The incredible Sony MH1 /MH1c!

http://handtokey.blogspot.gr/2013/11/converting-omtp-headphone-to-standard.html
εδώ δείχνει πως μετατρέπεις το κουτάκι με τα κοντρόλς ωστε να παίζουν audio απο κάθε πηγή...
ρωτά τώρα εγω.. αν αλλάξουμε θέση στα καλώδια μικροφώνου και γείωσης θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως hands free, έστω και χωρίς κοντρόλς;
δείτε τις φωτό..
IMG_4700.JPG

trs.jpg

σε αυτήν απλά ενώνει τις κολλήσεις ωστε να λειτουργεί σαν απλό ακουστικό αν αντι να τις ενώσουμε τις αντιστρέψουμε;
IMG_4708.jpg

Αλλά με την σύνδεση του μικροφώνου με το αλλαγμένο καλώδιο τι θα γίνει;;

Last edited:
Μόλις δοκίμασα το ανταπτοράκι turbo x
Στο samsung s3 το ακουστικο λειτουργεί χωρίς πρόβλημα και δέχεται και απαντά σρ κλήσεις ρυθμίζει ενταση και κάνει stop pause.
Αρα δεν χρειάζεται επέμβαση στο κύκλωμα.
Αρα παραγγέλνω τριτο και ενα θα μείνει ως εχει και δυο πανε για σφάξιμο

Μήπως θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί αυτό;
Προορίζεται για αναβάθμιση των Shure, γιατί όχι και των Sony;

$(KGrHqJHJEEFJcHm84R2BS,JjLFQMg~~60_1.JPG

Επίσης με κατάλληλες μετατροπές και το γνήσιο.

71%2B6TSPOtaL._SL1500_.jpg
Τα πρώτα τα βλέπω βαριά. Τα Shure δεν πρέπει να έχουν τις ίδιες απαιτήσεις από το καλώδιο όπως τα ΜΗ1.

Μήπως θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί αυτό;
Προορίζεται για αναβάθμιση των Shure, γιατί όχι και των Sony;

$(KGrHqJHJEEFJcHm84R2BS,JjLFQMg~~60_1.JPG

Επίσης με κατάλληλες μετατροπές και το γνήσιο.

71%2B6TSPOtaL._SL1500_.jpg

Εσυ είσαι πολύ γκραν λεμε.
Το δεύτερο κάνει όσο τρία ζευγάρια άσε το πρώτο κάνει οσο ολο το στοκ του e shop

Να και τα δικά μου με καλώδιο από παλαιότερα ακουστικά sony.
x8x6.jpg

Εχω τουλάχιστον πεντε που είναι πολυ μαλακά μετα απο χρόνια και φαίνονται ποιοτικά. Συνήθως σκληραίνουν.
Παιρνω θερμοσυστελομενο και σπο βδομάδα σφαγή

Απάντηση: Re: The incredible Sony MH1 /MH1c!

σε αυτήν απλά ενώνει τις κολλήσεις ωστε να λειτουργεί σαν απλό ακουστικό αν αντι να τις ενώσουμε τις αντιστρέψουμε;

Εγω ετσι το εχω κανει για να μην χρειαζομαι δεματικο να παταει το κουμπι.
Και να αντιστρεψεις τα καλωδια δεν αλλαζει κατι.
Λογικα όλες οι ενωσεις πρεπει να ειναι στο αλλο σημειο, στο σταυροδρόμι που ενωνεται και το αλλο καλωδιο.
Εκει λογικα πρεπει να κανεις την αλλαγη ground με Mic.
Για να μην το χαλασω λοιπον, παρηγγειλα αυτο απο το ebay

http://www.ebay.com/itm/251385571677?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

Μόλις δοκίμασα το ανταπτοράκι turbo x
Στο samsung s3 το ακουστικο λειτουργεί χωρίς πρόβλημα και δέχεται και απαντά σρ κλήσεις ρυθμίζει ενταση και κάνει stop pause.
Αρα δεν χρειάζεται επέμβαση στο κύκλωμα.
Αρα παραγγέλνω τριτο και ενα θα μείνει ως εχει και δυο πανε για σφάξιμο

Μιας και εβαλες ανταπτορα για πες: Tα λεγομενα του post #347 ισχυουν. ?

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/104242-The-incredible-Sony-MH1-MH1c!?p=1056947481&viewfull=1#post1056947481

Δεν πήγα τοσο μακριά.
Ανέφερα απλώς οτι λειτουργεί α προβληματιστα και αποφάσισα να εχω ενα μαζί μου καθημερινά αντι των υποδεέστερων samsung.
Ασε που μου μπηκαν ιδέες να διώξω την ταλιατελα κσι να κρατήσω το κυκλωμα

Τελικά δεν άντεξα στον πειρασμό και ''χτύπησα'' και τρίτο ακουστικό,γιατί το δεύτερο ήδη έχει μπεί στο χειρουργείο και δεν είμαι σίγουρος αν βγεί σώο και αβλαβή!
Μόλις τελειώσει η εγχείρηση και επιζήσει ο ασθενής θα πέσουν και οι σχετικές φωτό,αλλά από 'βδομάδα.:Banane0:

Τελικά η ανακαλωδίωση πέτυχε και τα ακουστικά απαλλαγμένα πια από την ταλιατέλα και τα ''κουμπάκια'',στρώνουν με ροκιές πάνω σε ένα παλιό κινητό Nokia.
Μπορώ να πώ ότι με παίδεψαν αρκετά μέχρι να πάρω το ''κολλάει'' με τις κολλήσεις πάνω στα πολύ ψιλά καλωδιάκια της ταλιατέλας και μέχρι να το πετύχω όπως ήθελα τα κόλλησα και τα ξεκόλλησα αρκετές φορές,κονταίνοντας το πλακέ καλώδιο αρκετά έτσι ώστε έμειναν τελικά 3-4 πόντοι.
Πάντως άξιζε τον κόπο γιατί αν και άστρωτα μου φάνηκαν λίγο πιό σωστά στις μεσουψηλές συχνότητες,απο το λίγο που τα άκουσα,σε σύγκριση με το πρώτο ζευγάρι που έχει πάρει η κόρη μου.
Όταν στρώσουν καλά θα επανέλθω με περισσότερες εντυπώσεις.
Επίσης σήμερα πήγα και πήρα και το τρίτο ζευγάρι που είχα παραγγείλει με την προσφορά από το e-shop και που θα το έχω back-up για παν ενδεχόμενο που είχε και δύο σακουλάκια με σιλικόνες πράσινες και μαύρες.
Και οι σχετικές φωτό :View attachment 98298View attachment 98299View attachment 98300View attachment 98302View attachment 98303

Ενώ ακούτε από τα αγαπημένα σας ακουστικά, δείτε ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ το παρακάτω βίντεο και πείτε μου αν έχετε ξαναδεί κάτι παρόμοιο!!! Μετράω $10Μ+ εκεί μέσα.

Μουσική συνοδεία: Philip Glass

http://www.youtube.com/watch?v=UPKG57NHJic

:SFGSFGSF:
Οκ,το χαμηλό του είναι για φόβο...
Θα το βάλω και στα ηχεία να δω!

*Εδώ σε καλύτερη ποιότητα.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Last edited: