The incredible Sony MH1 /MH1c!

Re: Απάντηση: Re: The incredible Sony MH1 /MH1c!

Εγω το βρηκα οταν αδειασα τα δυο ασπρα σακουλακια που ειχαν τις σιλικονες, εκει μεσα ηταν. Εψαξες καλα. ?
Και η κεντρικη ζελατινα που τα περιειχε ολα ηταν σφραγισμενη.

ουπς σωστόοος
δεν ασχολήθηκα με τα μαύρα και δεν το είχα δει... ναι σφραγισμένη ήταν αλλά θεώρησα πως μπορεί και τις "φτιάχνουν" στο μαγαζί... χε χε!!!
 
Ετούτο εδώ λέει ο ClieOS στο πρώτο ποστ πως κάνει μετατροπή και μπορεί να παιξει και ως κανονικό hands free σε όλα τα κινητά ή δεν κατάλαβα καλά;
Στην παράγραφο "Variation and confusion"
 
Αυτό ετοιμαζόμουν να γραψω .
Αυτη τη στιγμή εχω το δεύτερο ζευγάρι για στρώσιμο πανω στον ενισχυτή μεσω ανταπτορα σε μεγάλο καρφι και παίζουν χωρίς πάτημα του μεσσαιου κουμπιού
 
Απάντηση: Re: The incredible Sony MH1 /MH1c!

Αυτό ετοιμαζόμουν να γραψω .
Αυτη τη στιγμή εχω το δεύτερο ζευγάρι για στρώσιμο πανω στον ενισχυτή μεσω ανταπτορα σε μεγάλο καρφι και παίζουν χωρίς πάτημα του μεσσαιου κουμπιού

Κι εγώ τα ίδια,με αντάπτορα επάνω στην EMU.

(Δηλαδή αν κάνουμε τούμπα τα δυο καλώδια θα δουλέψει κανονικά και χωρίς αντάπτορα,έτσι;Αυτό δεν κάνει εκείνο το μικρό καρφάκι;Για το iPhone εννοώ,) )
 
Last edited:
Δηλαδη κανει ο οποιοσδηποτε ανταπτορας απο 4 σε 3 πολους. ? Και απο τη στιγμη που μπηκε δεματικο τι κερδιζουμε παραπανω. ? Και ο ανταπτορας (οσο και το δεματικο) μαλλον βραχυκυκλωνει τους δυο πολους γειωσης & μικροφωνου.

Μηπως θα ηταν καλυτερο ηχητικα να βγει Off εντελως ο παραγοντας μικροφωνο. ? Να μην πηγαινει καθολου το σημα επανω του. ? Μηπως και αυτος ειναι ενας λογος που παιζει καλυτερα χωρις την πλακετα. ?
 
Θεωρητικά ότι είναι στο δρόμο του σήματος είναι κακό.
Αλλά το μεγαλύτερο κακό είναι η ταλιατελα
 
O Σταυρος ειπε οτι για την αλλαγη end to end στο καλωδιο, φευγει μερος του θαλαμου και χανεται μπασο καπου 3db.
Εγω δεν θα ηθελα να το χασω αυτο το μπασο.

Αν δεν κανω ανακαλωδιωση end to end, αλλα κρατησω 2-3 εκατοστα ταλιατερα κοντα στα drives για να ματισω νεο καλωδιο χωρις πλακετα, θα καταφερω τιποτα στον ηχο, ή η ταλιατελα που θα εχει παραμεινει, αρκει για να κανει τη ζημια. ?
 
Κσι όταν έλεγα μεγαλύτερο κακό δεν εννοούσα το ηλεκτρικό της χαρακτήρα αλλά τον μηχανικό
 
ρε παιδιά απο τις 9 παρά που ήρθα στο σπιτι απο το ι-σοπ δεν τα έχω βγάλει... αν εξαιρέσεις οτι δεν έχω συνηθίσει να φοράω iems και μου φαίνεται λίγο κάπως η αισθηση δεν υπάρχουν.. που να στρώσουν κιόλας!
δοκιμάζω και κάτι διπλά eartips που έχω απο κάτι άλλα με ενδιαφέροντα αποτελέσματα!
επίσης έκλεισα για δοκιμή την εκτόνωση των μπάσων με λίγο σελοτεϊπ πρόχειρα, όπως προτείνει και στο πιο πάνω λινκ και μάλλον το προτιμώ έτσι... θα δειξει και με το στρώσιμο!!!
 
Τι να πω και εγω που το καλωδιο τους δεν φτανει στον Ο2, και εχω παει με ενα σκαμπω κοντα του και εχω καμπουριασει. ? :flipout:
 
Σαν πρωτη εντυπωση κι αφου εκοψα (μη βαρατε) λιγο χαμηλομεσαιες με το eq του foobar για δοκιμη, συνεχιζω να διακρινω μια εμφαση καπου ψηλα.! Μαλλον πανω απο τα 10khz αλλα δεν ξερω που.
Τα philips fidelio x1 κοβουν αρκετα εκει πανω και ενω τα sony μου φαινονται πιο πριματα και αναλυτικα εκει, ταυτοχρονα υπαρχει μια εμφαση που με ενοχλει λιγακι. Σαν αρκετα παραπανω απο το κανονικο σε σταθμη.
Ευτυχως δεν τσιριζουν, δεν ξυνουν για αυτο και δεν ενοχλουν, παρα μονο τονικα δεν μου καθονται καλα.

