The incredible Sony MH1 /MH1c!

Re: Απάντηση: The incredible Sony MH1 /MH1c!

αν το ταρακούνημα φέρνει τον ήχο σημαίνει απλά ότι δεν είναι σωστά βαλμένο το tie-wrap

Το tie-wrap είναι στο κέντρο του κουμπιού, το πατάει ολόκληρο και όχι υπό γωνία και είναι όσο πιο σφιχτά γίνεται, εξάλλου παίζει απροβλημάτιστα εδώ και μήνες.
Όταν λέω ταρακούνημα εννοώ ότι προσπάθησα να το μετακινήσω, αλλά δεν νομίζω ότι κουνήθηκε, ίσως ελάχιστα...

Πάντως τώρα το τσέκαρα πάλι ακούγοντας μουσική και κουνώντας το δεν χάνεται ο ήχος.

η προβλεπόμενη χρήση του μεσαίου κουμπιού είναι στιγμιαία για να απαντηθεί η κλήση.
Δεν το κατασκεύασε η sony για να είναι πατημένο (=ζουληγμένο) μόνιμα.
Επίσης το tiewrap χαλαρώνει που και πού με τον χρόνο.
Τέτοια φαινόμενα διαλείψεων είναι αναμενόμενα, αλλά και η καταπόνηση και τελικά καταστροφή του κουμπιού ενδεχόμενη.
Εγώ χρησιμοποιώ στο δρόμο ένα απείραχτο ζευγάρι με αντάπτορα και εχω αφήσει το κουμπάκι στην ησυχία του και έτσι και μουσική ακούω και έχω handsfree.

Βιάστηκα να χαρώ. Τελικά άμα αρχίσουν τα προβλήματα είναι μάλλον η αρχή του τέλους. Μετά από καμμιά ώρα απροβλημάτιστης ακρόασης και χωρίς να πειράξω τίποτε, ξαφνικά έπεσε δραματικά η ένταση στο ένα ακουστικό... Συνέχισα να ακούω για λίγη ώρα μήπως επανέλθει αλλά τίποτα... Το έκλεισα και δεν ασχολήθηκα άλλο καθώς ήμουν έξω για δουλειές και τώρα που επέστρεψα τα ξαναδοκίμασα και... μαντέψτε, ναι δουλεύουν πάλι κανονικά!!! Να έχει να κάνει με υπερθέρμανση; :nounder:

Ούτε κι εμένα μου άρεσε η λύση του tie-wrap, αλλά αφού το πρότειναν πολλοί εδώ μέσα το έκανα σαν εύκολη λύση αφού είχα σπίτι. Μετά απ'όλα αυτά φυσικά και πάμε για αντάπτορα...

Παρέλαβα ανταπτορ εξαιρετικό! Πολύ high end! :p

uploadfromtaptalk1396327395548.jpg

Παρέλαβα ανταπτορ εξαιρετικό! Πολύ high end! :p

Πήγα να το παραγγείλω και λέει παράδοση 16 Απριλίου - 9 Μαίου!!! Θέλω τώρα ένα, δεν υπάρχει τίποτα εδώ;

Last edited:
Πήγα να το παραγγείλω και λέει παράδοση 16 Απριλίου - 9 Μαίου!!! Θέλω τώρα ένα, δεν υπάρχει τίποτα εδώ;

Εχω ακούσει οτι εχει το πλαισιο στην συσκευασία των turbo x ακουστικων - handsfree. Αν εισαι κοντά απο κανα πλαίσιο περνα μια βολτα να δεις.

Εχω ακούσει οτι εχει το πλαισιο στην συσκευασία των turbo x ακουστικων - handsfree. Αν εισαι κοντά απο κανα πλαίσιο περνα μια βολτα να δεις.

Ναι, αυτό το θυμάμαι από την αρχή του νήματος, αλλά δεν θέλω να αγοράσω και τα handsfree, έλεγα αν υπάρχει σκέτο κάπου...

Re: Απάντηση: Re: The incredible Sony MH1 /MH1c!

εδώ φίλε μου...δεν ειναι απο τους φτηνους, αλλα ειναι καλής ποιότητας και κλειδώνει πολυ σφικτά πανω στο jack.

http://www.ebay.com/itm/251457150139

Κ εγώ ακριβώς αυτό έχω πάρει.
Είναι πολύ καλό... Κουμπώνει πολύ θετικά και στα ακουστικά και στην όποια πηγή.
Μάλιστα πήρα δύο... Ακούω προσφορές..
Χα χα χα... Πλάκα κάνω ε;;; μη φάω κανα Ban

Σοβαρή ερώτηση:

Γιατί να πάρω τα Superlux HD 681 evo του Power Buy και να μην πάρω αυτά;
Ρωτάω γιατί οι περισότεροι τα έχετε πάρει και τα δύο κι εγώ δεν μπορώ να διαβάσω 144 σελίδες για να βγάλω άκρη.
Και θέλω να πάρω μόνο ένα ζευγάρι. Ήδη έχω και τα HD 600.

Απάντηση: Re: The incredible Sony MH1 /MH1c!

Δε σε ξέχασα Χρήστο.

Προτείνω - ξανά - τα παρακάτω (για πολλούς λόγους):

http://www.ebay.ie/itm/Screened-Spe...ion_Audio_Cables_Adapters&hash=item2a12880936

Δουλεύεται πολύ εύκολα, έχει εξαιρετική αντοχή, OFC αγωγοί (όχι a la mogami :ernaehrung004:), εξαιρετικά φιλικά στο άγγιγμα με τα ρούχα και τις τριβές, ενώ σε περίπτωση που θέλεις στριφτό καλώδιο (όπως έχω κάνει εγώ με το δεύτερο ζευγάρι), οι εσωτερικοί αγωγοί παρέχουν την απαραίτητη ευλυγισία αλλά και αντοχή σε απότομα τραβήγματα.

Τώρα όσο αναφορά στο χέριασμα του τρίτου ζευγαριού, δεν αποκλείεται να πάω σε κάτι πιο extreme (ασήμια, ξύλινο θάλαμο πίσω από το driver με dampers, ...και άλλα τρελά:2thumb22sup:). Θα δούμε...

Μα καλά, αυτό καλώδιο ηχείων είναι;

Δεν είναι ιδιο πραμα ρε Βαγγο.
Ψείρες αυτα κανονικα τα αλλα.
Σε λεφτά αξίζουν τα αλλα.
Πιο βολικα στην τσεπη αυτα.