ρε παίδες? τι μπαρούφες γράφετε σχετικά με την ηχητική απόδοση των εν λόγο ακουστικών? μιλάμε για πολύ απάτη ακουστικά μάλλον καλό margeting έκανε η sony και πούλησε τα εν λόγο μπαγλαμαδάκια τις πλακας,
τα ακουστικά για 8,90 είναι απλός καλά, καλύτερα του τάλιρου και αυτών που συνοδεύουν τα smartphones που συνήθως είναι ίδια και χειρότερα, όλα τα ακουστικακια τις sony των 10-12 ευρώ αποδίδουν παρόμοια με αυτούς εδώ τους τενεκέδες χάχα, πως μου τα συγκρίνετε με ακουστικά διακοσίων και τριακοσίων ευρώ? μάλλον δε δοκιμάσατε ακουστικά real hi-end, πέρυσι βρέθηκα με φίλο στη γερμανία και αγόρασε κάτι denon δε θυμάμαι μοντέλο, στα 70-80 ευρώ σε προσφορά από 150 ευρώ κάτι τέτοιο, τον κορόιδευα που έδωσε τόσα λεφτά για ψείρες μέχρι που τα φόρεσα.... μιλάμε κυριολεκτικά κόβανε την ανάσα δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω απόδοση μπάσα πρίμα όγκο ντεσιμπελ κλπ, βάση εκείνων στα 80 αυτά δικαίως έχουν 8 χάχα,
μετάνιωσα σα το σκυλί που δεν πήρα τα SENNHEISER MX-270 που τα έχει πάλι 8,90 ο e-shoopas και χωρίς προσφορά στην αρχική τους τιμή μάλιστα, πολύς ντόρος για το τίποτε, δεν παίζουν και σαν hands free λόγο του ότι δεν είναι τα c άρα άνθρακας ο θησαυρός,
ψεύτικο μπάσο λόγο εγκλωβισμού του αέρα από το καλής ποιότητας σιλικονούχο, χαμηλή ένταση, ψεύτικα πρίμα γενικώς απαράδεκτα για όσους ακούνε μπίτια, ροκιές κλπ, ίσως για τους τις κλασικής να αναδεικνύεται η κρυφή τους πλευρά χαχα,
παίδες μη φοράτε παρωπίδες δεν υποστηρίζουμε την ομάδα μας το κόμμα μας κλπ μόνο και μόνο επειδή είναι επιλογή μας, μη γράφετε ότι νάνε εγώ μπήκα στο forum μετά την παραγγελια μου στο e-shoop, έτσι για πλακα googlαρισα για κανένα review και έπεσα σάυτο το νήμα, εάν δεν διάβαζα τις ασυναρτησίες για το πόσο διαστημικά!!! είναι σε απόδοση ισος και να μην γελούσα τόσο όταν το φόρεσα και διαπίστωσα ότι είναι εντελώς τενεκέδες και η αξια τους είναι εκεί 8,90.... όχι 30-40 η 200 και 300 ευρώ!!!!! είμαι θέρμη θεσσαλονίκης οποιος τα θέλει και δεν τα πρόλαβε στο sundays ας έρθει να του τα δώσω