The incredible Sony MH1 /MH1c!

Τα πέρασες γύρω από τα αυτιά ή τα είχες να κρέμονται?

(στην επάνω εικόνα μου αρέσει η τυπωμένη "ημερομηνία σφαγής"!)

Σήμερα αγόρασα τα mh-1c από το Public. Η συσκευασία περιέχει σωληνάριο με ανταλλακτικά μαξιλάρια σε διάφορα μεγέθη. Με το άνοιγμα κι όλας, παίζουν πολύ όμορφα, οδηγούμενα από Samsung Galaxy Note 2. Τα κουμπιά φαίνεται να λειτουργούν χωρίς πρόβλημα, παρέχοντας λειτουργίες αυξομείωσης της στάθμης, play/pause και απάντησης κλήσης. :BDGBGDB55:

Ευχαριστώ πολύ το Σταύρο και τους φίλους που έγραψαν τις εμπειρίες τους. :ernaehrung004:

Πολύ καλά βίντεο!!!! :)
Προς ώρας τα ακούω με τα Beyer DT770LE ... αναμένω να δω και με τα Sony!!! :) :)

Να ξαναρωτήσω.... με επέμβαση στην πλακέτα λειτουργούν ως κανονικό hands free ή δεν είναι δυνατή;;
Το ρώτησα και πιο πάνω αλλά δεν απαντήθηκε...
Ευχαριστώ!!!

Λοιπόν δεν θα το πιστεύετε
Στο τελευταίο ακούγοντας με τα Sony+s3 γύρισα πίσω το κεφάλι μου να δω ποιος έβαλε μουσικη

Απάντηση: Re: The incredible Sony MH1 /MH1c!

Ρε τι έχω πάθει με τα βιντεάκια!

http://www.youtube.com/watch?v=HD4WLVzZbbI

Sorry για τα serial off-topic..

20 Ιανουαρίου έχω γενέθλια.
Κι αν κόβει το μάτι μου,εκείνα τα πίσω χωράνε ακριβώς εδώ μέσα,μένει και χώρος να βάλω ένα σκαμνί να κάθομαι.
Λέω εγώ τώρα...

μόλις τα πήρα απο το e-shop.... μιλάμε όντως είναι εξαιρετικά!!! Με τον Ο2 τον DAC μου απο το laptop παίζουν σουπερ ακόμα και out of the box... OK ίσως έχουν μια ασάφεια στα μεσοϋψηλά αλλά μιλάμε για 10 λεπτά παιξιμο... μπάσο πολύ ισορροπημένο... τέλεια!!!

Αντε να δουμε τώρα ποιος θα μου κάνει τη μοντα ... ε; ε;:ADFADF1:

Παρελαβα και τα δοκιμασα για λιγο με τον Ο2 και εγω. (τα εχω αφησει να στρωνουν)
Σακουλακι που περιεχει αλλα δυο σακουλακια με μαυρες και πρασινες σιλικονες. Κι ενα τσιμπιδακι πιασιματος.

Το μπασο το εψαχνα με το κυαλι, μεχρι που ξανα εβαλα τις σιλικονες που εχε επανω του στην αρχη. Πειραματιζομουν με τα μεγεθη.! Οταν βρεις τη σωστη σιλικονη στο αυτι, ολα ειναι καλα.!
Ψηλα τα βρηκα πολυ πιο πριματα απο τα Philips fidelio x1 που εχω, αν και τα philips βουτανε κατω στις υψηλες και το περιμενα.!
Μπασο σωστο που δεν λερωνει πιο ψηλα, ελπιζω να μην κοψει πολυ οταν στρωσουν.
Στις μεσαιες (και ισως μεσοχαμηλες) τα βρηκα λιγακι να ακουγονται χωρις τον ογκο/σωμα που ακουω απο τα fidelio.
Βεβαια τα fidelio θεωρουνται οτι εχουν πιο προβολικες μεσαιες απο οσο πρεπει, οποτε δεν παιρνω και ορκο.
Ισως οι μεσαιες μου ακουγονται λιγο πιο αδειες λογω του οτι αντιλαμβανομαι πιο πολυ τα πριμα , απο οσο των fidelio. ? Δεν ξερω ακομη, ας δω πως θα πανε μετα το στρωσιμο.!

Παντως, οσο κι αν δυναμωσα την ενταση στον O2 δεν παραμορφωναν τα ατιμα.
Ηχητικα μου ακουστηκαν λιγακι πιο ψυχρα απο τα philips fidelio Χ1.

Το καλωδιο ανυποφορο.! το εδεσα με δεματικο, αλλα προσπαθει να σου πεταξει συνεχως τη σιλικονη απο το αριστερο αυτι. Μεταφερει θορυβο οταν τριβεται επανω σου. Ανακαλωδιωση θα ελυνε ολα τα προβληματα.!

Ισως τα καλυτερα 8.90 ευρω που ξοδεψα στη ζωη μου.! Περιμενω φιλαρακι οπου ο γιος του ειχε αγορασει κατι original iphone ακουστικα με 25 ευρω και επαιζαν σαν κατσαρολια. Εχει να φαει καζουρα με τα MH1.. :laugh:

Μετανιωσα που δεν αγορασα 2-3 τεμαχια με την προσφορα.! (και τωρα φοβαμαι μην τα ξεχαρβαλιασω με την ανακαλωδιωση)

Απάντηση: Re: The incredible Sony MH1 /MH1c!

ρε γμτ σε εμενα δεν έβαλα τσιμπίδι... θα τους πάρω αύριο!!! :(

Εγω το βρηκα οταν αδειασα τα δυο ασπρα σακουλακια που ειχαν τις σιλικονες, εκει μεσα ηταν. Εψαξες καλα. ?
Και η κεντρικη ζελατινα που τα περιειχε ολα ηταν σφραγισμενη.