Αρκετες εβδομαδες τωρα ειμαι κατοχος του ζευγαριου Sansa clip (Rockbox) - Sony Mh1 (ανακαλωδιαμενα)
και ομολογω πως με εχουν ξαφνιασει ευχαριστα με τις ακουστικες τους επιδοσεις αλλα και με τα πλουσια
τεχνικα τους χαρακτηριστικα που εχουν πολυσυζητηθει.
Φυση ανικανοποιητος αναζητησα πηγη/ενισχυτη που πιθανον θα εδειχναν ποσο "ψηλα" μπορουν να φτασουν
τα mh1 μιας και το sansa clip, αν και εντυπωσιακο σε ακουστικες επιδοσεις, με το μεγεθος του και την τιμη
του, αφηνει περιθωρια για αναζητηση στον επιδοξο κυνηγο της ακουστικης νιρβανα.
Μπηκα λοιπον στον πειρασμο να επισκεφτω τον φιλο Χρηστο για να ακουσω το Fiio X3 να οδηγει τα
Sony Mh1 μου
Εαν το Sansa clip με την καταλληλη οδηγηση, αποκαλυπτει τις δυνατοτητες εκτασης και διαφανειας των Sony Mh1 τοτε
το Fiio X3 αποκαλυπτει και τα ιδιαιτερα ταλεντα τους, βγαζοντας στην επιφανεια τον αρμονικο πλουτο και τα ηχοχρωματα
που βρισκονται στην καθε ηχογραφηση, οπως και αλλα εξεζητημενα ακουστικα χαρακτηριστικα, κανοντας καθε ακροαση απολαυση.
Το συμπερασμα μου ειναι οτι για τους λατρεις των in-ear ακουστικων τα Sony mh1 εχουν πραγματι
πολλα να "πουν" και αξιζουν μια επενδυση/σπαταλη για πολυ καλα καλωδια αλλα και πολυ καλη πηγη/ενισχυτη
Ο εχθρος του καλου ειναι το καλυτερο...