Να αναφερω εδω οτι λογω πτωσης ακοης που εχω απο τις μεσαιες και πανω, ουτε με τα ηχεια στο σπιτι, ουτε με τα philips fidelio x1 ακουγα πραγματα στις επανω συχνοτητες που ακουσα με τα sony.

Για αυτο και πιστευω οτι καπου ειναι πιο πολυ ανεβασμενα απο οσο πρεπει στο φασμα ψηλα.!

Να επαναλαβω οτι οσοι κατοχοι μεχρι τωρα εγραψαν καλα λογια για αυτα τα ακουστικα, ειχαν απολυτο δικιο.
Καπως να κοπουν οι μεσοχαμηλες και καποιο σημειο ψηλα και τα ακουστικα ειναι διαμαντακι.
Μπορω καλλιστα να ακουω με αυτα τα παντα, ειδικα ακουστικη μουσικη.!
Για την τιμη τους, δεν το περιμενα με τιποτα.! Καλοριζικα σε ολους μας.!
 
Μια εντυπωση οτι εχουν μια μικρη εμφαση καπου υψηλα την ακουω και'γω αλλα ειναι οκ,δε ξυριζουν και εχουν ωραια αποδοση.
Καποιες φορες και στα μεσαια οπως ειπες σε προηγουμενο ποστ ενιωσα οτι ισως ειναι λιγο λεπτοτερα απ'οτι θα ηθελα,αλλα παιζει να φταιει μαλλον η εφαρμογη,γιατι τωρα που τα ξανακουω με το τραγουδι που μου φανηκε αυτο,ειναι οκ,που προσεξα πιο πολυ πως να τα βαλω.
Μου δινουν παντως μια ελαφρια εντυπωση ενος αποτελεσματος V shaped συχνοτικως,με λιγακι ανεβασμενα μπασα και πριμα-να μιλησω λιγο χονδρικως(οχι ομως σε μεγαλο βαθμο) τωρα που ειναι αστρωτα.
Η αισθηση του Imaging και ο αερας ειναι ωραια με καλο βαθος,και η λεπτομερεια σωστη.Επισης σα χροια μου ακουγονται σωστα και φυσικα.Οντως παιζουν ωραια για τα λεφτα τους.
Ειναι καλα ηχητικως δεν ειμαι σιγουρος ομως αν συνηθισω την εφαρμογη τους,η οποια με ενοχλει καπως.Δε ξερω αν βρουν τη θεση τους αναμεσα στα αλλα μοντελα που εχω λογω του θεματος της ανεσης.Ειναι ενα σημαντικο θεμα η ανεση στα ακουστικα.
Τωρα τα φοραω κανα 20λεπτο και ειμαι απλως οκ σαν ανεση,ισως ειναι και θεμα συνηθειας.
Θα τους δωσω λιγακι χρονο επειδη παιζουν καλα μουσικη.
Για 8.90 παντως και τετοιος ηχος ηταν μεγαλη ευκαιρια.
 
Re: Απάντηση: Re: The incredible Sony MH1 /MH1c!

20 Ιανουαρίου έχω γενέθλια.
Κι αν κόβει το μάτι μου,εκείνα τα πίσω χωράνε ακριβώς εδώ μέσα,μένει και χώρος να βάλω ένα σκαμνί να κάθομαι.
Λέω εγώ τώρα...

Άκουσέ τα τουλάχιστον:

http://www.youtube.com/watch?v=y-JfHjn9LC4&list=PLXwg5qlIVA-XiwCQnh-_FWbrU_-Q1JEC8

(... πάλι off-topic).
 
Re: Απάντηση: The incredible Sony MH1 /MH1c!

Τα παρέλαβα κι´εγώ χθες από eshop. Χθες βράδυ στο Laptop και με τα βιντεάκια του Σταύρου έπαιξαν σχετικά αδιάφορα. Στο Μακ η στάθμη ήταν πολύ χαμηλή και πάλι άκρη δεν έβγαινε. Πριν λίγο πήρα ένα ανταπτοράκι και τα έβαλα στο Mytek. Έκπληξη!! Τα έχω αφήσει να παίζουν για στρώσιμο. Ίσως μου μου μοιάζουν λίγο τσιμπημένα ψιλά αλλά θα δούμε μετά από μερικές ώρες.
Και μία ερώτηση ( χαζή;;;): Αριστερό - Δεξί ποιο είναι ποιο;;;
 
Το γραφει στο καλωδιο.
Το δεξι ειναι αυτο που δεν εχει το κυκλωμα με το μικροφωνο
 
Re: Απάντηση: The incredible Sony MH1 /MH1c!

Το γραφει στο καλωδιο.
Το δεξι ειναι αυτο που δεν εχει το κυκλωμα με το μικροφωνο
Στραβομάρα. Το έψαχνα στην εξωτερική μεριά.
Ευχαριστώ.