The incredible Sony MH1 /MH1c!

Απάντηση: Re: Απάντηση: The incredible Sony MH1 /MH1c!

Τέλος πάντων... Εμείς όμως δεν θέλουμε το ανάποδο από omtp σε ctia;;;

Το ιδιο ειναι.
Στην περιγραφη αλλωστε λεει αυτο:
"This is a 3.5mm CTIA to OMTP,OMTP to CTIA Adapter Cable(Black colour and 13 cm long totally).
It can used to converter the Mobile Headphones from OMTP to CTIA or CTIA to OMTP standard."

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: The incredible Sony MH1 /MH1c!

Το ιδιο ειναι.
Στην περιγραφη αλλωστε λεει αυτο:
"This is a 3.5mm CTIA to OMTP,OMTP to CTIA Adapter Cable(Black colour and 13 cm long totally).
It can used to converter the Mobile Headphones from OMTP to CTIA or CTIA to OMTP standard."

Μα καλά πως γίνεται να είναι το ίδιο κ για τα δύο;;;

Αντιμεταθέτει δυό αγωγούς.
Συνεπώς ....του δίνεις 12 βγάζει 21, του δίνεις 21 βγάζει 12

Δεν ξέρω τι γίνεται με το το στρωσιμο. Παρέλαβα προχτες τα απλά (όχι c) με αλλαγμένο καλώδιο και δεν παίζουν τίποτε....ενοχλητικά στις υψηλές και καθόλου χαμηλό. Τα c που ακούω δε θυμάμαι να με ενοχλούσαν στην αρχή. Τωρα μην ψάχνω το καλώδιο, ένα απλό καλώδιο είναι. Μετά απο 40 ώρες τίποτε....τα c καμμιά σχέση....

ρε παίδες? τι μπαρούφες γράφετε σχετικά με την ηχητική απόδοση των εν λόγο ακουστικών? μιλάμε για πολύ απάτη ακουστικά μάλλον καλό margeting έκανε η sony και πούλησε τα εν λόγο μπαγλαμαδάκια τις πλακας,
τα ακουστικά για 8,90 είναι απλός καλά, καλύτερα του τάλιρου και αυτών που συνοδεύουν τα smartphones που συνήθως είναι ίδια και χειρότερα, όλα τα ακουστικακια τις sony των 10-12 ευρώ αποδίδουν παρόμοια με αυτούς εδώ τους τενεκέδες χάχα, πως μου τα συγκρίνετε με ακουστικά διακοσίων και τριακοσίων ευρώ? μάλλον δε δοκιμάσατε ακουστικά real hi-end, πέρυσι βρέθηκα με φίλο στη γερμανία και αγόρασε κάτι denon δε θυμάμαι μοντέλο, στα 70-80 ευρώ σε προσφορά από 150 ευρώ κάτι τέτοιο, τον κορόιδευα που έδωσε τόσα λεφτά για ψείρες μέχρι που τα φόρεσα.... μιλάμε κυριολεκτικά κόβανε την ανάσα δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω απόδοση μπάσα πρίμα όγκο ντεσιμπελ κλπ, βάση εκείνων στα 80 αυτά δικαίως έχουν 8 χάχα,
μετάνιωσα σα το σκυλί που δεν πήρα τα SENNHEISER MX-270 που τα έχει πάλι 8,90 ο e-shoopas και χωρίς προσφορά στην αρχική τους τιμή μάλιστα, πολύς ντόρος για το τίποτε, δεν παίζουν και σαν hands free λόγο του ότι δεν είναι τα c άρα άνθρακας ο θησαυρός,
ψεύτικο μπάσο λόγο εγκλωβισμού του αέρα από το καλής ποιότητας σιλικονούχο, χαμηλή ένταση, ψεύτικα πρίμα γενικώς απαράδεκτα για όσους ακούνε μπίτια, ροκιές κλπ, ίσως για τους τις κλασικής να αναδεικνύεται η κρυφή τους πλευρά χαχα,
παίδες μη φοράτε παρωπίδες δεν υποστηρίζουμε την ομάδα μας το κόμμα μας κλπ μόνο και μόνο επειδή είναι επιλογή μας, μη γράφετε ότι νάνε εγώ μπήκα στο forum μετά την παραγγελια μου στο e-shoop, έτσι για πλακα googlαρισα για κανένα review και έπεσα σάυτο το νήμα, εάν δεν διάβαζα τις ασυναρτησίες για το πόσο διαστημικά!!! είναι σε απόδοση ισος και να μην γελούσα τόσο όταν το φόρεσα και διαπίστωσα ότι είναι εντελώς τενεκέδες και η αξια τους είναι εκεί 8,90.... όχι 30-40 η 200 και 300 ευρώ!!!!! είμαι θέρμη θεσσαλονίκης οποιος τα θέλει και δεν τα πρόλαβε στο sundays ας έρθει να του τα δώσω

Δίκιο εχει το παλικάρι, τι γράφετε και κοροιδευετε τον κόσμο, οχι 8,90 ούτε 0.89 δεν θα πρέπει να έχουν, εγώ μην κοιτατε, παρήγγειλα τα λευκά να τα κάνω κορδονια στα σπορτεξ μου.

ρε παίδες? τι μπαρούφες γράφετε σχετικά με την ηχητική απόδοση των εν λόγο ακουστικών? μιλάμε για πολύ απάτη ακουστικά μάλλον καλό margeting έκανε η sony και πούλησε τα εν λόγο μπαγλαμαδάκια τις πλακας,
τα ακουστικά για 8,90 είναι απλός καλά, καλύτερα του τάλιρου και αυτών που συνοδεύουν τα smartphones που συνήθως είναι ίδια και χειρότερα, όλα τα ακουστικακια τις sony των 10-12 ευρώ αποδίδουν παρόμοια με αυτούς εδώ τους τενεκέδες χάχα, πως μου τα συγκρίνετε με ακουστικά διακοσίων και τριακοσίων ευρώ? μάλλον δε δοκιμάσατε ακουστικά real hi-end, πέρυσι βρέθηκα με φίλο στη γερμανία και αγόρασε κάτι denon δε θυμάμαι μοντέλο, στα 70-80 ευρώ σε προσφορά από 150 ευρώ κάτι τέτοιο, τον κορόιδευα που έδωσε τόσα λεφτά για ψείρες μέχρι που τα φόρεσα.... μιλάμε κυριολεκτικά κόβανε την ανάσα δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω απόδοση μπάσα πρίμα όγκο ντεσιμπελ κλπ, βάση εκείνων στα 80 αυτά δικαίως έχουν 8 χάχα,
μετάνιωσα σα το σκυλί που δεν πήρα τα SENNHEISER MX-270 που τα έχει πάλι 8,90 ο e-shoopas και χωρίς προσφορά στην αρχική τους τιμή μάλιστα, πολύς ντόρος για το τίποτε, δεν παίζουν και σαν hands free λόγο του ότι δεν είναι τα c άρα άνθρακας ο θησαυρός,
ψεύτικο μπάσο λόγο εγκλωβισμού του αέρα από το καλής ποιότητας σιλικονούχο, χαμηλή ένταση, ψεύτικα πρίμα γενικώς απαράδεκτα για όσους ακούνε μπίτια, ροκιές κλπ, ίσως για τους τις κλασικής να αναδεικνύεται η κρυφή τους πλευρά χαχα,
παίδες μη φοράτε παρωπίδες δεν υποστηρίζουμε την ομάδα μας το κόμμα μας κλπ μόνο και μόνο επειδή είναι επιλογή μας, μη γράφετε ότι νάνε εγώ μπήκα στο forum μετά την παραγγελια μου στο e-shoop, έτσι για πλακα googlαρισα για κανένα review και έπεσα σάυτο το νήμα, εάν δεν διάβαζα τις ασυναρτησίες για το πόσο διαστημικά!!! είναι σε απόδοση ισος και να μην γελούσα τόσο όταν το φόρεσα και διαπίστωσα ότι είναι εντελώς τενεκέδες και η αξια τους είναι εκεί 8,90.... όχι 30-40 η 200 και 300 ευρώ!!!!! είμαι θέρμη θεσσαλονίκης οποιος τα θέλει και δεν τα πρόλαβε στο sundays ας έρθει να του τα δώσω

Βρε παιχτουρα, μπας και δεν πατουσες το κουμπάκι ? :p

Σιγά μη δώσω 3 ευρώ βενζίνη να ερθω στη Θερμη.
Δεν παραγγελνω άλλο ένα καλύτερα. ..
Ξεπεζεψε λιγο φιλαράκο μη ζορίσεις κανένα κοκυγα...

