The incredible Sony MH1 /MH1c!

Ειναι κατι που δεν το αντιλαμβανεται ο μέσος χρήστης.
Δηλαδη την σωστή προσαρμογή των σύγχρονων ακουστικών αντιστασης γυρω στα 30 ωμ η και στα 15 οπως αυτα.
Αλλάζει εντελώς μα εντελώς η αποκριση τους.
Αυτό το κανει το σανσα αλλα ένας φορητός ενισχυτής προσεγμενος θα το κανει πολυ καλύτερα
Το fiio ε06 θα ταιριάξει λέτε ; Είναι ένας προσεγμένος φορητός ενισχυτής ή να πάω σε κάποιο ανώτερο μοντέλο , πρέπει να πω πως όντως τα sony παίζουν εξαιρετικά , δεν χρησιμοποιώ ακουστικά στο σπίτι καθόλου , και τώρα τα συνδέω στο μακ, ή κυκλοφορώ με το σανσα , απλά θέλω λίγο -μια ιδέα παραπάνω ένταση για μια στο τόσο ας πούμε , ίσως και καλύτερη σκηνή , και πως μπορώ να το πετύχω αυτό , επειδή δεν έχω γνώσεις ρωτάω.

Θα ταιριάξει σίγουρα.
Αν μπορείς να πας σε κατι καλύτερο γιατι οχι.
Βέβαια μετά θα έχεις δυο συσκευές. ..

Τελευταία ερώτηση , το τράβηξα λίγο εκτός θέματος , τα σόνυ μη1 πόσα mw αντέχουν ; δεν βρήκα κάτι στο ίντερνετ.Υπάρχει περίπτωση να καούν ας πούμε με τα 100 mw του fiio e06 ;

Ορίστε και τα δικά μου σφαγμένα

DSCF0461.jpg

Η ανακαλωδίωση είναι πολύ εύκολη. Ιδανικά το κόλλημα γίνεται με δυνατό κολλητήρι που λιώνει την επίστρωση του καλωδίου χωρίς να χρειάζεται κάτι άλλο. Ο αναπτήρας μπορεί να αφήσει υπολλείματα. Σε κάθε περίπτωση, η κόλληση με σολντερίνη καθαρίζει το καλώδιο από υπολλείματα και γίνεται καλύτερη η ηλεκτρική συνέχεια.

Η θωράκιση τερματίστηκε από τη μεριά του βύσματος στο κοινό -

Δυστυχώς το καλώδιό είναι σκληρούτσικο και η τριβή ακούγεται κατευθείαν μέσα στο αυτί, αλλά έτσι κι αλλιώς το θέλω για εσωτερική χρήση και όχι στο δρόμο.

Η αλλαγή είναι μεγάλη. Ακόμη και στο σπίτι με τη χάλια οδήγηση, η διαφορά είναι τεράστια από την ταλιατέλα

Κάτι επίσης εκνευριστικό... Το σκληρό καλώδιο και το θερμοσυστελόμενο κάνει πολύ ντούρο το καλώδιο στο σημείο που βγαίνει, και βγάζει συνέχεια το ακουστικό από το αυτί...
θα βγάλω το λεπτό θερμοσυστελόμενο και θα αφήσω μόνο το φαρδύ που πιάνει τις κολλήσεις στο λευκό πλαστικό

Μάλλον γι' αυτό το λόγο ο Σταύρος άφησε αρκετό κομμάτι της ταλιατέλας για να περνάει πίσω από το αυτί. Με το θερμοσυστελλόμενο εκεί ψηλά, έχεις θέμα...

Ωχ τώρα το είδα! Δημήτρη, δυστυχώς έκανες foul. Δεν έπρεπε να το κόψεις τόοοσο.. ψηλά.
Απαραίτητα το κόβεις πάντα κοντά στα ρυθμιστικά και ΠΟΤΕ ψηλότερα.

Επίσης έβαλες πολλές στρώσεις θερμοσυστελλόμενου πράγμα που έκανε το ακουστικό πολύ πιο δύσκαμπτο κοντά στο σημείο εφαρμογής (αφτί). Λογικό είναι να σου πέφτει...

Πάντως, το πιο ιδανικό καλώδιο για τα ΜΗ1 θα ήταν αδιαμφισβήτητα το πλεκτό OCC χάλκινο των Hifiman! Είναι ακριβό όμως.

Εξαιρετικό καλώδιο εχουν τα ακουστικά soundmagic...αν βρίσκαμε από που το παιρνουν

Τα παραγγειλα και εγω απο ebay και σκεφτομαι να μην τα σφαξω αλλα να αλλαξω μονο το καρφακι.ποια ειναι η γνωμη σας;

Θα έλεγα, αν είναι να κόψεις, άλλαξε όλο το καλώδιο. Ο μεγάλος μπελάς είναι η ταλιατέλα.
Αν είναι μόνο για το βύσμα, πάρε ένα ανταπτοράκι CTIA to OMTP και κάνεις μια χαρά τη δουλειά σου, χωρίς να κόψεις τίποτα.

Διαβάζεις το λινκ του πρωτου ποστ να δεις σε ποια γενια ανήκει το σονυ.
Σν και το κοβω οτι θελει 99% το c