πρώτη φορά ειχα πάρει 3 ζεύγη λαστιχάκια τώρα μονο ένα.
Επίσης το σακουλάκι είναι εντελώς χύμα. ..

Απάντηση: Re: The incredible Sony MH1 /MH1c!

Λίγο απογοητευση το δεύτερο σετ που πήρα από τον Άγγλο στο οτι παραήταν μπαλκ.
την πρώτη φορά ειχα πάρει 3 ζεύγη λαστιχάκια τώρα μονο ένα.
Επίσης το σακουλάκι είναι εντελώς χύμα. ..

Ακριβώς αυτό ήθελα να τονίσω και 'γώ,μόλις άνοιξα τον φάκελο,πολύ ''χύμα'' τα ακουστικά απο τον Άγγλο.
Από το λίγο που τα άκουσα απο το λάπτοπ,πρόχειρα,δεν μου άρεσαν στο πώς έπαιξαν,θα επανέλθω όταν θα ασχοληθώ λίγο πιο σοβαρά με διάφορα ηχητικά ακούσματα και πηγές.

στρώνουν πάντως μετά.

εννοείται ότι πρέπει να φιξάρεις το κεντρικό κουμπί.
Αλλιώς ακούς γκαγκάου

στρώνουν πάντως μετά.

εννοείται ότι πρέπει να φιξάρεις το κεντρικό κουμπί.
Αλλιώς ακούς γκαγκάου

Εννοείται,το κρατούσα πρόχειρα πατημένο με το δάκτυλο,θα το φιξάρω μόνιμα και ελπίζω να αποδώσουν αρκετά καλύτερα όταν στρώσουν.

Η ασυμβατότητα των ακουστικών έχει να κάνει με τα δύο (από τα τέσσερα) που βγαίνουν στο επίχρυσο καρφί. Αυτά είναι τα GND και microphone τα οποία είναι reversed στους δύο τύπους (MH1 και MH1c). Περιμένω εντυπώσεις από τυχόν τολμηρούς που θα τα αγοράσουν!

Σταυρο
λες να μπορούμε να αντιστρέψουμε τα δυό καλώδια πάνω στην πλακετίτσα?
ρωτάω επειδή εσύ το άνοιξες και το είδες...

Πολύ δύσκολο Δημήτρη λόγω του ότι τα καλώδια είναι με πολύ λεπτούς κλώνους και με ειδική βαφή για μόνωση του (+) από το (-) σε κάθε κανάλι. Σίγουρα θα προκαλέσεις ζημιά στο καλώδιο (άσχετα αν και έχεις εμπειρία .... Ι2S :flipout:). Η καλύτερη λύση είναι ανακαλωδίωση (προτείνεται μόνο για μουσικόφιλους) και πέταμα του μαμίσιου. Αυτό έκανα και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα έως τώρα. Η πλακετίτσα ευθύνεται επίσης και για τα προβλήματα διακοπής του ενός καναλιού. Έχει και πιο δυναμικό ήχο ...

Re: Απάντηση: Re: The incredible Sony MH1 /MH1c!

Ακριβώς αυτό ήθελα να τονίσω και 'γώ,μόλις άνοιξα τον φάκελο,πολύ ''χύμα'' τα ακουστικά απο τον Άγγλο.
Από το λίγο που τα άκουσα απο το λάπτοπ,πρόχειρα,δεν μου άρεσαν στο πώς έπαιξαν,θα επανέλθω όταν θα ασχοληθώ λίγο πιο σοβαρά με διάφορα ηχητικά ακούσματα και πηγές.

Μη περιμένεις πολλά από το laptop. Η εμπεδηση εξόδου του κυκλώματος εξόδου των ακουστικών πιθανότατα είναι πολύ μεγάλη. Μη ξεχνάς ότι το Sony έχει αντίσταση 15 Ω. Το ακουστικό είναι hi end και χρειάζεται το κάτι παραπάνω σε θέματα οδήγησης...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: The incredible Sony MH1 /MH1c!

Μη περιμένεις πολλά από το laptop. Η εμπεδηση εξόδου του κυκλώματος εξόδου των ακουστικών πιθανότατα είναι πολύ μεγάλη. Μη ξεχνάς ότι το Sony έχει αντίσταση 15 Ω. Το ακουστικό είναι hi end και χρειάζεται το κάτι παραπάνω σε θέματα οδήγησης...

Οκ,κατάλαβα σε ευχαριστώ για την ''διευκρίνηση''.
Η prodigy cube θα μπορέσει να τα οδηγήσει καλύτερα;

Γιατί δεν δοκιμάζεις?

Πράγματι μετά από ακροάσεις,χθές και σήμερα,τα ακουστικά ακούγονται θαυμάσια στα αυτιά μου απο την prodigy cube και είναι στο στρώσιμο ακόμη.
Και απ' το λαπτοπ ακούγονται καλά,ίσως την πρώτη φορά να ήμουν πολύ βιαστικός και να μην τα ''δούλεψα'' σωστά.
Ευχαριστώ και 'γώ τον φίλο Σταύρο που μας τα ''ανακάλυψε'' και επι της ευκαιρίας Χρόνια του Πολλά για την ονομαστική του εορτή.