The incredible Sony MH1 /MH1c!

Απάντηση: Re: The incredible Sony MH1 /MH1c!

Τελικά η ανακαλωδίωση πέτυχε και τα ακουστικά απαλλαγμένα πια από την ταλιατέλα και τα ''κουμπάκια'',στρώνουν με ροκιές πάνω σε ένα παλιό κινητό Nokia.

Στις φωτο που ποσταρες, ειναι τα ανακαλωδιωμενα. ? Αν και βλεπω κατι σαν θερμοσυστελλομενο στα drives, το υπολοιπο μηκος μοιαζει με ταλιατελα. Το αφαιρεσες εξ'ολοκληρου. ?

Επισης το σημαντικο: στο σημειο που εμεινε ταλιατελα με το θερμοσυστελομενο, η ακαμψια ή το βαρος εκει, μηπως επηρεαζουν την τοποθετηση του ακουστικου στο αυτι. ? Τεινουν να στο βγαλουν απο το αυτι. ?

Αν η σφαγή γίνει στο μήκος μέχρι τα ρυθμιστικά έντασης και τα ακουστικά τοποθετηθούν γύρω από το αυτί, το ανακαλωδιωμένο και πλήρως συμμετρικό ΜΗ1 δεν έχει πλέον τα "μαμίσια" προβλήματα.

Στις φωτο που ποσταρες, ειναι τα ανακαλωδιωμενα. ? Αν και βλεπω κατι σαν θερμοσυστελλομενο στα drives, το υπολοιπο μηκος μοιαζει με ταλιατελα. Το αφαιρεσες εξ'ολοκληρου. ?

Επισης το σημαντικο: στο σημειο που εμεινε ταλιατελα με το θερμοσυστελομενο, η ακαμψια ή το βαρος εκει, μηπως επηρεαζουν την τοποθετηση του ακουστικου στο αυτι. ? Τεινουν να στο βγαλουν απο το αυτι. ?

Στην φωτό είναι τα ανακαλωδιωμένα.
Δεν έχω αφαιρέσει την ταλιατέλα εξ' ολοκλήρου,έχει μείνει λίγο απ' αυτή και υπάρχει θερμοσυστελόμενο για να καλύψει και να προστατέψει τις κολλήσεις.
Στο σημείο αυτό όντως γίνεται πιο δύσκαμπτο το καλώδιο και βολεύει περισσότερο η τοποθέτηση πίσω από τα αυτιά και μετά από πάνω να μπούν στον ακουστικό πόρο.

Αρα μετα την end to end ανακαλωδιωση, η προτιμοτερη (αν δεν πιανουν τα χερια μας) ειναι να κοπει η ταλιατελα 5-10 ποντους (ισως και εκει ακριβως που θα αφαιρεθει η πλακετα) και να ματιστει απο εκει και κατω με ενα καλωδιο.!
Μοιαζει η καλυτερη λυση για να μην προκληθει ζημια στην καμπινα των drives απο απροσεξια.!

Ισως ολο το μηκος της ταλιατελας απο το ακουστικο μεχρι την πλακετα ΠΡΕΠΕΙ να κρατηθει, γιατι δοκιμαζοντας το τωρα, η πλακετα πεφτει ΠΙΣΩ απο το αυτι οταν γυρναω το καλωδιο.

Αν κοπει η ταλιατελα3-5 ποντους απο το ακουστικο, υπαρχει κινδυνος το θερμοσυστελομενο να κατσει ακριβως επανω ή σχεδον πισω απο το πτερυγιο του αυτιου και σαν κοκκαλο , να μην λυγισει.

Καλο ειναι η ταλιατελα να εχει ολοκληρωσει τον κυκλο του πτερυγιου του αυτιου και απο πισω στο κατω μερος, να ξεκινα το θερμοσυστελομενο.!

Αρα μετα την end to end ανακαλωδιωση, η προτιμοτερη (αν δεν πιανουν τα χερια μας) ειναι να κοπει η ταλιατελα 5-10 ποντους (ισως και εκει ακριβως που θα αφαιρεθει η πλακετα) και να ματιστει απο εκει και κατω με ενα καλωδιο.!
Μοιαζει η καλυτερη λυση για να μην προκληθει ζημια στην καμπινα των drives απο απροσεξια.!

Ισως ολο το μηκος της ταλιατελας απο το ακουστικο μεχρι την πλακετα ΠΡΕΠΕΙ να κρατηθει, γιατι δοκιμαζοντας το τωρα, η πλακετα πεφτει ΠΙΣΩ απο το αυτι οταν γυρναω το καλωδιο.

Αν κοπει η ταλιατελα3-5 ποντους απο το ακουστικο, υπαρχει κινδυνος το θερμοσυστελομενο να κατσει ακριβως επανω ή σχεδον πισω απο το πτερυγιο του αυτιου και σαν κοκκαλο , να μην λυγισει.

Καλο ειναι η ταλιατελα να εχει ολοκληρωσει τον κυκλο του πτερυγιου του αυτιου και απο πισω στο κατω μερος, να ξεκινα το θερμοσυστελομενο.!

