The incredible Sony MH1 /MH1c!

u571%20poster.jpg

.....για να το επαναλάβουμε....

Λοιπόν, εμένα μου φαίνεται υπερβολική αυτή η γκρίνια. Τα ακουστικά παίζουν ισάξια με ακουστικά της κατηγορίας 150-200 ευρώ, χωρίς υπερβολές!

Και τα βρίσκουμε σε τιμή χώμα. Το Hands-free δεν είναι η κύρια χρήση τους, ειδικά στο δικό μας χώρο. Δε μας χαλάει βέβαια να υπάρχει, απλά δεν το θεωρώ πρώτη προτεραιότητα.

Ας αξιοποιούμε τις ευκαιρίες, διότι περί ευκαιρίας πρόκειται.

Re: Απάντηση: The incredible Sony MH1 /MH1c!

δλδ λες να τα πάρω και τα δύο λευκά? Έλεγα να κρατήσω τελικά μόνο το ένα, αφού δεν είναι τα c..
Θα σου πω τι έκανα εγώ. Παράγγειλα κάμποσα. Κάποια θα κρατήσω, ως έχουν. Θα πάνε από ένα στο τσαντάκι μου, ένα για το ράδιο (Tivoli), ένα για το NetBook. Κάποια θα πάνε για "σφαγή" και πειραματισμό. Κάποια θα πάνε για δώρο. Το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο, να βγάλουμε και τις υποχρεώσεις μας. Και θα κρατήσω και εφεδρεία.

Απλά.

Και μην ακούσω λέξη περί απληστίας! :laugh:

u571%20poster.jpg

.....για να το επαναλάβουμε....

ποστ #571
Μιας και εβαλες ανταπτορα για πες: Tα λεγομενα του post #347 ισχυουν. ?

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/104242-The-incredible-Sony-MH1-MH1c!?p=1056947481&viewfull=1#post1056947481

τι προτείνει δλδ;; την παραπομπή για το FiiO;

Αγόρασα αυτό TEL.009667 SONY ERICSSON MH1C SMART HEADSET WHITE/O 8.90 που νoιμίζω ότι είναι το θέμα του νήματος.
Το έβαλα στο sacd player μάρκας Sony ΧΑ5400ΕΣ.
Παίζει το sacd της Pentaton Bruckner Symphony No8 Orchstre de la Suisse Romande με μαέστρο τον Marek Janowski.

Αυτό που ακούω δεν είναι πνευστά είναι πιπίνια.
Ξανάβαλα τα Sennheiser HD650 και δηλώνω απογοητευμένος από την αγορά.

Απάντηση: Re: The incredible Sony MH1 /MH1c!

Αγόρασα αυτό TEL.009667 SONY ERICSSON MH1C SMART HEADSET WHITE/O 8.90 που νoιμίζω ότι είναι το θέμα του νήματος.
Το έβαλα στο sacd player μάρκας Sony ΧΑ5400ΕΣ.
Παίζει το sacd της Pentaton Bruckner Symphony No8 Orchstre de la Suisse Romande με μαέστρο τον Marek Janowski.

Αυτό που ακούω δεν είναι πνευστά είναι πιπίνια.
Ξανάβαλα τα Sennheiser HD650 και δηλώνω απογοητευμένος από την αγορά.

το κουμπακι το ειχες πατημενο. ?
Τα αφησες να στρωσουν λιγακι. ?

Πιθανως να πρεπει να πειραματιστεις λιγο με τις σιλικονες και την εφαρμογη στα αυτια σου. (Χωρις να θελω να πω οτι αμφισβητω την αποψη σου)

Α)Τα ακουστικά είναι άστρωτα.
Β)Ευχαριστώ για τις υποδείξεις όσον αφορά τον ενισχυτή θα τις ακολουθήσω.

Σε αυτή όμως την περίπτωση δεν με εξυπηρετούν διότι θα πρέπει να ανάψω τον line που δεν έχει έξοδο ακουστικών και καίει κάπου 12 λάμπες. Από εκεί για να ακούσω πρέπει να πάω στον ενισχυτή ακουστικών (έναν Greek OBH21 SE με 2 εξόδους ακουστικών).
Είχα συνηθίσει όπως νομίζω και οι περισσότεροι, τα ακουστικά να μπαίνουν είτε στο dac (έχω έξοδο ακουστικών) είτε στο cd player.

Ήθελα ένα καλό ζευγάρι τέτοιων ακουστικών γιατί τα Sennheiser με ζεσταίνουν.

Το κουμπι κατα την αναπαραγωγη ηταν πατημενο/δεμενο επανω στην πλακετα hands free των ακουστικων. ?

Εγω ετσι το εχω κανει για να μην χρειαζομαι δεματικο να παταει το κουμπι.
Και να αντιστρεψεις τα καλωδια δεν αλλαζει κατι.
Λογικα όλες οι ενωσεις πρεπει να ειναι στο αλλο σημειο, στο σταυροδρόμι που ενωνεται και το αλλο καλωδιο.
Εκει λογικα πρεπει να κανεις την αλλαγη ground με Mic.
Για να μην το χαλασω λοιπον, παρηγγειλα αυτο απο το ebay

http://www.ebay.com/itm/251385571677?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

Αυτό που βάζεις είναι το 572
Τώρα αν σου πω πως εμένα μου το λέει 570 θα με πιστέψεις;

Τέλος πάντων... Εμείς όμως δεν θέλουμε το ανάποδο από omtp σε ctia;;;

Γενικά, 6 mm είναι καλά. Με το ζέσταμα, φτάνει το μισό σε πάχος. Επιδίωξε καλής ποιότητας (να έχει ελαστική και όχι πλαστική υφή).

Μόλις παρέλαβα το καλώδιο....
κομματάκι μπαμπάτσικο μου φαίνεται....(και βαρύ)