Μπιτια και τσιτια....

για 76 σελίδες τόσοι άνθρωποι -για να μην πω για τα φορουμ του εξωτερικου- γράφουν ασυναρτησίες και είναι κολλημένοι επειδή έδωσαν 8,90 και θέλουν να υποστηρίξουν την επιλογή τους.... και ΕΣΥ με το πρώτο ποστ στο φόρουμ έρχεσαι να τους (μας) πεις πόσο άκυροι είμαστε... μήπως 1ον) πρέπει να αναθεωρήσεις λίγο τον τρόπο σου; 2ον) να δέσεις το κεντρικό κουμπί με tie-wrap; 3ον) να γράφεις πιο σωστά-ευγενικά; 4ον) να ακουσεις ξανα; 5ον) να πεις και καμιά συγγνώμη στο τέλος;;
ΛΕΩ 'ΓΩ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!:slapface:

Με τέτοιο πρώτο ποστ, θέλει κανονικά μπανάρισμα χωρίς πολλά πολλά...

Παντως η ιδια λογικη διακατεχει και ενα φιλο μου που τα παραγγειλε κατοπιν δικης μου παροτρυνσης.
Τα συγκρινε με ενα sony mdr-ex-50 που εχει ο γιος του σε 2 κινητα (στο ενα χρειαζοταν μονο πατημα το κουμπι) και αποφανθηκε οτι τα mh1 παιζουν μισο κλικ καλυτερα απο τα ex-50.

Οποτε και αυτος μετα απο συνομιλια μας μου ειπε το ιδιο πραγμα. "Οκ παιζουν ελαχιστα καλυτερα, αλλα οχι και σαν ακουστικα των 100 και 200 ευρω που γραφετε".!

Παρατηρησεις:

- Τα ακουστικα τα ακουσε για καμια ωρα.
- Επαιξαν mp3 σε κατηγοριες pop-και γενικως κλαμποτραγουδα.
- χωρις καποιον ενισχυτη ακουστικων
- ο φιλος μου ειναι των...τερμα μπασα, τερμα πριμα, τερμα σταθμες=sound quality.

Mηπως τελικα αυτη η κατηγορια ανθρωπων που ακουνε αυτου του ειδους μουσικες και τους αρεσουν τα ιδιαιτερα τονισμενα ακρα στις συχνοτητες εχουν μια κοινη αντιληψη ως προς το ποιο και τι ειναι καλος ηχος. ?

Δεν κρινω το γουστο προς Θεου, αλλωστε ποπ και συναφεις κατηγοριες ηλεκτρονικων κομματιων, μην εχοντας να δωσουν τιποτε αλλο απο χροιες, το μονο που τους μενει για να εντυπωσιασουν ειναι να ακουγονται με πολλα μπασα.

Δεν θα μπω στην διαδικασια να πω τι ειναι καλος ηχος απο αποψη πιστοτητας, αλλα θα πω αυτο.
ΑΛΛΙΩΣ παιζουν τα δικα μου sony mh1 στο παλιο-κινητο μου με mp3, κι αλλιως στον ενισχυτη Ο2 με flac.

Oσο για τις σταθμες, ας μην μιλησω. Γνωστο ειναι οτι γκρινιαζα για τις σταθμες των filips fidelio X1 και οτι σε τετοια μπιτατα κομματια δεν μπορω να τερματισω την ενταση, λογω ενος συντονισμου της καμπινας τους.

Τα sony mh1 τα τερματιζω κυριολεκτικως, μαζι με τα αυτια μου. Τοση ενταση που αν φωναζω, δεν ακουω ουτε τη φωνη μου.

Οσοι αρεσκονται λοιπον σε τετοιες κατηγοριες μουσικης και ειναι bassheads απο τη μια μπορουν να κοιταξουν σε αλλα ακουστικα οπου εχουν πιο ανεβασμενα τα ακρα τονικα και ειναι ισως και πιο ευαισθητα για μεγαλυτερες σταθμες.

Αλλα προς θεου, μη γραφετε οτι δεν παιζουν δυνατα. Μαλλον χρειαζεστε σωστη οδηγηση με πιο πολυ ρευμα απο ενισχυτη ακουστικων.!

