The incredible Sony MH1 /MH1c!

τελικά η νέα προσφορά του ι-σοπ δεν είναι τα C;;
εγώ τα παρήγγειλα μπας και παίζουν με το κινητό και ως hands free χωρίς μετατροπές... :( :(

Τα C γραφει το site, αλλα δεν ξερουμε ποσοι παρελαβαν τα παλια και ποσοι τα C.
Αν ολοι πηραν τα παλια, ειτε προκειται για καποιο λαθος υπαλληλου αποθηκης ισως, ειτε πηγαν να σπρωξουν και απο τα παλια.

Τωρα, αν οσοι απο εκτος crazy sunday παραγγειλαν τα c, και αυτα πηραν, και ολοι οσοι παραγγειλαν απο crazy sundays πηραν ΟΛΟΙ τα παλια, μου φαινεται καπως...

Kανενας βρε παιδια δεν πηρε c απο crazy sundays. ?

Κι εγω το ιδιο ,αντι για τα mh1c einai ta mh1 σε λευκο χρωμα.Μολις τα παρελαβα τα εβαλα πανω στο s3 και διαπιστωσα πως ηθελαν πατημα του μεσαιου κουμπιου για να παιξουν σωστα ,κοιταω το ταμπελακι mh1. Αρα νομιζω ότι είναι για ολους το ιδιο. θα τα επιστρεψω με την ελπιδα να μου φερουν τα c.

Δλδ σήμερα που θα πάω να τα πάρω αν δεν είναι τα c να μην τα παραλάβω καν κ να τους πω να μου φέρουν τα σωστά;;

Αντιγράφω τι έστειλαν σε άλλους

Αγαπητέ/ή κύριε/α

Σας ενημερώνουμε ότι το προϊόν (TEL.009667) SONY ERICSSON MH1C SMART HEADSET WHITE/ORANGE που έχετε καταχωρήσει στην παραγγελία σας είναι εξαντλημένο και στη θέση του διατίθεται το (TEL.009665) SONY ERICSSON MH1WO LIVESOUND HI-FI HEADSET WHITE/ORANGE, στην ίδια τιμή, καθώς αποτελεί σχεδόν το ίδιο προϊόν.
Προσοχή: Το προϊόν που θα διατεθεί σε εσάς είναι συμβατό ΜΟΝΟ με συσκευές Xperia Sony Ericsson και όχι με τα νέα Sony.

Ευχαριστούμε θερμά!
Με εκτίμηση
H ομάδα του e-shop

Οπότε μονο για mh1 ...

Το ίδιο μου έστειλαν. Και έβαλα την παραγγελία στις 1 μετά τα μεσάνυκτα. Θα δω εάν θα παραλάβω... είχα παραγγείλει δύο, μπορεί να πάρω τελικά το ένα, να έχω και ένα ασπρούλι, δεν ξέρεις τι συσκευή μπορεί να πάρω αύριο μεθαύριο.

αυτά που κάνουν 60 προφανώς δεν είναι bulk.
και μέχρι στιγμής bulk σε λευκό δεν είδαμε

Δηλαδη να μας τα αντικαταστησουν με τα mh1c το ξεχναμε; Aν ειναι ετσι κι εγω θα τα κρατησω γιατι θελω κι ενα ασπρο ζευγαρι. Περα απο αυτο παντως το eshop ειναι απαραδεκτο ,δηθεν δεν ηξερε τι μοντελο παρεδιδε κι ηταν λαθος του προμηθευτη. Δε γινονται αυτά!

http://www.ebay.de/itm/Sony-Ericsso...omputerzubehör_Multimedia&hash=item4174a13ca6

Τώρα τα έχει πιο φτηνά αλλα δεν με βοηθούν τα γερμανικά μου για να καταλάβω τι συσκευασία έχουν.

Μόλις πήρα και εγώ το email του e-shop και ακύρωσα αμέσως.

Bulk είναι, αφού περιλαμβάνει λέει 4 ζευγάρια σιλικόνες μόνο.
και στην Αγγλία βγαίνει 12 ευρώ.