The incredible Sony MH1 /MH1c!

Δεν νομίζω οτι το έκαναν επίτηδες.

Προσφέρουν ενα προϊόν το οποίο ετσι και αλλιώς είναι εξαιρετικό και αρκετά φθηνότερα απο οπουδήποτε αλλού πωλείται.
Αυτό φάνηκε και απο αυτούς που τελικά κράτησαν τα mh1 τελικά (οπως έκανα εγω αλλα και ενας ακόμη συμφορουμίτης που πέτυχα τυχαία στο e-shop).

Αν είχα επιχείρηση, δεν θα ηθελα να με σταύρωναν οταν θα γίνονταν κάποιο λάθος (οταν ,οχι αν.Κανεις δεν είναι αλάνθαστος).Είτε αυτό το έκανα εγώ ή οταν θα το έκανε κάποιος υπάλληλος μου.

Λιγη ψυχραιμία χρειάζεται , κανεις δεν εξαρτάται απο ενα hands free...

edit: Στο τηλ που τους μιλησα 2 φορές χθες, αλλα και στο e-shop Καλλιθέας , ηταν ευγενέστατοι...

Συμφωνω ,αλλα οπως ανεφερε κι ο warewolf παραπανω θα μπορουσαν να παραγγειλουν το σωστο προϊον και να το αλλαξουν σε οποιον πελατη επιθυμει.. Τα κραταω κι εγω επειδη βαριεμαι και τα πηγαινε ελα στο eshop κι επειδη θελω κι 1 ασπρο ζευγαρι. Τελοσπαντων το καλο είναι οτι τωρα έχω πλεον 3 ζευγαρια κι ισως τολμησω την ανακαλωδιωση.
Επισης να προσθεσω οτι στο eshop Καλλιθεας ειναι ευγενεστατοι ,ο "ξινος" μου ετυχε στο τηλεφωνο

Last edited:
Εγώ είμαι αυτός.. -bye-
Οντως στην Καλλιθέα είναι ευγενικοί...
Μπορεί και να έγινε λάθος δεν λέω... εν μερει είναι και λογικό... έβγαλαν πρώτα τα BL και έπειτα τα WO. Απλά τα μπέρδεψαν με τα C ίσως λόγω χρώματος... λέω γω τώρα!!

Και εγω εχοντας παραγγειλει αλλα 2 τεμ. 1C θα παω να τα παραλαβω αφου το ενα προοριζεται για δωρο και το αλλο για μελλοντικο backup μην μου χαλαουν αλλα... εχω προθεση να τα χρησιμοποιω μονο για μουσικη.
Ουδεποτε δουλεψα hans free στα κινητα μου, οποτε δεν με νοιαζει η συμβατοτητα.
Ετερον εκατερον ομως.
Το να σου λενε οτι ο προμηθευτης φταιει που μας εστειλε λαθος...ε, ξανα στειλτα του πισω (ή κρατα τα) και κανε νεα παραγγελια απο τον προμηθευτη σου βρε αδελφε. Σιγα το δυσκολο.

Εμενα δεν θα με νοιαξει, ειναι ομως και καποιοι που θελουν το C γιατι θελουν να εχουν λειτουργιες hans free χωρις ανταπτορες κλπ. (ή καποιοι με sony xperia να θελουν το c για το smartkey button)

Bεβαια η γενικη νοοτροπια στην Ελλαδα, το βαρος του προμηθευτη/καταστηματος να μετακυλειται στον πελατη, δεν με ξενιζει καθολου. Εδω δεν εχουν καποια καταστηματα σεβαστει πελατες που ξοδεψαν εκατονταδες ή χιλιαδες ευρω.

Αν θελησετε παντως να φτιαξετε καποια επιστολη/διαμαρτυρια/αντικατασταση καντε το τωρα, γιατι βλεπω αρκετοι να παραλαμβανουν ουτως ή αλλως τα λαθος ακουστικα. (οπως εγω)

Θα γινει κατι. ? Αν ναι, αποφασιστε το ισως και σημερα. Αλλιως, ειτε γινεται ακυρωση, ειτε παραλαβη και η ζωη συνεχιζεται.!

Ετσι κι αλλιως δεν ειναι τα λαθος ακουστικα που μας πειραξαν περισσοτερο, αλλα η σταση του καταστηματος για τη μη διορθωση του λαθους. (τους)!

Κι εγώ μία από τα ίδια.
Το κλασικό e-mail πως έγινε λάθος κλπ κλπ...
Και σαν να μην έφτανε κι αυτό μου χαλάνε και τα πρώτα που πήρα πριν από 10 μέρες!!!
Τα "άκουσα" 2 φορές και συνολικά 5 ώρες μουσικής. Στο δεξί ακουστικό κάτι έχει ξεκολλήσει, αν δεν το πατάω με τον αντίχειρα στο σημείο που είναι το logo ακούγεται πολύ χαμηλά.
Κάθε φορά που το πατάω (χωρίς να ακούω μουσική) ακούω ένα "τακ" μέσα του.
Δεν ξέρω τι να πω, κρίμα που δεν πρόλαβα το DOA που είναι 7 μέρες.
Θα τους τα πάω πίσω και θα ακυρώσω και την "πατάτα" που έκαναν με τα MH1C.

Απάντηση: Re: The incredible Sony MH1 /MH1c!

Δεν νομίζω οτι το έκαναν επίτηδες.

Προσφέρουν ενα προϊόν το οποίο ετσι και αλλιώς είναι εξαιρετικό και αρκετά φθηνότερα απο οπουδήποτε αλλού πωλείται.
Αυτό φάνηκε και απο αυτούς που τελικά κράτησαν τα mh1 τελικά (οπως έκανα εγω αλλα και ενας ακόμη συμφορουμίτης που πέτυχα τυχαία στο e-shop).

Αν είχα επιχείρηση, δεν θα ηθελα να με σταύρωναν οταν θα γίνονταν κάποιο λάθος (οταν ,οχι αν.Κανεις δεν είναι αλάνθαστος).Είτε αυτό το έκανα εγώ ή οταν θα το έκανε κάποιος υπάλληλος μου.

Λιγη ψυχραιμία χρειάζεται , κανεις δεν εξαρτάται απο ενα hands free...

edit: Στο τηλ που τους μιλησα 2 φορές χθες, αλλα και στο e-shop Καλλιθέας , ηταν ευγενέστατοι...

Ωραία τα λέτε παιδιά αλλά αυτά δεν συνάδουν με το περιεχόμενο των δύο mail που όλοι λάβαμε, τα οποία αλληλοαναιρούνται μάλιστα. Εάν ίσχυε το παραπάνω, ΈΝΑ mail έπρεπε να στείλουν, συγγνώμη έγινε λάθος. Όχι αχ! μας τελείωσε, ούτε αχ! λάθος, γιατί "αποτελεί σχεδόν το ίδιο προΐόν και προφανώς διατίθεται στην ίδια τιμή". Αυτά είναι π@π@ριές καμαρωτές και δεν συνάδουν με την εκδοχή του σφάλματος.

Re: Απάντηση: Re: The incredible Sony MH1 /MH1c!

Ωραία τα λέτε παιδιά αλλά αυτά δεν συνάδουν με το περιεχόμενο των δύο mail που όλοι λάβαμε, τα οποία αλληλοαναιρούνται μάλιστα. Εάν ίσχυε το παραπάνω, ΈΝΑ mail έπρεπε να στείλουν, συγγνώμη έγινε λάθος. Όχι αχ! μας τελείωσε, ούτε αχ! λάθος, γιατί "αποτελεί σχεδόν το ίδιο προΐόν και προφανώς διατίθεται στην ίδια τιμή". Αυτά είναι π@π@ριές καμαρωτές και δεν συνάδουν με την εκδοχή του σφάλματος.

Μια χαρά συνάδουν.
Σφάλμα ξεκίνησε, απλα μετα το ξέσκισαν..

Τα hands free του Πλαισίου είναι αυτά που έχουν τον ανταπτορα
http://www.plaisio.gr/kinita-smartp...o-X-Hands-Free-iMeIII-Black-KS-M030-BLACK.htm
ή αυτά;
http://www.plaisio.gr/kinita-smartp...urbo-X-Hands-Free-HF100-Black-SB-02_BLACK.htm
1694537_1.JPG

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: The incredible Sony MH1 /MH1c!

Μια χαρά συνάδουν.
Σφάλμα ξεκίνησε, απλα μετα το ξέσκισαν..

διευκόλυνέ με εάν θέλεις πώς συνάδει το

1) μας τελείωσε

με το

2) έγινε λάθος παραγγελία

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: The incredible Sony MH1 /MH1c!

"Mας τελειωσε γιατι καναμε λαθος παραγγελια.! " :laugh:

Στο δεύτερο λινκ φαίνεται η σωστη συσκευασία οβίδα και τσ εξτρα αξεσουάρ. Το ανταπτοράκι είναι το γκριζο δεξια πολυ ποιοτικό.
Οι ψείρες ομως διαφέρουν. Ήταν πολύ κοντά στα σονυ με ροζ χρωμα.

Απάντηση: Re: The incredible Sony MH1 /MH1c!

Μίλησα εγω .
Μου είπαν να τα γυρίσω πίσω και να μας φέρει ο προμηθευτής τους τα c.
Βέβαια όταν τον ρωτησα δεν ήξερε αν τα έχει...

Σου ειπαν δηλαδη με λιγα λογια οτι θα κανουν νεα παραγγελια απο τον προμηθευτη τα σωστα mh1c και θα στα δωσουν σαν αντικατασταση για τα λαθος που σου εδωσαν.!

Και αυτο γιατι δεν το κανουν με ολους. ?

Δηλαδη αν ειναι ετσι, να μην ακυρωσουμε την παραγγελια, αλλα να παμε ολοι στα καταστηματα, να παρουμε τα ακουστικα στα χερια μας, να τους πουμε οτι ειναι λαθος, και με τη σειρα τους να μας πουν να τα αφησουμε και να ξανα περασουμε σε μερικες μερες να παραλαβουμε τα σωστα οταν ερθουν.
(εννοειται στην τιμη crazy sundays)

Αν δεν παμε να παραλαβουμε μεχρι τη ληξη του crazy sundays και παμε μια και καλη οταν (κι αν) ερθει νεα παραλαβη, θα μας τα δωσουν αραγε ή θα μας πουν οτι χασαμε το περιθωριο αγορας. ?

Αραγε δεν διαβαζει ουτε ενας υπαλληλος του e-shop το νημα να μας πει τι γινεται σε αυτες τις περιπτωσεις.! ??

Re: Απάντηση: Re: The incredible Sony MH1 /MH1c!

Σου ειπαν δηλαδη με λιγα λογια οτι θα κανουν νεα παραγγελια απο τον προμηθευτη τα σωστα mh1c και θα στα δωσουν σαν αντικατασταση για τα λαθος που σου εδωσαν.!

Και αυτο γιατι δεν το κανουν με ολους. ?

Δηλαδη αν ειναι ετσι, να μην ακυρωσουμε την παραγγελια, αλλα να παμε ολοι στα καταστηματα, να παρουμε τα ακουστικα στα χερια μας, να τους πουμε οτι ειναι λαθος, και με τη σειρα τους να μας πουν να τα αφησουμε και να ξανα περασουμε σε μερικες μερες να παραλαβουμε τα σωστα οταν ερθουν.
(εννοειται στην τιμη crazy sundays)

Αν δεν παμε να παραλαβουμε μεχρι τη ληξη του crazy sundays και παμε μια και καλη οταν (κι αν) ερθει νεα παραλαβη, θα μας τα δωσουν αραγε ή θα μας πουν οτι χασαμε το περιθωριο αγορας. ?

Αραγε δεν διαβαζει ουτε ενας υπαλληλος του e-shop το νημα να μας πει τι γινεται σε αυτες τις περιπτωσεις.! ??

Ημουν απο τους πρώτους που παρέλαβαν και ανέδειξαν το πρόβλημα (παιζει και ο πρώτος).
Μου ειπαν οτι ειναι λάθος του προμηθευτή , να τα γυρίσω πίσω και να μου τα αλλάξει.
Καπάκι ρώτησα αν ηξερε πως υπάρχει το σωστό μοντέλο στον προμηθευτη , και μου ειπε οτι μαλλον υπάρχει χωρις να είναι σιγουρος.

Στο δεύτερο λινκ φαίνεται η σωστη συσκευασία οβίδα και τσ εξτρα αξεσουάρ. Το ανταπτοράκι είναι το γκριζο δεξια πολυ ποιοτικό.
Οι ψείρες ομως διαφέρουν. Ήταν πολύ κοντά στα σονυ με ροζ χρωμα.

Μάλιστα... Βέβαια αυτά του λινκ έχουν σχεδόν 13 .. Δεν ξέρω αν αξίζει να τα πάρει κανείς .. Δλδ να πάρει τον αντάπτορα στην ουσία πιο ακριβά από τα ακουστικά...

Μιλουσα τωρα με φιλο που τον ειχα πεισει να τα αγορασει και αυτος.!
Μου ειπε οτι περασε να τα παραλαβει, του ειπαν οτι εχουν ερθει τα λαθος και τους ρωτησε αν θα φερουν τα νεα.
Του απαντησαν κατηγορηματικα οτι δεν προκειται να φερουν τα mh1c. Παραγγειλαν αυτα γιατι ηταν στοκ και αυτα διαθετουν μονο.!
Με τις γκρινιες και την "ψυχικη οδυνη του" τους επεισε να του επιστρεψουν τα χρηματα στην πιστωτικη...αλλα να του κανουν δωρο αυτο το ζευγαρι mh1.

Και τωρα εγω αναρωτιεμαι.!

Εχουν σκοπο να φερουν καποτε ξανα τα mh1c, ή απλα καπου βρηκαν σε στοκ τα παλια ακουστικα που πλεον δεν ειναι συμβατα (και αρα δεν εχουν ζητηση) τα παραγγειλαν σε ευτελιστικη τιμη και αποφασισαν να τα πουλησουν σε προσφορες. ?

Καλα κανουν, αλλα μην μας βαζετε βρε παιδια στην ιστοσελιδα σας οτι πουλατε τα C , αν εξ'αρχης τα παλια ειχατε παραγγειλει απο τον προμηθευτη, επειδη αυτα βρηκατε σε στοκ (αζητητα) και τα πηρατε κοψοχρονια.!

Με λιγα λογια, ουδεποτε ειχαν προθεση να πουλησουν καποια ακριβα ακουστικα των π.χ. 30 ευρω με 8-9 ευρω σαν προσφορα.
Απλα βρηκαν τα...αζητητα τα πηραν κοψοχρονια και τα εδωσαν κοψοχρονια.!

Τα C δεν τα παραγγειλαν ΠΟΤΕ , οποτε τι λαθος να εκανε ο προμηθευτης. ?

Ολα τα παραπανω, αν ο ανθρωπος που μιλησε στο φιλο μου, ηταν ειλικρινης ή γνωστης καποιας καταστασης οταν ειπε: " εμεις τα στοκ παραγγειλαμε, (???) αυτα παραλαβαμε και τα C ΔΕΝ εχουμε προθεση να τα παραγγειλουμε, οποτε μην τα περιμενετε για αντικατασταση.

Αντε τωρα να βγαλεις ακρη, αν ρωτας 5 υπαλληλους και ο καθενας λεει το δικο του.!
Δεν ξερω τι ισχυει και τι οχι, απλα κατεθεσα το συμβαν μιας και μου το εξιστορησε ο φιλος μου πριν λιγο.!

Προσωπικα μαλλον θα τα παραλαβω μιας και δεν καιγομαι για τις λειτουργιες hands free.!

Ρε παιδιά, εγώ σας λέω ότι μετά πήραν χαμπάρι ότι τα c έχουν μεγάλη ζήτηση (και υψηλή τιμή) στο eBay.
Δεν σύμφερε κανένα (προμηθευτή - πωλητή) να τα δώσουν σ'αυτή τη τιμή.

Παρέλαβα χθες τα ΜΗ1 και σήμερα ήρθε και το τρίτο ζευγάρι προφανώς και αυτό ΜΗ1 αν και δεν έχω παραλάβει ακόμα.
Δεν με νοιάζει και πολύ μιας και με αντάπτορα από 3,5 σε 6,3 δε χρειάζεται πάτημα το κουμπί και στην τελική όλα κάποια στιγμή θα σφαχτούν.

Ακούγονται τουλάχιστον συμπαθητικά. Αναμένω πώς θα λαλάνε αφού στρώσουν. Το καλώδιο όμως μεταφέρει πολύ εύκολα το θόρυβο.

Το θετικό στην όλη υπόθεση είναι πως αποκτάμε ένα κοινό σημείο αναφοράς και επιπλέον μπορεί καθένας μας να κάνει κάποιες διαπιστώσεις
μέσω δοκιμών, μετατροπών και άμεσων συγκρίσεων.

Re: Απάντηση: The incredible Sony MH1 /MH1c!

....
Το θετικό στην όλη υπόθεση είναι πως αποκτάμε ένα κοινό σημείο αναφοράς και επιπλέον μπορεί καθένας μας να κάνει κάποιες διαπιστώσεις
μέσω δοκιμών, μετατροπών και άμεσων συγκρίσεων.
πάρα πολύ σωστό!!!!!!!!!!