The incredible Sony MH1 /MH1c!

Σταύρο το καλώδιο που προτείνεις είναι χάλκινο, πιο παλιά είχες βρει ένα από ασήμι, εκείνο δεν είναι καλύτερο για τα σονυ;
Τα χαιφαιμαν βελτιώνουν τον ήχο με αυτό το καλώδιο; έχω τα 400 και θα ήθελα να αλλάξω καλώδιο με κάποιο μικρότερο και πιο εύκαμπτο και ίσως καλύτερο ηχητικά αλλά μένω ως έχει γιατί έχω διαβάσει πως είναι πολύ καλό και δύσκολα αναβαθμίζεσαι.

Panos444,
θεωρώ ότι το τελευταίο είναι καλύτερο (δεν το ήξερα παλαιότερα).
Ο χαλκός του είναι υψηλότατης καθαρότητας (single-crystal copper) και ηχητικά πιστεύω ότι ταιριάζει πολύ με τα ΜΗ1. Δίνει ωστόσο κάποια έμφαση στο μπάσο ή αλλιώς λιγότερη έμφαση στα πρίμα.
Οι κλώνοι του είναι 75(!) και η ευλυγισία του άνευ προηγουμένου.
Τα Hifiman HE-6 μου έχουν παρόμοιο καλώδιο και είναι ότι πιο "φιλικό" κατά τις ακροάσεις.

Με το μπάσσο που έχουν ήδη τα MH1 δε θα είναι λίγο θέμα ένα τέτοιο καλώδιο; Εκτός κι αν κανείς το "bass-light" mod που μας είχες δείξει...

Καλησπέρα
έχει κανένας να προτείνει πώς μπορώ να πάρω το μέγιστο του μπάσου τους με το sansa?
Φοράω Rockbox.
Δηλαδή εκτός του bass/treble, καμιά ρύθμιση στο crossfade

Σταύρο το έχεις πάρει δηλαδή αυτό το καλώδιο; για τα σονυ δεν δίνω τόσα χρήματα για καλώδιο, αλλά για τα χαιφαιμαν οκ. Τα σονυ είναι μονταρισμένα με το άλλο το ψιλό ασημένιο καλώδιο.

Σκέφτομαι να το πάρω για τα ΗΕ-6 (ειδική κατασκευή - κατευθείαν σε τελικό). Απλά το ανέφερα σαν καλή λύση για τα ΜΗ1 για όσους ψάχνονται.

Ναι είναι τα White Orange και Black Lime. Τα χτύπησα και εγώ απο την προσφορά να δω τι λενε με το sansa.

Ε … θα πάρω και εγώ …

M2 φάση :D

Είχα δει τον supersonic να τα μοιράζει σα σοκολατακια… και ζήλεψα :ernaehrung004:

Αρκετες εβδομαδες τωρα ειμαι κατοχος του ζευγαριου Sansa clip (Rockbox) - Sony Mh1 (ανακαλωδιαμενα)
και ομολογω πως με εχουν ξαφνιασει ευχαριστα με τις ακουστικες τους επιδοσεις αλλα και με τα πλουσια
τεχνικα τους χαρακτηριστικα που εχουν πολυσυζητηθει.

Φυση ανικανοποιητος αναζητησα πηγη/ενισχυτη που πιθανον θα εδειχναν ποσο "ψηλα" μπορουν να φτασουν
τα mh1 μιας και το sansa clip, αν και εντυπωσιακο σε ακουστικες επιδοσεις, με το μεγεθος του και την τιμη
του, αφηνει περιθωρια για αναζητηση στον επιδοξο κυνηγο της ακουστικης νιρβανα.

Μπηκα λοιπον στον πειρασμο να επισκεφτω τον φιλο Χρηστο για να ακουσω το Fiio X3 να οδηγει τα
Sony Mh1 μου

Εαν το Sansa clip με την καταλληλη οδηγηση, αποκαλυπτει τις δυνατοτητες εκτασης και διαφανειας των Sony Mh1 τοτε
το Fiio X3 αποκαλυπτει και τα ιδιαιτερα ταλεντα τους, βγαζοντας στην επιφανεια τον αρμονικο πλουτο και τα ηχοχρωματα
που βρισκονται στην καθε ηχογραφηση, οπως και αλλα εξεζητημενα ακουστικα χαρακτηριστικα, κανοντας καθε ακροαση απολαυση.

Το συμπερασμα μου ειναι οτι για τους λατρεις των in-ear ακουστικων τα Sony mh1 εχουν πραγματι
πολλα να "πουν" και αξιζουν μια επενδυση/σπαταλη για πολυ καλα καλωδια αλλα και πολυ καλη πηγη/ενισχυτη

Ο εχθρος του καλου ειναι το καλυτερο...

Και μενα εχουν πιασει σκονη,αλλα επειδη δε με βολεψαν στα αυτια.Μ'αρεσει ο ηχος τους και τα κρατω βεβαια,μηπως βρω στο μελλον αλλα tips να μου εφαρμοσουν καλυτερα.

Δεν εχω δοκιμασει πολλα in ear γενικα.Απ'οσο θυμαμαι αυτη η εφαρμογη δε με βολευε τοσο.

Ειχα παρει τη συσκευασια απο e shop με τα 4 μαυρα κ' 4 ιδια πρασινα tips,δε βρηκα καποιο να μπαινει οπως πρεπει.
Μπορει να βρω καποιο απο σποντα στο μελλον,απο κανα αλλο ζευγαρι.

One size fits all.
:)

Attachments

• 500x1000px-LL-a35c5553_XB1000.jpeg
    500x1000px-LL-a35c5553_XB1000.jpeg
    67.5 KB · Views: 190