The incredible Sony MH1 /MH1c!

Και μία λεπτομέρεια: ακούω τόσο με φορητή ιδιοκατασκευή τύπου Ο2 (μοναδιαίου κέρδους), όσο και με παρόμοια ιδιοκατασκευή που ενσωμάτωσα εντός του κυρίως προενισχυτή μου (ΜΤΖ ΟΡΑ 627).
Η φορητή κατασκευή με τις μπαταρίες έχει χειρότερες επιδόσεις από τον ενσωματωμένο στον προενισχυτή και αυτό φαίνεται κυρίως στις υψηλές εντάσεις όπου υπάρχει το γνωστό άδειασμα του ήχου.
Όπως και να το κάνουμε, 13 Ω είναι αυτά, σκεφτείτε ότι λίγο ακόμη πιο κάτω και θα είχαμε συμπεριφορά ηχείου.:2thumb22sup:

Τα ακουστικακια αυτα εχουν πολυ καλη διαφανεια.Υπαρχει μια καθαροτητα που δινει ωραια,ελκυστικη μουσικοτητα,χωρις να τσιριζουν.
Εγω παλευω ακομα να βρω τη καλη τοποθετηση στα αυτια.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: The incredible Sony MH1 /MH1c!

Τάσο, δεν είναι μόνον η απόλυτη στάθμη το ζητούμενο (όντως στο τέρμα έχεις στάθμες έως και υπερβολικά δυνατές) αλλά και το πως 'γεμίζει' το άκουσμα, με όγκο /σώματα ... και αυτό δεν επιτυγχάνεται δυστυχώς με τα ενισχυτικά στάδια των κινητών ... με αυτά έχεις ένταση -ίσως και απαγορευτική για την υγεία των αυτιών σου- αλλά ''άδειο'' και κάπως κούφιο άκουσμα ... εκεί φάινεται η διαφορά με ένα καλό ενισχυτή ...

Τα γνωρίζω και κατανοώ αυτά, απλά ρώτησα πόσο δυνατά ακούγεται με το S4. Με το κινητό μου στην ένταση τουλάχιστον δεν έχω πρόβλημα, συνήθως την κατεβάζω 2-3 κλικ. Παίζουν τάξεις μεγέθους καλύτερα και πιο γεμάτα από τις ψείρες που έχω δοκιμάσει, έστω κι έτσι, και προσωπικώς ήδη αυτό μου αρκεί. Τα επιπλέον ζευγάρια (...... 4-1=3) θα τα έχω για οικιακή χρήση.... δυστυχώς λόγω πάχους βύσματος δεν ταιριάζουν στους αντάπτορες (με εσοχή) που έχω. Θα αρχίσω τις δοκιμές από την έξοδο του προ μου (Luxman C-03) που δεν έχει καθόλου άσχημη οδήγηση.

Και μία λεπτομέρεια: ακούω τόσο με φορητή ιδιοκατασκευή τύπου Ο2 (μοναδιαίου κέρδους), όσο και με παρόμοια ιδιοκατασκευή που ενσωμάτωσα εντός του κυρίως προενισχυτή μου (ΜΤΖ ΟΡΑ 627).
Η φορητή κατασκευή με τις μπαταρίες έχει χειρότερες επιδόσεις από τον ενσωματωμένο στον προενισχυτή και αυτό φαίνεται κυρίως στις υψηλές εντάσεις όπου υπάρχει το γνωστό άδειασμα του ήχου.
Όπως και να το κάνουμε, 13 Ω είναι αυτά, σκεφτείτε ότι λίγο ακόμη πιο κάτω και θα είχαμε συμπεριφορά ηχείου.:2thumb22sup:
Άσχετο αλλά και σχετικό... στον consumer Ο2 (εγώ έχω της JDS Labs) αν αφαιρεθούν οι μπαταρίες και παίζει με το πακάκι μόνο τότε ΙΜΟ παίζει πιο καλά!!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: The incredible Sony MH1 /MH1c!

Τα γνωρίζω και κατανοώ αυτά, απλά ρώτησα πόσο δυνατά ακούγεται με το S4. Με το κινητό μου στην ένταση τουλάχιστον δεν έχω πρόβλημα, συνήθως την κατεβάζω 2-3 κλικ. Παίζουν τάξεις μεγέθους καλύτερα και πιο γεμάτα από τις ψείρες που έχω δοκιμάσει, έστω κι έτσι, και προσωπικώς ήδη αυτό μου αρκεί. Τα επιπλέον ζευγάρια (...... 4-1=3) θα τα έχω για οικιακή χρήση.... δυστυχώς λόγω πάχους βύσματος δεν ταιριάζουν στους αντάπτορες (με εσοχή) που έχω. Θα αρχίσω τις δοκιμές από την έξοδο του προ μου (Luxman C-03) που δεν έχει καθόλου άσχημη οδήγηση.

