Έχει πολύ παραμόρφωση μετά από ένα σημείο... Για ακουστικά είναι μην ξεχνάμε.. Για το μέγεθος του είναι απίστευτο, πόσο μάλλον για την τιμή του
Εχτες βραδυ μου χαλασαν τα mh1.
Στην αρχη μου φανηκε μειωμενη λιγο η σταθμη του αριστερου ακουστικου.
Μολις το καταλαβα, πηγα και τσιμπησα κι αλλο λιγο τη σταθμη στον Ο2 μπας και...
Στο καπακι, ταυτοχρονα και τα δυο ακουστικα, αρχισαν να παιζουν με χαμηλη σταθμη, εντελως παραμορφωμενα με σπασμενο ηχο ενα πραγμα.
Τα ξανα δοκιμασα σημερα, το ιδιο. Εβγαλα απο το συρταρι ενα δευτερο ζευγαρι λευκα που ειχα παρει καβαντζα ευτυχως.
Ενδεχεται να τα χαλασα απο τις υψηλες σταθμες τμε τον 02. ?
To volume το επαιζα μεχρι και ωρα 10-11 στον objective2.
(παρτε μαναρια μου ρευμα...και τα πηρα στο χερι)
Λετε. ?
Ναι το εχω διαβασει για την υγρασια, αλλα εμενα δεν εχουν βγει ποτέ απο το σπιτι που δεν εχει και υγρασια.
Και μολις δυναμωσα ενταση αρκετα, πλεον και τα δυο ακουστικα παιζουν σιγανα, απαισια παραμορφωμενα, βασικα δεν καταλαβαινεις ουτε τι ακους, οποτε καπουτ μαλλον.
Απλα αναρωτιεμαι εαν απλα χαλασαν ή το προκαλεσα εγω με υψηλες σταθμες απο τον 02 και δεν αντεξαν.
Τα επομενα δεν θα τα τσιτωνω τοσο πολυ.!
Τα ακουστικά δεν καταλαβαίνουν από εντάσεις. Το φαινόμενο που περίγραψες αφορά σε ελαττωματικό ρυθμιστικό, το πιθανότερο. Μπορείς να το επιστρέψεις πίσω?
Στο καπακι, ταυτοχρονα και τα δυο ακουστικα, αρχισαν να παιζουν με χαμηλη σταθμη, εντελως παραμορφωμενα με σπασμενο ηχο ενα πραγμα.
Λοιπόν χτες είχα μια παρόμοια εμπειρία. Στην αρχή νόμισα ότι κάτι άλλαξε στα volume settings του sansa, αλλά τα τσέκαρα και ήταν όλα οκ. Όταν γύρισα σπίτι έβαλα τα δεύτερα που έχω καβάτζα και επειδή στην αρχή ξέχασα να πατήσω το κουμπί τους, έπαιζαν ακριβώς το ίδιο! Εκεί κατάλαβα ότι κάτι γίνεται με το tie-wrap που έχω στα πρώτα και κοίταξα μήπως έχει κουνηθεί από τη θέση του, αλλά είδα ότι είναι τσίτα. Τα ξαναδοκιμάζω και ως εκ θαύματος παίζουν και πάλι κανονικά! Άρα κάτι τρέχει με τα ρυθμιστικά, ή με το ότι το κουμπί είναι μονίμως πατημένο, όπως είπε ο modright...:nounder:
Ενας ανταπτορας στο minijack ισως βοηθουσε να αποφυγουμε τετοιες συνεπειες αλλα ετσι
χαλαμε τις ακουστικες επιδοσεις των ακουστικων κατα ομολογια καποιων χρηστων
......................
Οποιος εχει "χαλασμενα" mh1 και δεν τα καταφερνει με την ανακαλωδιωση
προσφερομαι να βοηθησω
:music-smiley-005:Δεν το ήξερα ότι χαλάνε οι επιδόσεις με χρήση αντάπτορα και αυτό σκέφτηκα αρχικά να κάνω, μήπως υπάρχουν καλής και κακής ποιότητας αντάπτορες; Μπορούν να μας διαφωτίσουν όσοι έχουν δοκιμάσει διαφορετικούς;
Όσο για την προσφορά σου να βοηθήσεις απλάΠρος το παρόν τα δικά μου δουλεύουν και πάλι, ίσως βοήθησε το ταρακούνημα του tie-wrap, αλλά αν αποφασίσω για ανακαλωδίωση μάλλον θα σε χρειαστώ!:2thumb22sup:
Όσο για την προσφορά σου να βοηθήσεις απλάΠρος το παρόν τα δικά μου δουλεύουν και πάλι, ίσως βοήθησε το ταρακούνημα του tie-wrap, αλλά αν αποφασίσω για ανακαλωδίωση μάλλον θα σε χρειαστώ!:2thumb22sup:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.