Δίκιο έχεις και 'γώ για κεί το ξεκίνησα αλλά κόψε-κόψε κόντειναν αρκετά,πάντως όπως ανέφερα και στο προηγούμενο post αν μπούν γύρω από τα αυτιά δεν ενοχλεί η ένωση,τουλάχιστον στο μήκος που έχουν τα δικά μου ανακαλωδιωμένα sony.

Αρχιστε να ριχνετε και καμια προταση καλωδιου. (να το βρισκουμε στα ντοπια μερη, οχι εξωτερικο)
Ευκαμπτο, ελαφρυ και λεπτο και να παιζει σωστα ηχητικα.!
Οχι με 100 ευρω το μετρο, :Banane0: γιατι εχω σκοπο να φτιαξω εναμιση μετρο που θα κανει προεκταση με αλλα δυο μετρα που θα μπαινοβγαινουν με θηλυκο κονεκτορα.
Δυστυχως ο Ο2 ενισχυτης ειναι στα 3-3,5 μετρα μακρια απο τη θεση ακροασης στον καναπε και δεν δυναται να μετακινηθει.!

Τα θελω για να ακουω και ταινιες, οχι μονο για το κινητο.! (βασικα κατα 80% θα παιζουν απο το htpc με τον Ο2)

Ξέρω, θέλεις τοπική αγορά. Αλλά, προτείνω αυτό:
http://www.ebay.ie/itm/251269974900?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

Μόλις το (ξανα)αγόρασα. Είχα ψωνίσει παλαιότερα για την ανακαλωδίωση των HD650.
Είναι 10μετρο που σημαίνει 4χ2.5 μ (2 ζευγάρια, ένα ανά κανάλι), που είναι τατάμ.
Δοκιμασμένο. Έχει ελάχιστο μικροφωνισμό. Θα κατασκευαστεί γυμνό, χωρίς sleeve.

Απ' ότι βλέπω είναι τα MH1c!! Αν θυμάμαι καλά είναι πλήρως συμβατά με όλα τα νέα κινητά, συμπεριλαμβανομένου του S3.
Μεγάλη ευκαιρία μιας και στο ebay δεν τα βρίσκεις κάτω από 40 .

Γμτ, σήμερα παρέλαβα το galaxy S4 και τόση ώρα ασχολούμαι με τις ρυθμίσεις του ... το κακό είναι πως έβαλα και τα δύο ζεύγη μου (και το απλό και το c) και δεν έχω ήχο από κανένα ... είμαι λίγο πτώμα τώρα, ελπίζω αύριο να το τακτοποιήσω ...

Σταυρο:

Δεν μπορω να κανω παραγγελια με καρτα απο εξωτερικο αυτη την εποχη, για αυτο ηθελα καποιο ντοπιο.
Ευχαριστω παντως.

vadergr:

αντιγραφω απο ξενο forum¨ " They work great with the S3. The play/pause and volume buttons work with the media player,....

Προφανως ισως δεν δουλευει η εξτρα λειτουργια που κρατας πατημενο το mic και κανει trackID καθως και ηχογραφιση.
(απο οσο αναφερει το e-shop οσον αφορα τις εξτρα λειτουργιες του ακουστικου)

Δημοκηδης:

Πολυ δυσαρεστο αυτο για το samsung s4, μιας και εριξα ιδρωτα να πεισω φιλο που προκειται να παρει και αυτος το s4 , να παει να αγορασει το mh1C. Τωρα με φοβισες, μην τον παρω στο λαιμο μου, γιατι το θελει απαραιτητα τις hands free λειτουργιες. Φτιαξτο γρηγορα και δωσε feedback.! :Banane0:

για ποιον λογο να μην βγαζουν καθολου ηχο στο s4?Να πεις οτι δεν δουλευε μικροφωνο ή κάποια κουμπάκια, να το καταλάβω...

Είχα πάρει τα ΜΗ1, τώρα χτύπησα και ένα ζευγάρι MH1c. Σε τέτοια τιμή, πως να αντισταθώ;
Μισή ώρα προσπαθούσα να μπω στη σελίδα τους χθες, μήπως πλακώσατε όλοι μαζί και κατέρρευσε το σύστημα; ;)

Ως αιώνια αναβλητικός Ταύρος, ακόμα δεν ασχολήθηκα με το "δέσιμο" των ΜΗ1 για να παίζουν σωστά.

με το Samsung Galaxy S3, τα C παιζουν αψογα!

Τα παρηγγειλα κι εγω ,πραγματι η τιμη είναι προκληση, για το s3 οποτε ευχαριστουμε για το feedback. Εχω ήδη και 2 ζευγαρια απο τα mh1 αλλα ήθελα να λειτουργουν κι ως handsfree οποτε εκμεταλλευτηκα την ευκαιρια.

Άλλο ένα ζευγάρι ΜΗ1c στο καλάθι. Τα άλλα δύο MH1 που παρήγγειλα έφτασαν την Παρασκευή αλλά δεν πρόλαβα να τα παραλάβω και προφανώς είναι και αυτά που θα θυσιαστούν.