The incredible Sony MH1 /MH1c!

Έχει πολύ παραμόρφωση μετά από ένα σημείο... Για ακουστικά είναι μην ξεχνάμε.. Για το μέγεθος του είναι απίστευτο, πόσο μάλλον για την τιμή του

Έχει πολύ παραμόρφωση μετά από ένα σημείο... Για ακουστικά είναι μην ξεχνάμε.. Για το μέγεθος του είναι απίστευτο, πόσο μάλλον για την τιμή του

Το δικο μου sansa δεν εχει καθολου παραμορφωση :blink:
Τουλαχιστον οχι στο setup που το ακουσα

Θεωρητικα μιλας ?

Όχι σε κάτι ακουστικά καλά που έχω, δυστυχώς το μόνο σύστημα που έχω είναι ένα ζ5500. Οπότε τσάμπα ο κόπος..
Καλά παίζει και ρόλο το ρυθμίσεις έχει ο καθένας

Σήμερα παρέλαβα το ανταπτοράκι απο ebay αφού είχα πάρει τα MH1 από το eshop. Τα ακουστικά είναι πολύυυυ καλά με μια εξαίρεση τα ελαφρώς τσιμπημένα πρίμα, που πιστεύω πως είναι θέμα στρωσίματος καθώς δεν έχουν ούτε μία ώρα που τα χρησιμοποιώ. Σαν αρνητικό βρίσκω μόνο τον θόρυβο που περνάει από το καλώδιο αν αυτό ακουμπά στα ρούχα. Ευχαριστώ πολύ πάντως για την πρόταση. Τα ΜΗ1 μαζί με τα superlux από την ομαδική αγορά τα καταχάρηκα περισσότερο από τα Sennheiser HD-650 που είχα και ήταν σαν απαιτητική γκόμενα για να αποδώσουν.

Εχτες βραδυ μου χαλασαν τα mh1.
Στην αρχη μου φανηκε μειωμενη λιγο η σταθμη του αριστερου ακουστικου.
Μολις το καταλαβα, πηγα και τσιμπησα κι αλλο λιγο τη σταθμη στον Ο2 μπας και...
Στο καπακι, ταυτοχρονα και τα δυο ακουστικα, αρχισαν να παιζουν με χαμηλη σταθμη, εντελως παραμορφωμενα με σπασμενο ηχο ενα πραγμα.

Τα ξανα δοκιμασα σημερα, το ιδιο. Εβγαλα απο το συρταρι ενα δευτερο ζευγαρι λευκα που ειχα παρει καβαντζα ευτυχως.

Ενδεχεται να τα χαλασα απο τις υψηλες σταθμες τμε τον 02. ?
To volume το επαιζα μεχρι και ωρα 10-11 στον objective2.
(παρτε μαναρια μου ρευμα...και τα πηρα στο χερι)
Λετε. ?

Last edited:
Κάτι λένε για υγρασία...εμένα έκανε κάτι τέτοιο το δεξι, το φύσηξα λίγο με το πιστολάκι και μια χαρά :p

Ναι το εχω διαβασει για την υγρασια, αλλα εμενα δεν εχουν βγει ποτέ απο το σπιτι που δεν εχει και υγρασια.
Και μολις δυναμωσα ενταση αρκετα, πλεον και τα δυο ακουστικα παιζουν σιγανα, απαισια παραμορφωμενα, βασικα δεν καταλαβαινεις ουτε τι ακους, οποτε καπουτ μαλλον.

Απλα αναρωτιεμαι εαν απλα χαλασαν ή το προκαλεσα εγω με υψηλες σταθμες απο τον 02 και δεν αντεξαν.
Τα επομενα δεν θα τα τσιτωνω τοσο πολυ.!

Δεν ξερω για τι στάθμες μιλάμε, αλλά να εχεις υπόψιν σου οτι οι drivers του είναι μεγέθους φακής σε ενα κλειστό ακουστικό ψειρα οποτε αν τα υπέρ οδηγείς, κάποια στιγμή θα ζεσταθεί και θα λιώσει!

Re: Απάντηση: The incredible Sony MH1 /MH1c!

Εχτες βραδυ μου χαλασαν τα mh1.
Στην αρχη μου φανηκε μειωμενη λιγο η σταθμη του αριστερου ακουστικου.
Μολις το καταλαβα, πηγα και τσιμπησα κι αλλο λιγο τη σταθμη στον Ο2 μπας και...
Στο καπακι, ταυτοχρονα και τα δυο ακουστικα, αρχισαν να παιζουν με χαμηλη σταθμη, εντελως παραμορφωμενα με σπασμενο ηχο ενα πραγμα.

