Χρηστο εκτιμας οτι το ακουστικο αποτελεσμα ειναι σημαντικα καλυτεροΚάποιο από τα μοντέλα fiio...
Χρηστο εκτιμας οτι το ακουστικο αποτελεσμα ειναι σημαντικα καλυτερο
απο οτι με το sansa clip+ ?
το κλιπ είναι και πηγή και ενισχυτής.
αν το έχεις ήδη αναγκαστικά θα του βάλεις και άλλο ενισχυτή μετά?
Αν όχι ποιά θα είναι η πηγη?
Αν εννοείς να ενισχύσεις την έξοδο ακουστικών του Sansa με έναν ενισχυτή fiio... όχι, δεν θα έχει σημαντικά καλύτερο αποτέλεσμα.
Θα προτιμούσα ευθύς εξαρχής το Fiio X3 (το οποίο έχω και χρησιμοποιώ και το Sansa Clip+ μου έχει μείνει στο συρτάρι αχρησιμοποίητο...).
Εκτός και αν τον ενισχυτή θες να είναι και DAC (που είναι και το Χ3, το e17 κλπ), για να το συνδέεις σε λάπτοπ...
Δεν χρειάζεται πιστεύω να πω πόσο ικανοποιημενος είμαι από την απόδοση τους, άλλωστε ήδη έχω στην κατοχή μου δύο και άλλα δύο που έχω δώσει σε κοντινά μου άτομα. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής : έτυχε να έχω το Sony Ericsson neo ν και εκεί πραγματικά τα ακουστικά δίνουν ρέστα έτσι μετά από καιρό μη χρήσης του neo v τώρα πλέον το χρησιμοποιώ σαν player.
Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν το sansa clip+ είναι καλύτερο σε απόδοση, θα ήθελα να απαντήσει κάποιος που έχει και τις δύο συσκευές γιατί πραγματικά ο συνδυασμός flac αρχείων_neo v και αυτών των ακουστικών είναι ότι καλύτερο έχω ακούσει....
Επίσης με μια πρόχειρη αναζήτηση στο skroutz είδα ότι μόλις ένα κατάστημα τα φέρνει και μάλιστα η τιμή του ξεκινάει από τα 40 περίπου ευρώ, για αυτά μιλάτε ή κάνω κάπου λάθος;
δεν θέλω να προκαταλάβω τον Χρήστο, αλλά οι προδιαγραφές και δυνατότητες του Χ3 είναι πολύ μακράν της 7Χ διαφοράς στην τιμή τους.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.