στο τέρμα παίζουν δυνατά ... τον προ σου τον είχα και γω με τον αντίστοιχο τελικό ... προ αμνημονεύτων χρόνων ... ωραίες εποχές ..

Ας μας ξεκαθαρίσει κάποιος το θέμα της διαφορετικης απόκρισης απλου και c

Ξαναδιαβαζοντας το αρθρο mh1-mh1c μαλλον δεν καταλαβα καλα.! (??????)
Τελικα το Mh1c που το δειχνει σε ενα sample οπως και το mh1 και στο αλλο sample με 8db παραπανω χαμηλες, το λιγοτερο μπασωμενο δεν ηταν τελικα μοντιφια, απλα αλλο σετ ακουστικου ή μετρησης. ?

Αρα και τα hm1/hm1c βγαζουν το ιδιο μπασο τελικα. ?

Απάντηση: Re: The incredible Sony MH1 /MH1c!

@warewolf73
Σταμάτα να το ψειρίζεις, βρε! :laugh:
Κάνε καμμιά ακροασούλα, έτσι, χαλαρά, να το ευχαριστηθείς... :music-smiley-005:

Ψειρες πηρα και δεν θα τις ψειρισω. ? :Banane0:
ΑΚΟΜΑ στρωνουν επανω στον 02.
Δεν μπορω να κανω ακροαση, δεν φτανει το καλωδιο απο τον Ο2. Μετα το σφαξιμο... :p

Ασε με να γραφω και τιποτα να σας ζαλιζω και λιγο.
Με κυνηγα ο χατζηγεωργιου απο τους προβολεις αμα με κυνηγησετε και απο εδω που θα παω. ? :flipout:

Re: Απάντηση: Re: The incredible Sony MH1 /MH1c!

Με μία καρτούλα 32 GB στο κινητό γίνονται καλός σύντροφος!

..............................
Ασε με να γραφω και τιποτα να σας ζαλιζω και λιγο.
Με κυνηγα ο χατζηγεωργιου απο τους προβολεις αμα με κυνηγησετε και απο εδω που θα παω. ? :flipout:
Αγάλι-αγάλι, σιγά-σιγά, θα σε φέρουμε στο Hi-End! :cool:

Παρέλαβα!

Το καλό ειναι οτι αν και σε bulk , εχουν μεσα ολα τα earpads κτλ ...

Το κακό ειναι οτι τελικά ειναι τα mh1 και οχι τα mh1c.

Δεν τους εχω πάρει τηλ ακόμα , αν και δεν ξέρω αν εχει νόημα σε αυτη τη τιμή.(με ενδιαφέρουν σαν ακουστικά και οχι τόσο σαν hands free)

Με τα mh1 πρέπει να πατήσω το μεσαίο κουμπί διαρκώς για να βγάζουν μπάσο?Οταν δεν το πατάω ακουγεται ρηχός ο ηχος...

Εχτες δεν αντεξα και εβαλα τα ακουστικα στο κινητο ξαπλωνοντας. Σχεδον ξημερωθηκα ακουγοντας ασταματητα.
Το πρωι κοντεψαν να με βρουν πνιγμενο απο την ταλιατελα.

Αν και το κινητο μου δεν εχει καλο ηχο, ακουσα μια εκταση μπασου και διαχωρισμο οργανων που μου εκανε εντυπωση.

Παντως τα ακουστικα ευνοουνται πολυ απο ενισχυτη ακουστικων, σε συγκριση με το google nexus s που τα δοκιμασα. Ο ηχος απο τον Ο2 πιο κρυσταλινος, πιο μεγαλυτερη διαφανεια, ελεγχο, ενταση κλπ.

Παρέλαβα!

Το καλό ειναι οτι αν και σε bulk , εχουν μεσα ολα τα earpads κτλ ...

Το κακό ειναι οτι τελικά ειναι τα mh1 και οχι τα mh1c.

Δεν τους εχω πάρει τηλ ακόμα , αν και δεν ξέρω αν εχει νόημα σε αυτη τη τιμή.(με ενδιαφέρουν σαν ακουστικά και οχι τόσο σαν hands free)

Με τα mh1 πρέπει να πατήσω το μεσαίο κουμπί διαρκώς για να βγάζουν μπάσο?Οταν δεν το πατάω ακουγεται ρηχός ο ηχος...

πάρε ένα ανταπτοράκι

Μήπως έχει ακούσει κάποιος αυτά τα UE (Ultimate Ears) να μας πεί τι λένε σε σχέση με τα MC1c;

B001DCBBHK_10vi_Contents.jpg