Τα ξανα δοκιμασα σημερα, το ιδιο. Εβγαλα απο το συρταρι ενα δευτερο ζευγαρι λευκα που ειχα παρει καβαντζα ευτυχως.

Ενδεχεται να τα χαλασα απο τις υψηλες σταθμες τμε τον 02. ?
To volume το επαιζα μεχρι και ωρα 10-11 στον objective2.
(παρτε μαναρια μου ρευμα...και τα πηρα στο χερι)
Λετε. ?

Καλημερα
Τα εχω οδηγησει και εγω σε πολυ υψηλες σταθμες και δεν πιστευω οτι μπορουν ετσι να χαλασουν
Με πολυ υψηλες σταθμες τα εστρωσα και πολλες ωρες χωρις διακοπη
Μετα απο ορισμενες εμπειριες με χαλασμενα mh1, τα οποια ολα λειτουργησαν αριστα
μετα την γνωστη ανακαλωδιωση, καταληγω στο συμπερασμα οτι τα ρυθμιστικα του
τα φτηνουν πολυ γρηγορα και ετσι δεν φτανει καθαρο σημα στα ακουστικα ή/και
τους προκαλουν βλαβη
Ισως να φταει το συνεχομενα πατημενο κουμπακι των ρυθμιστικων τους

Ναι το εχω διαβασει για την υγρασια, αλλα εμενα δεν εχουν βγει ποτέ απο το σπιτι που δεν εχει και υγρασια.
Και μολις δυναμωσα ενταση αρκετα, πλεον και τα δυο ακουστικα παιζουν σιγανα, απαισια παραμορφωμενα, βασικα δεν καταλαβαινεις ουτε τι ακους, οποτε καπουτ μαλλον.

Απλα αναρωτιεμαι εαν απλα χαλασαν ή το προκαλεσα εγω με υψηλες σταθμες απο τον 02 και δεν αντεξαν.
Τα επομενα δεν θα τα τσιτωνω τοσο πολυ.!

Κατι που μπορει να βοηθησει να ακους λιγο καλυτερα ειναι να εχουν πολυ καλη εφαρμογη
στον ακουστικο πορο και ετσι να μην χρειαζεσαι πολυ υψηλες σταθμες
Εγω κυριως για λογους ανεσης περιμενω αυτα για δοκιμη
http://www.ebay.co.uk/itm/161107867669?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

http://www.ebay.co.uk/itm/201035195342?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

Οταν ερθουν θα μοιραστω εντυπωσεις

Τα ακουστικά δεν καταλαβαίνουν από εντάσεις. Το φαινόμενο που περίγραψες αφορά σε ελαττωματικό ρυθμιστικό, το πιθανότερο. Μπορείς να το επιστρέψεις πίσω?

Τα ακουστικά δεν καταλαβαίνουν από εντάσεις. Το φαινόμενο που περίγραψες αφορά σε ελαττωματικό ρυθμιστικό, το πιθανότερο. Μπορείς να το επιστρέψεις πίσω?

+1
τους έχω ρίξει σχεδόν όλο το Ε18 πάνω τους με higain...
Δεν καταλαβαίνουν ντιπ.

Λοιπόν χτες είχα μια παρόμοια εμπειρία. Στην αρχή νόμισα ότι κάτι άλλαξε στα volume settings του sansa, αλλά τα τσέκαρα και ήταν όλα οκ. Όταν γύρισα σπίτι έβαλα τα δεύτερα που έχω καβάτζα και επειδή στην αρχή ξέχασα να πατήσω το κουμπί τους, έπαιζαν ακριβώς το ίδιο! Εκεί κατάλαβα ότι κάτι γίνεται με το tie-wrap που έχω στα πρώτα και κοίταξα μήπως έχει κουνηθεί από τη θέση του, αλλά είδα ότι είναι τσίτα. Τα ξαναδοκιμάζω και ως εκ θαύματος παίζουν και πάλι κανονικά! Άρα κάτι τρέχει με τα ρυθμιστικά, ή με το ότι το κουμπί είναι μονίμως πατημένο, όπως είπε ο modright...:nounder:

