Παρελαβα και τα δοκιμασα για λιγο με τον Ο2 και εγω. (τα εχω αφησει να στρωνουν)
Σακουλακι που περιεχει αλλα δυο σακουλακια με μαυρες και πρασινες σιλικονες. Κι ενα τσιμπιδακι πιασιματος.
Το μπασο το εψαχνα με το κυαλι, μεχρι που ξανα εβαλα τις σιλικονες που εχε επανω του στην αρχη. Πειραματιζομουν με τα μεγεθη.! Οταν βρεις τη σωστη σιλικονη στο αυτι, ολα ειναι καλα.!
Ψηλα τα βρηκα πολυ πιο πριματα απο τα Philips fidelio x1 που εχω, αν και τα philips βουτανε κατω στις υψηλες και το περιμενα.!
Μπασο σωστο που δεν λερωνει πιο ψηλα, ελπιζω να μην κοψει πολυ οταν στρωσουν.
Στις μεσαιες (και ισως μεσοχαμηλες) τα βρηκα λιγακι να ακουγονται χωρις τον ογκο/σωμα που ακουω απο τα fidelio.
Βεβαια τα fidelio θεωρουνται οτι εχουν πιο προβολικες μεσαιες απο οσο πρεπει, οποτε δεν παιρνω και ορκο.
Ισως οι μεσαιες μου ακουγονται λιγο πιο αδειες λογω του οτι αντιλαμβανομαι πιο πολυ τα πριμα , απο οσο των fidelio. ? Δεν ξερω ακομη, ας δω πως θα πανε μετα το στρωσιμο.!
Παντως, οσο κι αν δυναμωσα την ενταση στον O2 δεν παραμορφωναν τα ατιμα.
Ηχητικα μου ακουστηκαν λιγακι πιο ψυχρα απο τα philips fidelio Χ1.
Το καλωδιο ανυποφορο.! το εδεσα με δεματικο, αλλα προσπαθει να σου πεταξει συνεχως τη σιλικονη απο το αριστερο αυτι. Μεταφερει θορυβο οταν τριβεται επανω σου. Ανακαλωδιωση θα ελυνε ολα τα προβληματα.!
Ισως τα καλυτερα 8.90 ευρω που ξοδεψα στη ζωη μου.! Περιμενω φιλαρακι οπου ο γιος του ειχε αγορασει κατι original iphone ακουστικα με 25 ευρω και επαιζαν σαν κατσαρολια. Εχει να φαει καζουρα με τα MH1..
Μετανιωσα που δεν αγορασα 2-3 τεμαχια με την προσφορα.! (και τωρα φοβαμαι μην τα ξεχαρβαλιασω με την ανακαλωδιωση)