Φυσικα τι σχεση εχουν ολα τα παραπανω με μουσικη. ? Δεν εχουν. Μιλαμε μονο για δυνατοτερη αναπαραγωγη χαμηλων/υψηλων συχνοτητων.

Δεν ειμαι και ο καταλληλοτερος να γραψω τι και πως πρεπει να ακουγεται ενα ηχειο/ακουστικο και ποιες προυποθεσεις επιμερους πρεπει να πληρει για να χαρακτηριστει υψηλης πιστοτητας, αλλα εχω την αισθηση οτι οι λατρεις του πολυ μπασου στα αντιστοιχα ειδη μουσικης, δεν ενδιαφερονται για καποια συγκεκριμενα κριτηρια στον ηχο.!

Αν μπορουσα να τα συνοψισω ολα σε μια προταση θα σας ελεγα την εξης αληθινη στιχομυθια μεταξυ εμου και του γιου του φιλου μου:

- τα ακουστικα μου sony mdr-ex-50 παιζουν καλυτερα απο τα δικα σου sony mh1.
- Τι εννοεις καλυτερα. ?
- εχουν πιο πολλα μπασα....

Ηθικο διδαγμα: Πολλα μπασα, καλυτερος ηχος.....!(σε συγκεκριμενα ειδη μουσικης)

Last edited:
Δεν ξέρω τι γίνεται με το το στρωσιμο. Παρέλαβα προχτες τα απλά (όχι c) με αλλαγμένο καλώδιο και δεν παίζουν τίποτε....ενοχλητικά στις υψηλές και καθόλου χαμηλό. Τα c που ακούω δε θυμάμαι να με ενοχλούσαν στην αρχή. Τωρα μην ψάχνω το καλώδιο, ένα απλό καλώδιο είναι. Μετά απο 40 ώρες τίποτε....τα c καμμιά σχέση....

Απ ότι είχα παρατηρήσει στην φωτογραφία που ανέβασες, και μάλιστα σου το επεσήμανε και ο Σταύρος ο μάστορας σου έχει καλύψει τα bass reflex με το θερμοσυστελόμενο... πιθανολογώ ότι εκεί είναι το πρόβλημα που περιγράφεις...

Στο νήμα παρατηρώ ότι πολλοί δεν είναι ευχαριστημένοι με την αγορά...

Δεν μπορώ να καταλάβω καθόλου σε τι οφείλεται αυτό... ή μάλλον μπορώ, αλλά δεν το καταλαβαίνουν ή δεν το έχουν καταλάβει όλοι...

Τα ακουστικά αυτά θέλουν ποιοτική πηγή και ενίσχυση... (το ΕΝΙΣΧΥΣΗ με κεφαλαία)...για μένα είναι ανώτερα από τα ακριβά μου in ear της Denon, και είναι πολύ ισορροπημένα ακουστικά συγκρινόμενα με οτιδήποτε και οποιασδήποτε τιμής... σε πολλούς συνδυασμούς με κάποια τηλέφωνα πράγματι δεν παίζουν καλά λόγο του γεγονότος ότι το τηλέφωνο δεν είναι σε θέση να τα οδηγήσει... και όχι ότι είναι μάπα τα ακουστικά αυτά...

Προτίθεμαι να αγοράσω από όποιον "απογοητευμένο" ένα ζεύγος (δεν μπορώ παραπάνω έχω ήδη δύο...)...

Από εκεί και πέρα ο καθένας με την γνώμη του... αλλά δεν θα πρέπει να επιτρέπεται να ειρωνευόμαστε ή να μιλάμε απαξιωτικά για τα μέλη του φόρουμ όπως έκανε ο "λελές"...

@g.leles
Επί της ουσίας απάντησε ο Γιάννης (warewolf73) στο post #755 και οι άλλοι φίλοι.

Το ύφος όμως και ο τόνος του μηνύματος είναι επιεικώς απαράδεκτα. Και ενδεικτικά συμπεριφοράς "μέλους" που μπήκε στο forum με μοναδικό σκοπό να προκαλέσει. Τα περαιτέρω αποτελούν αρμοδιότητα της ΔΟ πια.

Δεν έχεις θέση εδώ μέσα.
Ούτε σε ένα μήνα ούτε ποτέ ξανά.