Λοιπόν χτες είχα μια παρόμοια εμπειρία. Στην αρχή νόμισα ότι κάτι άλλαξε στα volume settings του sansa, αλλά τα τσέκαρα και ήταν όλα οκ. Όταν γύρισα σπίτι έβαλα τα δεύτερα που έχω καβάτζα και επειδή στην αρχή ξέχασα να πατήσω το κουμπί τους, έπαιζαν ακριβώς το ίδιο! Εκεί κατάλαβα ότι κάτι γίνεται με το tie-wrap που έχω στα πρώτα και κοίταξα μήπως έχει κουνηθεί από τη θέση του, αλλά είδα ότι είναι τσίτα. Τα ξαναδοκιμάζω και ως εκ θαύματος παίζουν και πάλι κανονικά! Άρα κάτι τρέχει με τα ρυθμιστικά, ή με το ότι το κουμπί είναι μονίμως πατημένο, όπως είπε ο modright...:nounder:

Φαινεται δεν αρεσει στην πλακετιτσα των ρυθμιστικων να εχει μονιμα πατημενο το κουμπι ή/και δεν ειναι
σωστη η κατασκευη της :angry:

Ενας ανταπτορας στο minijack ισως βοηθουσε να αποφυγουμε τετοιες συνεπειες αλλα ετσι
χαλαμε τις ακουστικες επιδοσεις των ακουστικων κατα ομολογια καποιων χρηστων

Η ανακαλωδιωση πιστευω παραμενει η ιδανικοτερη λυση γιατι δεν εχουμε πια να
ανησυχουμε για προβληματα της πλακετιτσας και εχουμε σαφη βελτιωση των ακουστικων επιδοσεων :earmuffs:

Οποιος εχει "χαλασμενα" mh1 και δεν τα καταφερνει με την ανακαλωδιωση
προσφερομαι να βοηθησω

Ενας ανταπτορας στο minijack ισως βοηθουσε να αποφυγουμε τετοιες συνεπειες αλλα ετσι
χαλαμε τις ακουστικες επιδοσεις των ακουστικων κατα ομολογια καποιων χρηστων

......................

Οποιος εχει "χαλασμενα" mh1 και δεν τα καταφερνει με την ανακαλωδιωση
προσφερομαι να βοηθησω

Δεν το ήξερα ότι χαλάνε οι επιδόσεις με χρήση αντάπτορα και αυτό σκέφτηκα αρχικά να κάνω, μήπως υπάρχουν καλής και κακής ποιότητας αντάπτορες; Μπορούν να μας διαφωτίσουν όσοι έχουν δοκιμάσει διαφορετικούς;

Όσο για την προσφορά σου να βοηθήσεις απλά:grinning-smiley-043 Προς το παρόν τα δικά μου δουλεύουν και πάλι, ίσως βοήθησε το ταρακούνημα του tie-wrap, αλλά αν αποφασίσω για ανακαλωδίωση μάλλον θα σε χρειαστώ!:2thumb22sup:

την υποβίβαση ποιότητας του adaptor πιο πολύ για ψυχολογική την κόβω παρά για πραγματικη :D εγω περιμένω adaptors απο ebay, οποτε θα σας πω αν άκουσα κάτι με το sansa μου...

Μου περασε απο το μυαλο οτι ισως η πλακετιτσα ειναι αυτη που τα εφτυσε. Για αυτο και δεν τα πεταξα και τα αφησα σε ενα συρταρι. Καποια στιγμη θα τα σφαξω και θα αφαιρεσω την πλακετα. Ετσι και για πειραματισμο να δω αν φτιαξουν.

οι διακόπτες αυτοί είναι τύπου φούσκας όπως σε κάτι φτηνα τηλεχειριστήρια.
το διαρκές πάτημα παραμορφώνει την επιφάνεια επαφής.
Καλύτερα με αντάπτορα.

Δεν το ήξερα ότι χαλάνε οι επιδόσεις με χρήση αντάπτορα και αυτό σκέφτηκα αρχικά να κάνω, μήπως υπάρχουν καλής και κακής ποιότητας αντάπτορες; Μπορούν να μας διαφωτίσουν όσοι έχουν δοκιμάσει διαφορετικούς;

Όσο για την προσφορά σου να βοηθήσεις απλά:grinning-smiley-043 Προς το παρόν τα δικά μου δουλεύουν και πάλι, ίσως βοήθησε το ταρακούνημα του tie-wrap, αλλά αν αποφασίσω για ανακαλωδίωση μάλλον θα σε χρειαστώ!:2thumb22sup:
:music-smiley-005:-bye-

αν το ταρακούνημα φέρνει τον ήχο σημαίνει απλά ότι δεν είναι σωστά βαλμένο το tie-wrap