The incredible Sony MH1 /MH1c!

μηπως καποιο καλο παιδι εχει το huawei x5 pro να μας πει εαν ειναι συμβατο,γιατι καπου διαβασα οτι οι κινεζοι δεν αλλαξαν το 2011 σε CTIA
ευχαριστω

το κλιπ είναι και πηγή και ενισχυτής.
αν το έχεις ήδη αναγκαστικά θα του βάλεις και άλλο ενισχυτή μετά?
Αν όχι ποιά θα είναι η πηγη?

Χρηστο εκτιμας οτι το ακουστικο αποτελεσμα ειναι σημαντικα καλυτερο
απο οτι με το sansa clip+ ?

Αν εννοείς να ενισχύσεις την έξοδο ακουστικών του Sansa με έναν ενισχυτή fiio... όχι, δεν θα έχει σημαντικά καλύτερο αποτέλεσμα.

Θα προτιμούσα ευθύς εξαρχής το Fiio X3 (το οποίο έχω και χρησιμοποιώ και το Sansa Clip+ μου έχει μείνει στο συρτάρι αχρησιμοποίητο...).

Εκτός και αν τον ενισχυτή θες να είναι και DAC (που είναι και το Χ3, το e17 κλπ), για να το συνδέεις σε λάπτοπ...

Αν εννοείς να ενισχύσεις την έξοδο ακουστικών του Sansa με έναν ενισχυτή fiio... όχι, δεν θα έχει σημαντικά καλύτερο αποτέλεσμα.

Θα προτιμούσα ευθύς εξαρχής το Fiio X3 (το οποίο έχω και χρησιμοποιώ και το Sansa Clip+ μου έχει μείνει στο συρτάρι αχρησιμοποίητο...).

Εκτός και αν τον ενισχυτή θες να είναι και DAC (που είναι και το Χ3, το e17 κλπ), για να το συνδέεις σε λάπτοπ...

Ποσο καλυτερα παιζει το ζευγαρι Fiio X3-mh1 απο το Sansa Clip+ mh1 ?

δεν θέλω να προκαταλάβω τον Χρήστο, αλλά οι προδιαγραφές και δυνατότητες του Χ3 είναι πολύ μακράν της 7Χ διαφοράς στην τιμή τους.

Δεν χρειάζεται πιστεύω να πω πόσο ικανοποιημενος είμαι από την απόδοση τους, άλλωστε ήδη έχω στην κατοχή μου δύο και άλλα δύο που έχω δώσει σε κοντινά μου άτομα. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής : έτυχε να έχω το Sony Ericsson neo ν και εκεί πραγματικά τα ακουστικά δίνουν ρέστα έτσι μετά από καιρό μη χρήσης του neo v τώρα πλέον το χρησιμοποιώ σαν player.
Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν το sansa clip+ είναι καλύτερο σε απόδοση, θα ήθελα να απαντήσει κάποιος που έχει και τις δύο συσκευές γιατί πραγματικά ο συνδυασμός flac αρχείων_neo v και αυτών των ακουστικών είναι ότι καλύτερο έχω ακούσει....
Επίσης με μια πρόχειρη αναζήτηση στο skroutz είδα ότι μόλις ένα κατάστημα τα φέρνει και μάλιστα η τιμή του ξεκινάει από τα 40 περίπου ευρώ, για αυτά μιλάτε ή κάνω κάπου λάθος;

αυτά για τα οποία μιλάμε είναι η συσκευασία bulk σε ένα απλό σακουλάκι, ενώ αυτή που λες είναι η επίσημη στην πλούσια συσκευασία.

Λάθος διατύπωση, συγγνώμη....
Στην τελευταία παράγραφο ρωτάω για το sansa Clip +

το sansa clip+ το έχω αγοράσει προσωπικά στα 34,90 με τα 4gb απο Γερμανό και απο Πλαίσιο (Μεταμόρφωσης)
η δεύτερη αγορά αφορά σε καβάντζα, καθώς στα αυτιά μου και με βάση την εμπειρία μου, θεωρώ οτι το αποτέλεσμα
με τα mh1 (είτε σε μαμά κατάσταση είτε και βελτιωμένα με ανακαλωδίωση και αφαίρεση του φίλτρου τους) είναι εξαιρετικό
αν συνυπολογιστεί και η ευκολία (φορητότητα του sansa) τότε θεωρώ οτι τα λεφτά του τα αξίζει και με το παραπάνω

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει οτι ενδεχομένως υπάρχει και κάποιος άλλος πιθανός συνδυασμός που παίζει καλύτερα...για να μην
παρεξηγηθώ κιόλας.

Δεν χρειάζεται πιστεύω να πω πόσο ικανοποιημενος είμαι από την απόδοση τους, άλλωστε ήδη έχω στην κατοχή μου δύο και άλλα δύο που έχω δώσει σε κοντινά μου άτομα. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής : έτυχε να έχω το Sony Ericsson neo ν και εκεί πραγματικά τα ακουστικά δίνουν ρέστα έτσι μετά από καιρό μη χρήσης του neo v τώρα πλέον το χρησιμοποιώ σαν player.
Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν το sansa clip+ είναι καλύτερο σε απόδοση, θα ήθελα να απαντήσει κάποιος που έχει και τις δύο συσκευές γιατί πραγματικά ο συνδυασμός flac αρχείων_neo v και αυτών των ακουστικών είναι ότι καλύτερο έχω ακούσει....
Επίσης με μια πρόχειρη αναζήτηση στο skroutz είδα ότι μόλις ένα κατάστημα τα φέρνει και μάλιστα η τιμή του ξεκινάει από τα 40 περίπου ευρώ, για αυτά μιλάτε ή κάνω κάπου λάθος;

Τά' χω και τα 2. Βάλε στο συρτάρι το Neo. Ακόμα και με Neutron δεν φτάνουν την καθαρότητα και εντάσεις του Clip.

δεν θέλω να προκαταλάβω τον Χρήστο, αλλά οι προδιαγραφές και δυνατότητες του Χ3 είναι πολύ μακράν της 7Χ διαφοράς στην τιμή τους.

Ειναι και σε ακουστικες επιδοσεις 7x ?
ειναι το ερωτημα

Και μέχρι τώρα ο συνδυασμός που ανέφερα παραπάνω ήταν ότι καλύτερο είχα ακούσει, πραγματικά με την πρώτη ευκαιρία θα προβώ στην αγορά του sansa Clip +, ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.